keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

The Body Shopin tarjoukset Forumin hintasirkuksessa

Nyt ke-su 16.3.-20.3.2011 on Helsingin Forumissa Hintasirkus. Forumissa sijaitsee myös lovely The Body Shop, joten myös siellä on nyt Hintasirkuksen aikana hyviä tarjouksia.

Tänään keskiviikkona 16.3. Body Shop mainosti tehokosteuttavia kestosuosikkeja, HAMPPU jalka- ja käsivoiteita hintaan 10 euroa (normaalisti 12,80 euroa).


Body Shopin hamppuvoiteet ovat jo aivan legendaarisia. Olin kuullut niiden tehosta kovasti hyvää, joten ostin tuubin hamppukäsivoidetta syksyllä 2009 Kööpenhaminasta. Body Shophan on niin kansainvälinen ketju, että niitä on suurin piirtein joka maassa ja kaupungissa. Sama Kööpenhaminasta puolitoista vuotta sitten ostettu tuubi näkyy edelleen kuvassa oikealla puolella, joten voitte arvata, että joku tässä tökkii.

Hamppukäsivoide on paksua ja hyvin kosteuttavaa. Se imeytyy myös kohtuullisen nopeasti, vaikka itse käytänkin sitä sen paksun koostumuksen vuoksi mieluiten vain öisin. Toinen syy, miksi laitan sitä vain yöksi puuvillakäsineiden alle, on sen haju. Niin aito hampun tuoksu että yäk!

Työkaverini on ollut joskus vuosia sitten Body Shopissa töissä, ja hänkin tunnisti hamppukäsivoiteen ja sen hajun jo kaukaa, kun minulla oli sitä joskus töissä.

Mutta oi voi, edellinenkään kööpenhaminalainen tuubi ei ollut vielä tuon hajun vuoksi lopussa, kun sain hyvältä ystävältäni joululahjaksi lisää hamppista. Otin siis vanhankin voiteen tehokäyttöön, jotta pääsisin näistä edes joskus eroon. Mikään nautinto näiden käyttäminen ei nimittäin tuon hirveän hajun vuoksi ole.

Kosteutustehoa hamppukäsivoiteessa kyllä riittää, ja se on ollut varsinkin nyt tämän talven pakkasilla oivallinen kuiville käsilleni. Toinen ystäväni käyttää Body Shopin hamppujalkavoidetta, ja hänen mukaansa ”tuoksu” ei siinä niin haittaa. Jalathan ovat paljon kauempana nenusta kuin kädet.

Mutta, jos tästä mahtavasta mainospuheestakin huolimatta haluatte näitä kiistatta kyllä hyvin tehokkaasti kosteuttavia hamppuvoiteita, niin Forumin Body Shopista niitä nyt saa vähän normaalia alempaan hintaan.        
Työmatkallani tänä aamuna Forumin Body Shop ei ollut vielä auki, mutta kävin siellä varhaisessa aurinkoisessa kevätaamussa ikkunan takana nenä lasissa (sori vaan Body Shop!) tutkailemassa, mitä muita tarjouksia siellä mahdollisesti olisi.

Ostin tammikuussa Body Shopin alesta ihanan kesäisen ja makean tuoksuista vadelmavartalovoita. Vadelmavartalovoi on sesonkituote, joka ei kuulu Body Shopin normaalivalikoimaan. Sitä on tarjolla yleensä vain kampanjoissa, aleissa ym., joten haluaisin sitä nyt lisää.

Body Shopin ikkunassa oli ainakin mustikkavartalovoita, joka on myös vastaava kausituote kuin vadelmakin, ja lisäksi sisällä häämötti tarjouspöydässä pino muita ihania vartalovoiteita ja vartalonkuorintoja. Ainakin mantelin ja kirsikan näin. Voi kun siellä olisi vadelmaakin tai herkullisentuoksuista Brazil Nuttia, jota ehdin viimeksi ostaa vain yhden purkin ystävälleni, ennen kuin ne loppuivat.

Lisäksi Body Shopissa oli tarjouksessa suihkugeelejä. Ainakin kookosta, satsumaa ja verigreippiä näkyi hyllyllä. Vähän säälittävää kyllä tämä mun ikkunan takaa tullaaminen :)

Isot suihkugeelit maksoivat 7 euroa (normaalihinta 8,90 euroa) ja jättikoot 13 euroa. Vartalovoiden ja vartalonkuorintojen tarjoushinta oli 12,50 euroa, kun ne normaalisti maksavat 17 euroa. Tosin tammikuun alessa niiden hinta oli vielä vain 12 euroa, joten kannattaa näköjään hamstrailla.  


J.K. Espoon Sellossa on myös tämän viikon 14.-20.3.2011 Sembalo-alennuspäivät. Siellä on Body Shopissa perjantaista sunnuntaihin vartalovoit kaksi kappaletta yhteishintaan 25 euroa. Lisäksi Body Polish -vartalonkuorinnat mansikka ja satsuma ovat koko viikon tarjouksessa 8,50 euroa (normaalihinta 12,50 euroa). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)