torstai 3. maaliskuuta 2011

IsaDora Coral-kynsilakka

Lisää näitä keväisiä kynsilakkoja eli IsaDoran kynsilakka 166 Coral.

Coral on ihanan raikas ja heleä korallinsävy. Hedelmäinen.


Tykkään näistä IsaDoran kynsilakoista, kun niissä on leveä ja hyvä suti, erinomainen pysyvyys ja kivat, pirteät värit. Mielestäni taas erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta on 8 euroa, mutta tämä Coralkin on tammikuun alelöytöjä Kicksistä.

Kicksin alessa keltainen lappu tarkoittaa - 50 % alennusta ja oranssi - 70 % alennusta. Ihmettelen todella, miksi kukaan ei ollut poiminut mukaansa tätä nättiä Coralia, sillä sille jäi hintaa oranssilla lapulla enää 2,40 euroa. No mutta, sitä parempi, sillä minä sain sen.

Ramppasin Kicksin alessa tammikuussa vähintään kerran viikossa kun huomasin, että usein maanantaisin tuli tuotteisiin joko lisää alennusprosentteja tai jopa kokonaan uusia tuotteita aleen. Luulen, että IsaDoran kynsilakatkaan eivät olleet heti alessa, vaan tulivat tarjolle vasta myöhemmin. Se ehkä selittää senkin, miten onnistuin vielä saamaan tämän Coral-kaunottaren jopa - 70 prossan alella.

Kuvassa IsaDora Coralin taustalla uusi persikanvärinen röyhelöpaitani Stockkalta. Sen merkki on E'NY, Eternally New York, ja hinta oli 59 euroa (en kyllä maksanut ihan sitä, kun sain - 20 % alennusta helmikuun kanta-asiakaseteleillä).


Kuvassa sama paita Stockkan Exclusive-kanta-asiakaslehdessä 1/2011.

Luulin kyllä, että E'NY -merkillä olisi jotakin tekemistä New Yorkinkin kanssa, mutta Stockkan myyjä paljasti minulle iloisesti, että se onkin ihan Stockkan oma uusi merkki, vähän kuin Global Essentials ja Global Sportkin. Samalla minulle selvisi, että myös Stockkalla myytävä Cristelle & Co on Stockkan oma merkki. Kaikkea sitä kuulkaa oppii kun vanhaksi elää.

E'NY on tarkoitettu "moderneille ja kansainvälisille naisille" kun taas Cristelle & Co on aavistuksen nuorekkaampi. Ihan ok merkkejä, kun Suomesta on välillä vaikeaa löytää siistejä, mutta nuorekkaita business-tyylisiä vaatteita. Tässä vielä linkki Char & the city -blogiin, jossa on esitelty E'NY -merkkiä tarkemmin. Ekan kuvakollaasin oikeassa alalaidassa vilahtaa persikkainen paitanikin.

No mutta, nyt lopetan tämän höpötyksen, kun eihän tämä pohdinta taas liity aiheeseen yhtään mitenkään :)

2 kommenttia:

  1. Oletpa kyllä löytänyt melkoisen ale löydön! Isadoran lakka niin halvalla!
    Omassa käytössäni olen huomannut ettei Isadoran lakkojen suti sovi omalle kynnelleni. Kynteni ovat kai sen verran ''pienet'', että Isadoralla lakatessani tunnen itseni kömpelöksi kun suti on liian iso kynteeni verrattuna. Hoitolatyössä olen kyllä huomannut, että joiltakin asiakkailta on helppo lakata näillä lakoilla. Riippuu näköjään niin kynnen muodosta :)

    VastaaPoista
  2. Beauty Box: Itsekin vähän ihmettelin, että miksi IsaDoran Coral ei ollut kelvannut kenellekään muulle ennen mua, koska on kuitenkin todella kaunis ja heleä väri. Ehkä vielä nätimpi luonnossa kuin pullossa, joten siinä ehkä selitys :)

    Oot varmasti oikeassa tuon sudin koon suhteen, sillä se on mun kynsille just sopivan levyinen niin, että lakan saa levitettyä melkein yhdellä siveltimenvedolla. Helppoa ja nopeaa. Erityisesti graffitilakkojen kanssa se on tärkeää, sillä niistä tulee helposti epäsiistit, jos joutuu monella vedolla korjailemaan. Kerrankin hyötyä siitä, että ei ole ihan niin pienet tassut :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)