keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

IsaDora Fanciful -kevätkokoelman valitut palat


IsaDoran kevätkokoelma 2011 on nimeltään Fanciful, mielikuvituksellinen tai koristeellinen, korea. Isadora on siitä kiva edullisempi meikkimerkki, että siltä tulee kunnon kausikokoelmat kuten selektiivisenkin kosmetiikan merkeiltä.

IsaDoran mukaan:

Fanciful -kevätmeikkikokoelma on saanut inspiraationsa tyttömäisestä tyylikkyydestä, romantiikasta, viattomuudesta ja huolettomasta optimismista. Väreinä viettelevät haalistuneet sävyt, jotka ovat korostettuja helmiäisellä. Kokeile vaniljankeltaista, minttua, baby blueta, pinkkiä tai lilaa.

Ostan yleensä IsaDoran kausikokoelmista ainakin muutaman tuotteen. Kokoelmat ovat usein ihanan värikkäitä, nuorekkaita ja raikkaita sekä tuotteiden hinta-laatusuhde on yleensä oikein hyvä.

Fancifulista olen nyt vähitellen kevään edistyessä hankkinut kolme tuotetta:

- Jelly Kiss geelimäinen huulipuna 54 Lilac Tulle
- Wonder Nail -kynsilakka 653 Mellow Yellow
- Eye Focus -luomiväri 62 Bonbon MintKarkkipäivän Sanni ihastui Fanciful-kokoelman Jelly Kiss -huulipunaan sävyssä Lilac Tulle. Minulta on puuttunut liilahtava huulipuna, joka kävisi esim. kylmän violetin silmämeikin kanssa. Lilac Tulle näytti niin räväkältä, herkulliselta ja keväiseltä, että päätin ostaa sen.

 


Aika 80'shän se on, eikä kylmydessään ehkä parhaiten minulle sopiva väri. Mutta pirtsakka ainakin. Ja kyllähän nyt 80-luku kevääseen sopii, tai ainakin vappuun!

Jelly Kiss -huulipunien koostumus on hyvin kostea ja kiiltävä, tavallaan vetinen. Silti huulipuna tuntuu huulilla hyvin kuivattavalta, ja vaatii mielestäni ehdottomasti alleen huulirasvan. Mutta sama havainto kuin Sannilla, että Lilac Tullen kanssa ei tarvitse välttämättä rajauskynää, mikä on ihanan helppoa!

Lilac Tulle -huulipuna maksoi Stockkalla 13,20 euroa. Fanciful -kokoelmaan kuuluu kolme muutakin huulipunasävyä, joista erityisesti pinkki Pink Parfait näyttää oikein kivalta.

IsaDoran Fanciful-kokoelman Mellow Yellow kynsilakka on söpön vaaleankeltainen. Minulla ei ole ollut tällaista vaaleankeltaista kynsilakkaa, joten ihastuin Mellow Yellowiin heti kun se ilmestyi kauppoihin joskus helmikuun alussa.

Muut Fancifulin kynsilakat ovat vaaleanvihreä Bonbon Mint ja vaaleansininen Blue Sky, joille on parit myös Eye Focus -luomiväreissä. Lisäksi kokoelmaan kuuluu vaaleanpunainen kynsilakka Doll Pink.

Keltaisesta kynsilakasta on ennustettu tämän kevään trendiä. Myös Rimmelillä on tuoksukynsilakkakokoelmassaan Lasting Finish Fruities vaaleankeltainen nätti kynsilakka Lemon Drop. Haluaisin kokeilla Rimmelin tuoksulakkoja, joilla hintaakin on vain puolet (3,50 euroa) IsaDoran kynsilakoista, joten olisin ehkä mielummin valinnut tuon Rimmelin. Siinä vaiheessa kun ihastuin vaaleankeltaiseen kynsilakkaan Rimmelit eivät olleet kuitenkaan vielä ehtineet kauppoihin, joten ihan hyvä tuo IsaDorakin on. 

En usko, että keltaista kynsilakkaa tulee hirveästi käytettyä yksinään, sillä se voi helposti näyttää vähän oudolta ja likaiselta. Olen ajatellut yhdistää Mellow Yellowia IsaDoran valkoiseen Graffiti Nail Top -lakkaan 802 White Art. Tai sitten koristelen sitä ystävältäni saamillani Viva la Divan punaisilla, valkoisilla ja keltaisilla kukkakynsitarroilla. 

Keltaiset kynsilakat ovat kuulemma yleensä huonoja levittymään. Mellow Yellowkin raidottuu vähän. Sen koostumus on kuitenkin mielenkiintoinen yhdistelmä cremeä ja shimmeriä, ja vaalean pastellisen värinsä vuoksi se on kynsillä ihan raikas. 

IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8 euroa. Ostin Mellow Yellown Stockkalta ja hyödynsin helmikuun alennusseteleitä, joten sain siitä noin - 20 % alennusta, eli hinnaksi jäi noin 6,50 euroa. Sillä hinnalla saisi kyllä jo melkein kaksi Rimmeliä, joten vähän asia on jäänyt harmittamaan minua. 
Kolmas hankintani IsaDoran Fanciful -kokoelmasta oli vaaleanvihreä hohtava luomivärisolo Bonbon Mint. Sillä on ainakin aivan ihana nimi.

