torstai 24. maaliskuuta 2011

Hawaiian Tropic Sun Kissed Lips -huulivoiteet

Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet olivat keskiviikon tarjoustuotteena parhaillaan käynnissä olevilla Sokoksen 3 + 1 -päivillä.


Huulivoiteita oli kahdessa eri tuoksussa ja maussa: Island Berry ja Mango Papaya. Ostin molemmat, sillä halusin kokeilla kumpaakin.

Näiden huulivoiteiden paras puoli on todella korkea aurinkosuojakerroin: 25. Se voi olla tarpeen taas kesällä, jos tulee yhtä aurinkoista ja lämmintä kuin viime kesänä.

Ulkoilen paljon, pyöräilen ja juoksen, joten kaipaan vaalealle ja herkälle iholleni kunnon suojakertoimia. Pahinta on merellä: siellä eivät tahdo mitkään suojakertoimet riittää monen tunnin auringonpaisteessa.

Muutenkin nämä Hawaiian Tropicin huulivoiteet ovat ihanan kesäiset: niiden hedelmäiset ja herkulliset värit, tuoksu ja maku saavat kaikki minut kaipaamaan kesää. Tule jo ihana kesä!

Minusta nämä Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lipsit ovat enemmän huulivoiteita kuin huulikiiltoja, vaikka tuubeissa lukeekin "moisturising lip gloss". Nämä ovat melko värittömiä huulilla, mutta kiiltoa ja jonkin verran kosteutustakin kyllä tulee. Koostumus on kyllä melko vetinen.

Kuuntelin huvikseni Sokoksella näitä ostaessani kahden typsyn keskustelua näistä. Ihan samoilla linjoilla olivat kuin minäkin arvellessaan, että näistä ei ehkä tulisikaan niin kauheasti väriä vaan enemmänkin vain kiiltoa. Silti he päätyivät varmuuden vuoksi punaisiin island berryihin, kun "mä en ainakaan haluais oransseja huulia, hui kauhee". Turha pelko siis, huulet eivät muutu mango papayasta oranssiksi, mikä minusta on vähän harmikin. Minusta oranssin persikkaiset huulet voisivat olla kesällä ihan kivat ja raikkaat.

Hintaa näillä Hawaiian Tropicin huulivoiteilla oli 3 + 1 päivillä 4,70 euroa, kun normaalihinta on 6,90 euroa. Hawaiian Tropic ei kyllä edes kuulu Sokoksen normaalivalikoimaan, vaan sitä on saatavana vain nyt 3 + 1 päivien ajan.

Huomenna 3 + 1 päivillä ovat sitten tarjouksessa Hawaiian Tropicin vartalovoit Lime Coolada ja Coconut Body Butter (8,50 euroa, normaalihinta 12,90 euroa). Nekin aion ehdottomasti käydä ostamassa.

Tykkään Hawaiian Tropicista brandina. Se on vanha ja perinteikäs amerikkalainen aurinkosuojatuotteiden valmistaja, jonka alkusijat ovat aurinkoisella länsirannikolla. Pakko siis luottaa Hawaiian Tropicin asiantuntemukseen, sillä aurinko Kaliforniassa on kuuma ja polttava!


Ostosten mukana Sokokselta sai kivana yllätyksenä ensi viikolle - 15 %:n alennuskupongin mistä tahansa normaalihintaisesta tuotteesta.

Minulla on loppupuolella Goshin tummanruskea rajauskynä Velvet Touch Eye Liner sävyssä Truly Brown, joten ajattelin hyödyntää kupongin siihen. Goshia saa vain Sokoselta. Rajauskynien normaalihinta on 10 euroa, joten kyllä siitäkin sitten vähän alennusta saa, kun olisin joka tapauksessa ostamassa jossakin vaiheessa uuden.

4 kommenttia:

 1. Hih, mustakin oranssit huulet on ihanan raikkaat niin hieman harmittaa ettei noista tule paljoa väriä huulille. :D Vähän kyllä harmittaa myös etten ostanut edes toista noita kokeiluun, mutta toisaalta säästyi rahat ;)

  VastaaPoista
 2. Serrated B: Älä turhaan harmittele! Paras puoli noissa on tuo korkea suojakerroin ja ihana tuoksu ja maku, mutta väriä tulee tosiaan paremmin ihan muista huulikiilloista. Ilmankin pärjää siis ihan hyvin. Samalla rahamäärällä saa muutakin kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi munkin olis tehnyt mieli tuota lime coolada body butteria mut enpä päässyt Sokkarille mitenkään. :( Olis vielä ollut oikeasti tarvekin, harvinaista kyllä! Kiva että löysit mieleisiä juttuja. :)

  VastaaPoista
 4. Hanna: Voi ei, että et päässyt sinne! Ainakin mun ystävä on tykännyt kovasti tuosta lime cooladasta, joten sikäli kyllä harmi.

  Helsingissä Hawaiian Tropicin body buttereita oli kyllä jäljellä vielä illallakin. Erityisesti noita lime cooladoja oli vielä runsaasti, joten ehkä jos ehtisit lauantaina tai sunnuntaina vielä käväisemään... :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)