tiistai 8. maaliskuuta 2011

Vielä lisää uusista voidemais-puuterisista luomiväreistä

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää ihanat naiset! Ollaan iloisia, että meillä on niin hyvä tilanne, että voidaan vaikka hömpöttää näitä ihania kosmetiikkajuttuja niin paljon kuin halutaan!

Ja varoitus: nyt sitä juttua sitten taas seuraakin aika paljon.

Esittelin viikonloppuna teille L’Orealin uusia voidemais-puuterisia Color Infaillible -luomivärejä ja vertailin niitä Lancomen vastaaviin Ombre Magnetique -luomiväreihin.

Minullahan on Lorkun Color Infaillibleista vaaleanpunainen Forever Pink, vihreä Permanent Khaki ja ruskea Endless Chocolate.

Pohdiskelin aiemmin, että mitäköhän eroa loppujen lopuksi on Lorkun violetilla Color Infaillible Purple Obsessionilla ja Lancomen liilalla Ombre Magnetique Ultra-Lavandella. Ja että jos tällaisen violetin luomivärin haluaa, niin kannattaisikohan mieluummin ostaa kaksikolmasosaa halvempi Purple Obsession (10,90 e) kuin Ultra-Lavande (35 e).  

Mua muuten huvittaa itseänikin aina nämä mun vakavat kosmetiikkapohdinnat ja vertailut: ”maailmanrauha, budjettiesitys, tulosohjaus, kaupasta maitoa, Lancomen luomivärit, budjettiesitys…” kulkee mun ajatusten virta.
Ilmeisesti olen kuitenkin itse paras uhri omalle mainostamiselleni, sillä pohdintojeni tuloksena ostin myös Lorkun violetin Color Infaillible Purple Obsessionin (kuvassa oikealla).

Ostosmatkallani jouduin jonottelemaan Stockkalla L’Orealin tiskillä, kun eräs vanhempi rouva maksoi ostostaan. Silloin havaitsin hyllyssä myös viime kevään 2010 Color Appeal Chrome Intensity -kokoelmasta purppuranvärisen luomivärin, jonka nimi on myös Purple Obsession, joten otin myös sen (kuvassa vasemmalla).

Color Appeal Chrome Shinen Purple Obsessionin hinta oli 10,20 euroa. Huomasin myöhemmin, että Sokokselta olisi kyllä saanut sen 50 senttiä halvemmalla eli 9,70 euroa, mutta ei kai se aina ole niin tarkkaa.

Stockkan myyjän mukaan nämä kaksi Purple Obsessionia sopivat myös hyvin yhteen, joten sikälikin onnistunut ostos.
Minulla on Lorkun Chrome Intensity -kokoelmasta jo ennestään sininen Blue Jean. Nyt sitten sain sille kaveriksi upeanvärisen Purple Obsessionin. Chrome Intensity -kokoelman suosituin luomiväri oli muuten varmaan turkoosi Aquadisiac. Sen lisäksi kokoelmassa ilmestyi myös ruskea Cacao Mania.   
Color Infailliblen Purple Obsession on myös upea. Color Infailliblejen purkkiin kuuluu muuten tuo musta välikansi, joka auttaa pitämään luomivärin kosteana. Jos kokeilette testereitä kaupoissa, huomaatte, että ne ovat jo vähän kuivahtaneet.

Ilmeisesti Purple Obsession on ollut näistä Color Infaillibleista suosituin, sillä Helsingin Sokokseltahan se jo olikin loppu, ja Stockkallakin olivat joutuneet jo kertaalleen täydentämään varastojaan. Kickseissä muuten Color Infaillibleja ei ollut vielä ollenkaan myynnissä.

Tässä vielä pilvisen päivän swatch Purple Obsessionista. Sen voimakas violetti väri ei oikein pääse siinä esiin, mutta se on kyllä upea!


Ehkä jos hankkisin vain yhden näitä Color Infaillibleja, ottaisin violetin Purple Obsessionin.

Vihreä Permanent Khaki on myös hieno, mutta se on vähän erikoisempi väri, joten voi olla käytössä hankalampi.

Vaaleanpunainen Forever Pink on purkissa hieno, mutta ei niin ihmeellinen silmissä. Osa sen hohdosta ainakin minulla katoaa, kun se levittää luomille.

Ja ruskea Endless Chocolate voisi olla vielä metallisempi ja kiiltävämpi. Nyt se muistuttaa aika paljon jo tavallista puuterista luomiväriä. Sinistä All Night Blueta minulla ei ole, mutta kuvittelisin sen olevan tällaisella koostumuksella aika hieno.


Ajattelin, että Lorkun violetti Color Infaillible Purple Obsession olisi edes hyvä korvike sille, jos en löydä enää mistään Lancomen syksyn 2010 French Coquettes -kokoelmassa ilmestynyttä viininpunaista Cherry Chérie Ombre Magnetique -luomiväriä.

Here’s the deal nimittäin Lancomen Ombre Magnetiqueiden suhteen. Stockkan Lancomen edustaja kertoi minulle, että Suomeen ei koskaan edes tullutkaan viime syksyn French Coquettes -kokoelman luomivärejä. Jonnekin muualle maailmaan niitä saatiin sen sijaan toimitettua, mutta myöhässä.

