tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viva la Diva kynsitarrat

Heippa muruset!

Olen ollut viime päivinä busy as a bee, tai kuten Gossip Girlissa ehkä sanottaisiin: busy B.

B on muuten suosikkini Gossip Girlissa. Samaistun häneen, kun hän aina yrittää niin kovasti. Ja epäonnistuu, niin kuin parhaimmatkin meistä aina joskus.


It was so typical. Whenever Blair did anything nice for someone else, she usually regretted it. Which kind of explained why she was such a bitch most of the time.


Mikään ei kyllä piristä kiireen, stressin ja huolten keskellä niin paljon kuin rakkaat ystävät. Oma Serenani, eli bestikseni Tukholmassa ilahdutti minua naistenpäivänä 8.3. Viva la Divan kynsitarroilla.

Naistenpäivähän on muuten alun perin ollut naisten alhaisia palkkoja, pitkiä työaikoja ja epäinhimillisiä työoloja vastaan. I hear you sisters!

Viva la Divan kynsitarra-arkissa on söpöisiä punaisia, keltaisia ja valkoisia kukkia. Ihanan keväisiä ja iloisen värisiä!

Ruotsalaisen Viva la Divan kynsilakkoja, luomivärejä ym. myydään Tukholmassa ainakin Åhlensin tavaratalossa. Suosittelen piipahtamaan siellä, jos satutte kevätretkillänne Tukholmaan.

Minulla ei ole mitään aiempaa kokemusta kynsikoristeluista. Yritän vältellä kynsilakkojen turhaa hengittelyä sillä uskon, että ne voivat olla terveydelle haitaksi. Siksi pyrin lakkaamaan kynteni niin harvoin ja nopeasti kuin mahdollista. Sen vuoksi myöskään en ole uskaltanut kokeilla kynsien koristelua kynsilakoilla, leimailulla tms. aikaa vievällä.

Mutta nämä kynsitarrat ovat täysin vaarattomia ja turvallisia. Näiden kanssa voi siis näperrellä vaikka kuinka kauan tahansa. 

En olisi itse ikinä keksinyt ostaa mitään näin hauskaa, joten siksi odotan innolla, että pääsen kokeilemaan näitä. Vanhakin koira voi kai vielä oppia uusia temppuja, eli täti aloittaa nyt askarteluharrastuksen!  

Tarrapaketissa neuvotaan, että kynsi pitää ensin puhdistaa saippualla ja kuivata hyvin. Kynsitarran päälle laitetaan kerros päällyslakkaa. Eli how hard can it be? Veikkauksia onnistumisestani otetaan kyllä vastaan, todennäköisesti tämä ei kuitenkaan tule menemään kuten Strömsössä.


Minulla sattuu olemaan näihin kynsitarroihin täydellisesti sopiva kynsilakkakin, eli IsaDoran kevätkokoelmasta Fanciful nätti vaaleankeltainen 653 Mellow Yellow. Ostin sen kevään kaipuussani varmaan jo helmikuussa, ja se sopii varmasti kivasti yhteen VLD:n pirteänväristen kukkasten kanssa.

Tänään muuten joogassa piti kuvitella juuri keltaisia kukkasia, jotka avautuivat ja sulkeutuivat hengityksen tahdissa.

Parasta näissä ystäviltä saaduissa lahjoissa on kyllä se, että aina kun niitä käyttää, ajattelee sitä rakasta ystävää, jolta lahjan on saanut. Merci cherie!

2 kommenttia:

  1. Can't wait for kukkakynsikuvia! ;D

    VastaaPoista
  2. Joo, työn alla on! Itseänikin jännittää, että miten se oikein lopulta sujuu :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)