maanantai 14. maaliskuuta 2011

Stockmannin Kaunis Kevät -tapahtuma

Stockmanneilla ja Stockmann Beautyissa on tällä viikolla 14.-20.3.2011 Kaunis Kevät -tapahtuma.

Kyseessä on vähän samanlainen kosmetiikkatapahtuma kuin mitä Sokoksella muutama viikko sitten ollut Kutsu Kauneuteen. Stockkan Kaunis Kevät on tosin suunnattu vain kanta-asiakkaille ja koskee ainoastaan selektiivistä kosmetiikkaa.


Stockka mainostaa:

Vuoden kauneimmassa tapahtumassa paljastetaan suosituimpien kosmetiikkamerkkien uutuudet ja kanta-asiakkaan luksusedut. Laaja merkkivalikoima, mainio palvelu, vierailevat meikkitaiteilijatähdet, arvonta ja kaupanpäälliset. Mitä muuta Kaunis Kevät tarjoaa sinulle?

Ihanaa, että tällaisia tapahtumia järjestetään, olen taas aivan innoissani!

Kauniilla Keväällä ei ollut juurikaan ennakkomarkkinointia. Ainoastaan lyhyt maininta etukäteen Stockkan Premiere-lehdessä. Tapahtuman nettisivutkin aukesivat vasta tänään tapahtuman ekana päivänä ja löytyvät täältä.

Susanna Laine juontaa Helsingin tavaratalossa, Outi Broux meikkaa taas Helena Rubinsteinilla, Janita Salmensuo ja Ilkka Ruotsalainen Lancomella ja Ilkka Ruotsalainen vielä loppuviikosta YSL:lla. Sensailla ja Clarinsilla on myös meikkitaiteilijat paikalla joinakin päivinä.

Stockkan kanta-asiakkaat saivat - 20 %:n alennussetelin yhdestä normaalihintaisesta meikkituotteesta kuten Sokoksellakin. Lisäksi selektiivisen kosmetiikan merkeillä (Lancome, YSL, Dior, Clinique, Biotherm, Sensai, Guerlain, Sisley, Estee Lauder, Shiseido, Helena Rubinstein, Clarins ja Giorgio Armani) on tarjouksia tuotteistaan. 

Esimerkkeinä voisin nostaa seuraavia:
  • Lancômen Hypnôse-maskara 25,90 euroa (normaalihinta 34 euroa). Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuman tarjous 2 Hypnôsea hintaan 42,50 euroa oli joka tapauksessa tätä edullisempi, sillä silloin yhden ripsarin hinnaksi jäi vain 21,25 euroa.  
  • Diorshow Maximizer -pohjustustuote ripsille 27,90 euroa (normaalisti 35,90 euroa). Tästä olen kuullut hyvää, mutta itselläni ei ole sille tarvetta, sillä minulla on jo Sensain ihan ok Eyelash Base 38 C -pohjustaja ja Talikan loistava Lipocils Expert Eyelash Gel - ripsenkasvattaja.
  • Sensai Liquid Eye Liner nestemäinen silmänrajausväri 26,90 euroa (normaalihinta 35,70 euroa). Tästäkin olen kuullut kehuja, ja se kiinnostaisikin minua jonkin verran, sillä minulla ei ole tällä hetkellä kunnon nestemäistä rajausta. Käytänkin tosin mielummin kynää tai geelirajausta, joten enpä tiedä...
  • Kaikille Sensai 38 -faneille vielä tiedoksi, että Sensai Separating and Lengthening 38 -maskara on tarjouksessa 21,50 euroa (normaalihinta 28,30 euroa).


Lisäksi mielenkiintoisia uutuuksia ovat Biothermin uuden Skin Ergetic -linjan seerumi (65 euroa). Tämähän on se kohuttu ja kuulemma tehokas parsakaaliboosteri. Siis oikeasti, se sisältää parsakaalia ja vielä tehoaa.

Clarinsilla ovat esittelyssä uudet Neo Pastels -kevätmeikit. Ilmeisesti Stockkalta saa vielä Neo Pastelsin silmämeikkipalettia (43,70 euroa). Sokokselta ne olivat jo Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aikana loppuneet.

Lisäksi minua kiinnostaa vähän Estee Lauderin uusi Day Wear Sheer Tint Release Advanced Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer -päivävoide (59,50 euroa), sillä olen halunnut kokeilla Day Wear Plus Tintia, joka on kuitenkin ymmärtääkseni eri tuote. Mutta kuka näistä Tinteista enää tietää, kun tuolla uutuudellakin on noin monimutkainen nimi.

Mutta sorry ladies, näissä uutuuksissa ei siis ole varsinaisia tarjouksia.


Parhaina etuina Kaunis Kevät -tapahtumassa ovatkin minusta kaupan päälle saatavat erilaiset tuotteet.

Monella merkillä on tietty euroraja, jonka ylitettyään saa meikkilaukun kokeilukokoisine tuotteineen (Shiseido 50 euroa, YSL ja Clarins 80 euroa, Clinique 90 euroa, Dior 100 euroa). Toisilla meikkilaukun saa taas ostettuaan kaksi tuotetta, joista toisen tulee olla ihonhoitotuote (Lancome, Sensai, Guerlain, Sisley, Estee Lauder). Ja anteliaimmat Biotherm ja Giorgio Armani antavat meikkilaukun kahden minkä vaan tuotteen ostamisesta. Ja Helena Rubinsteinilta saa meikkilaukun jopa ostamalla vain voiteen tai seerumin.

Nuo meikkilaukut sinänsä ovat minulle yleensä tarpeettomia, mutta erilaisia näytteitä rakastan, joten siksi tämäkin tarjous houkuttaa minua. 

Kaunis Kevät -tapahtuman esite ja kaikki tarjoukset tässä.

Taidan itse käydä hakemassa pois ne aiemmin kaavailemani Giorgio Armanin Eyes To Kill -voidemaiset luomivärit. Nyt siis - 20 %:n alennuksella, ja meikkilaukku ihanilla testereillä vielä kaupan päälle. Kannatti kuulkaas taas alehaukan kärsivällisesti vaania näitä tarjouksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)