Lancomen Ultra Lavande kevätkokoelmaan 2011 kuuluu periaatteessa kolme voidemais-puuterista Ombre Magnetique -luomiväriä, mutta Suomeen niistä on tullut myyntiin vain kultainen Disco Gold ja liila Ultra-Lavande. Eli hopeista Disco Silveria saa siis vain ulkomailta.

Lancomen ulkomaiden nettikaupoista, joissa mm. Cherry Chérieta on myynnissä, ei voi tilata Suomeen. Suomessa ei ole Lancomen nettikauppaa. Eli voi surku, olemme ilmeisesti Lancomen suhteen joku kehitysmaa. Oh what a tragedy (Quelle tragédie!)!

Mutta sitten ne hyvät uutiset. Haaveeni viininpunaisesta Cherry Chériesta liikkuvalla luomella tummin varjostuksin voi olla turha, sillä Lancomen Ombre Magnetiqueiden päälle eivät tahdo ilmeisesti tarttua oikein minkäänlaiset varjostukset. Kuulemma jopa rajauskynän kanssa voi olla ongelmia.

Pääsin kokeilemaan Ombre Magnetique Ultra-Lavandea. Siinä oli upea hohde ja kiilto ja se oli hyvin metallisen tuntuinen. Selvästi vaaleampi, kirkkaampi ja kimaltavampi kuin L’Oreal Color Infaillible Purple Obsession. Ultra-Lavanden väri oli jopa niin kirkas liila, että vähän ihmettelen sen kohderyhmää. Lancomen hinnoilla välttämättä ihan nuorimmilla diskossa kävijöillä ei ole varaa ostaa Lancomen Ombre Magnetiqueita, ja jotenkin minun on vähän vaikea kuvitella kovin montaa täti-ikäistä silmissään kirkkaan liilat tai kultaiset Ombre Magnetiquet.

Lancomen taiteellinen johtaja Aaron de Mey on ennenkin tehnyt rohkeita ratkaisuja, kuten syksyn 2009 kokoelma Declaring Indigo, jossa yhdistettiin likaista kultaa ja sähkönsinistä. Not for the faint hearted (ne pas être pour les coeurs sensible), non, mutta ehdottomasti luovaa ja kiinnostavaa!  

Onneksi sain kuitenkin hyvän vinkin Lancomen myyjältä. Kuulemma Giorgio Armanin Eyes To Kill -luomivärit ovat hyvin samantyyppisiä kuin Lancomen Ombre Magnetiquet. Niiden pitäisi myös sulautua paremmin puuterimaisiin luomiväreihinkin kuin OM:ien. Taas hyötyä siitä, että Giorgio Armani Cosmetics kuuluu ilmeisesti samaan L’Oreal -konserniin Lancomen kanssa, kun myyjätkin voivat sitten vapaasti suositella sitä ja tuntevat myös sen tuotteet. Ja Stockkan ja Sokoksen kosmetiikkaosastojen hyviä puolia on yleensäkin se, että jos kaipaamaasi tuotetta ei löydy yhden merkin tiskiltä, myyjät voivat puhtaalla omallatunnolla neuvoa seuraavalle.  

Giorgio Armanin voidemais-puuterisia Eyes to Kill -luomivärejä ilmestyi ensin joulun 2010 Holiday -kokoelmassa kolme: Black, Copper/Black Grey and Silver/Black Grey. Nyt kevääksi värejä on tullut lisää, ja olin aivan ihastuksissani kun myyjä esitteli minulle niitä.

Kokoelmaan kuuluu mm. samantyyppinen tumma viininpunainen luomiväri kuin Lancomen Cherry Chérie, ihana vähän vaaleaan liilaan menevä hohtava vaaleanpunainen ja kaunis vähän vaaleanpunainen shamppanjan väri. Oi, kuinka ihania ne olisivatkaan yhdessä!

Eyes to Kill -luomivärien koostumus vaikutti pehmeän silkkiseltä ja hohtavalta. Värit olivat voimakkaita ja intensiivisiä, eli ei jää taatusti pigmentissä puuttumaan. Mutta hintaa olikin sitten 38 euroa kappaleelta, joten sen vuoksi olen päättänyt nyt ottaa aikalisän näiden voidemais-puuteristen luomivärien kanssa. Aion miettiä kunnolla, mitä oikeastaan tarvitsen ja mille minulla on varmasti käyttöä, ja sitten vasta mahdollisesti hankkia ne.

Olen vain nyt niin todella innostunut tästä uudesta, hohtavasta ja voimakkaasta luomivärikoostumuksesta. Se on jotakin mitä ei ole ennen nähty!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Eilen Åhlensin alakerrassa oli IsaDoran ständillä samanlaisen näköisiä ja värisiä soloja kuin nuo kuvissasi olevat Lorkun tasapintaiset. Hintaa oli 69/kpl. En testannut mut näytti kivoilta =)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos tiedosta! Kuulostaa tosi hyvältä, varsinkin kun IsaDoralla on yleensäkin niin hyvät luomivärit. Hyvä tietää, että kannattaa ainakin odotella vähän, josko tulisivat tänne Suomeenkin, ennen kuin menen tuhlaamaan noihin huippukalliisiin Armaneihin :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)