Kaikki omistamani kirkkaan vihreät luomivärit ovat IsaDoralta eli vasemmalla kuvassa tämän kevään Fanciful-kokoelman Bonbon Mint, keskellä viime kevään 2010 Nostalgia -kokoelman Light & Shade luomiväriduo 80 Cupcake Matte ja oikealla puolella IsaDoran kevään 2009 kokoelmasta Blooming Spring kokoelman nimipaletti 53 Blooming Spring.

Eli tässä aikajärjestyksessä näytteet IsaDoran kevätkokoelmien vihreistä. Sekä minä että IsaDora nähtävästi rakastamme keväisin vaaleanvihreää luomiväriä.  


IsaDoran vihreät eivät ole kuitenkaan onneksi täysin samaa sävyä. Arvostan tällaista panostusta ja huolellisuutta, että ei vuodesta toiseen myydä eri kokoelmissa vain pokkana samaa sävyä.

Tämän kevään 2011 Bonbon Mint on kuvassa ylimpänä. Se on hohtava, vähän sinertävä turkoosinvihreä.

Viime kevään 2010 Cupcake Matte duon vihreä on keskellä. Se on näistä kaikkein voimakkain perusvihreä, mattainen väri.

Kevään 2009 Blooming Spring -viisikon vihreä on kuvassa alimpana. Se on hohtava, kirkas omenanvihreä. Ihana pastellinen Blooming Spring -paletti on muuten jäänyt IsaDoran vakiovalikoimaan kevään 2009 jälkeen.

Näissä IsaDoran luomiväreissä on ihan ok pigmentti. Mitään mielettömän voimakkaita ne eivät ole, joten laitan niiden alle yleensä Goshin vaaleanvihreää luomivärinpohjustajapuikkoa Love that Cool Mint. Se on kyllä valitettavasti jo poistunut Goshin valikoimasta, mutta joku valkoinen pohjustaja sopii varmaan yhtä hyvin. Swatchien alla on kuvassa vain vähän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion -pohjustajaa.

Fanciful -kokoelmaan kuuluu Bonbon Mintin lisäksi myös vastaavat Eye Focus -luomivärit vaaleanliila 60 Lilac Daydream ja vaaleansininen 61 Blue Sky. Ne kaikki sopivat hyvin helppoon ja nopeaan yhden luomivärin meikkiin, johon IsaDora niitä myös suosittelee.  

Viiden luomivärin palettia ei IsaDoran kevätkokoelmassa tänä vuonna ilmestynyt. Viime vuoden Nostalgia-kokoelman viisikko oli harmoninen ja pehmeä Creamy Nudes.

IsaDoran Eye Focus -luomivärien hinta on 11,35 euroa. Minä käytin tällä kertaa Sokoksen - 15 %:n alennusseteleitä ja maksoin Bonbon Mintistä 9,65 euroa. Kuten huomaatte, yritän aina suunnitella meikkiostoksiani niin, että saisin edes vähän alennusta, kun kaupat kuitenkin tasaiseen tahtiin tuuppaavat noita tarjouksia ja alennuksia.

Lopuksi vinkkinä vielä muillekin tarjoushaukoille, että Anttilassa on tänään 30.3.2011 alkaen Kauneuspäivät, joissa on valitse 3 maksa 2 tarjouksena mm. IsaDoran, Rimmelin, Maybellinen ja Lumenen sekä Lumene Natural Coden tuotteet. Lorkun meikeistä on - 20 %:n alennus.

2 kommenttia:

 1. On mennyt jotenkin ohi koko kokoelma, mutta nyt kun katsoin niin Bare Bliss-huulipuna näyttää kiinnostavalta. Olisi Kicksiinkin alekuponki, joten taidan mennä vilkuilemaan...

  Toisaalta noin yleensä en pidä siksi kokoelmista, että jos löytyy hyvä sävy, ostaisin mieluusti samaa uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Muakin kiinnostaa vähän myös tuo Bare Bliss -huulipuna, jos se olisi vaikka vähän samaa sävyä kuin IsaDoran talvikokoelman Glitzy ihana persikkainen Golden Glitz -huulipuna ilman sen glitteriä. Mutta muuten on kyllä täysin samat suunnitelmat kuin sulla, eli aion käydä hakemassa Kicksin alennuskupongillani vielä tuon Fanciful-kokoelman räväkän pinkin Pink Parfait -huulipunan :)

  Noissa Jelly Kiss -huulipunissa vaikuttaa olevan aika kiva koostumus, sellainen kevyt ja geelimäinen, joka tekee niiden käytöstä aika helppoa. Vähän kuin huulikiiltomainen huulipuna.

  Mutta oot kyllä oikeassa noiden kokoelmien suhteen, en ole ikinä ajatellut sitä tuolta kannalta. Onneksi esim. IsaDoralla kausikokoelmien suosituimmat jutut näyttävät jäävän myös vakiokokoelmaan, kuten esim. tuo Blooming Spring -luomiväripaletti ja Golden Glitz -huulipuna. Mulle käy helposti niin, että en raaski käyttää kokoelmista hankittuja suosikkijuttuja, etteivät ne vain loppuisi, ja sehän taas ei ole oikein järkevää :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)