sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Wet n Wild -luomiväripaletti Vanity

Tässä näistä Wet n Wildin loistavista kuuden luomivärin Coloricon-paleteista vielä viimeinen eli E249 Vanity. Violetin Lustin ja persikka-harmaan Greedin esittelinkin teille jo aiemmin.


Koska Seppälässä oli muutama viikko sitten kolme kahden hinnalla kosmetiikkatarjous, otin Vanityja tietenkin kolme. Mutta ei, eivät nämä kaikki kolme sentään minulle ole, vaan yhden ajattelin pitää itse ja lahjoittaa kaksi muuta sinisilmäisille ystävilleni.

Ja ei, sinisilmäisyys ei tässä yhteydessä tarkoita herkkäuskoisuutta, vaan aidosti sinisiä silmiä. Sillä tämä kulta-ruskea Vanity on mielestäni selvästi sinisten silmien paletti. Ja kyllä se ruskeillekin silmille sopii oikein hyvin. Ja koska minä en yksinomaan tuollaisiin teorioihin halua uskoa, aion sumeilematta käyttää Vanitya myös vihreille silmilleni. 


Vanityssa on kuten muissakin Wet n Wildin kuuden luomivärin paleteissa vasemmassa pystyrivissä matat sävyt: nude highlighter, kameli ja kylmä tummanruskea. Oikealla ovat puolestaan hohtavat: vaalea shampanja, keltainen kulta ja kullanruskea.

Pigmenttiä löytyy taas kerran saman verran kuin kalliimmissakin luomiväripaleteissa. Vanitylla saa luonnollisia ja casualeja päivämeikkejä. Erinomainen paletti siis jokapäiväiseen käyttöön. Mutta kyllä se iltaankin taipuu noilla vasemman alakulman ruskeilla. Work and play siis!

Tässä vielä linkit amerikkalaiseen Makeup by Candie blogiin, jossa Vanityn dupe-vertailu MACn luomiväreihin ja erinomainen Vanity tutoriaali


Toisella ystävälläni on hyvin vaaleansiniset, lähes jäiset silmät. Hänelle olisi siis ehkä käynyt vielä paremmin kylmillä ja lämpimillä sävyillä leikittelevä Greed. Greed on minusta kuitenkin voimakkaine kontrasteineen paljon vaikeampi paletti kuin luonnollisempi Vanity, jonka sävyt sulautuvat helpommin toisiinsa. Ystäväni ei ole mikään tottunut meikkailija, joten siksi valitsin hänellekin turvallisemman Vanityn.  


Tässä vielä kaikki kolme Suomessa myynnissä olevaa Wet n Wildin kuuden luomivärin palettia eli vasemmalta alkaen: Lust, Greed ja Vanity. Sini-vihreää Pridea en ole nähnyt täällä myynnissä. Hintaa näillä on Seppälässä 7,95 euroa.

Kevääksi Wet n Wildilta on lisäksi ilmestynyt kolme kahdeksan luomivärin palettia ja lisää upeita kolmen luomivärin paletteja. Suomessa niitä ei ole vielä näkynyt. Mutta please? Pretty please? Pretty please with sugar on top rakas Seppälä, ottakaa ne myyntiin tännekin!

4 kommenttia:

 1. Niin tekisi mieli rikkoa mun kosmetiikanostolakkoa näiden kohdalla mutta eih, täytyy malttaa. Toivottavasti noita vielä on myynnissä jahka se lakko loppuu (siis tietyt tuotteet on kulutettava loppuun ensin)!

  VastaaPoista
 2. Hellin: Samassa kosmetiikan ostolakossa pitäisi munkin olla, mutta niinpä vain sorruin näihin. Onneksi olivat aika halpoja :)

  Luulisin kyllä, että nää pysyy valikoimassa vielä pitkään, ainakaan mun lähi-Seppälässä ei ole ollut mitään loppumisen merkkejä :)

  VastaaPoista
 3. uskotko että noita vanityjä myydään vielä? kerrankin paletti jonka kaikki sävyt pääsis varmasti käyttöön!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Anteeksi kun vastaan kommenttiisi vasta nyt! Se jäi vahingossa minulta melkein huomaamatta kun oli täällä vanhassa postauksessa.

  Seppälän Wet n Wild -valikoima vaihtui hiljattain. Ainakin vanhojen kolmen luomivärin palettien tilalle tuli uusia sävyjä, ja osa vanhoista myytiin alennuksella. En kuitenkaan tiedä mikä näiden isompien palettien tilanne on. Toivottavasti niitä saisi vielä! Jos ei näy hyllyssä, kannattaa varmaan tsekata myös alennustuotteet, että josko näitä näkyisi siellä.

  Myös joissakin Anttiloissa (esim. Helsingissä Tunnelin Anttilassa) on ollut myynnissä Wet n Wildia, joten myös niistä kannattaa katsoa. Seppälöissä on kuitenkin mielestäni ollut parempi valikoima.

  Onnea metsästykseen, toivottavasti löytäisit vielä tämän hyvän paletin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)