sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

L'Oreal Color Infaillible -luomivärien swatchit sekä Cherry Chérie -etsintäkuulutus!

Swatchasin teille vielä eilen esittelemäni L'Oreal Color Infaillible -luomivärit.


Eli minulla on Lorkun uusista Color Infaillible -luomiväreistä vaaleanpunainen 4 Forever Pink, vihreä 9 Permanent Khaki ja ruskea 12 Endless Chocolate.


Ja kunnon blondina tietysti swatchasin nämä juuri toisinpäin, eli vasemmalla Endless Chocolate, keskellä Permanent Khaki ja oikealla Forever Pink.

Swatchasin samaan aikaan myös yhden tavallisen luomiväripaletin, ja vasta siinä huomasin, kuinka paljon pigmenttiä näissä Color Infaillibleissa oikein on. Näissä ei ole nyt alla mitään pohjustusta, ja silti värin hohto on todella voimakas.

En ole muutenkaan oikein aiemmin ymmärtänyt tätä swatchaamisen merkitystä, mutta nyt kun siinä tuhersin, niin huomasin kuinka paljastavaa se on. Todella huomaa, missä luomivärissä on pigmenttiä ja missä ei, kun niitä vetelee raitoina vierekkäin.


Tässä vielä samat swatchit auringonvalossa. Metallinen kiilto on kyllä todella hieno!


Harmi vain, että nyt tässä kävi niin, että näiden Lorkun Color Infailliblejen myötä kiinnostuin uudelleen myös niistä Lancomen vastaavista Ombre Magnetiqueista. Luulen, että näiden voidemais-puuterimaisten luomivärien idea on pitkälti sama, mutta Lancomeissa on varmaan enemmän kimallusta ja tietysti aivan eri värit.

Lancomen viime syksyn 2010 French Coquettes -kokoelmaan kuului kolme Ombre Magnetique -luomiväriä: hopeinen Urban Silver, viininpunainen Cherry Chérie ja musta Black Macadam.

Inspired by minerals and their infinite nuances of iridescent light, Ombre Magnétique is the new generation of ultra sparkling eye shadows. It opens a new horizon of light-catching colors and twinkling effects. The innovative texture is extremely long-wearing due to the type of polymers used. It is also easy to apply and doesn’t crease. The amount of mother-of-pearl makes the colors more intense than ever.

Tämän kevään 2011 Ultra Lavande -kokoelmaan kuuluu myös kolme Ombre Magnetiqueta: taas hopeinen Disco Silver, kultainen Disco Gold ja liila Ultra-Lavande.

Abban Dancing Queen, remember. 

Aaron De Mey has been inspired by the stting of Chez Régine's in Paris, a famous night club and raised to a Disco Temple known for its walls, covered with silver and gold mirrors. Ombre Magnétique is a true light catcher: your eyes twinkle like the the facets of a disco ball. You can play with these cold and warm shades, for infinite ways to highlight your gaze.

The fusion between this innovative sprakling eye-shadow and the disco lights is ultra glamourous and captivating.Mielenkiintoista olisi tietää, että kuinka paljon Lancomen liila Ultra-Lavande Ombre Magnetique ja L'Orealin violetti Purple Obsession Color Infaillible lopulta poikkeavat toisistaan. Vertailevaa tutkimusta: Ultra-Lavande tässä linkissä ja Purple Obsession tässä. Ehkä Ultra-Lavande on vähän vaaleampi, kirkkaampi ja kimaltavampi.

Ja näistähän Lorkku lähtee noin kolmasosahintaan siitä mitä Lancome. Eli L'Oreal Color Infailliblet maksavat 10,90 euroa, kun taas Lancomen Ombre Magnetiqueiden hinta on noin 35 euroa. Eli kannattanee vähän katsoa, kuinka paljon siitä glitteristä ja kimalluksesta on lopulta valmis maksamaan.

Sitten vielä samanlaisille meikkiharrastajille kuin minä pienenä detaljina tiedoksi, että myös Lorkun kevään 2010 Chrome Intensity -kokoelman purppuranvärinen luomiväri oli nimeltään Purple Obsession. Ainakin Helsingin keskustan Sokoksella näkyi niitä vielä hyllyssä ja samoin Sokoksen verkkokaupasta niitä vielä saa, jos on jäänyt viime keväältä kaduttamaan (itse olen vähän kahden vaiheilla, saman kokoelman sininen Blue Jean minulta jo löytyy). 


Ja tästä kaikesta luomivärihössötyksestänihän seurasi sitten lopulta se, että olen nyt onnistunut kehittämään lyhyessä ajassa lievän pakkomielteen Lancomen viime syksyn French Coquettes -kokoelmaan kuuluneesta upeasta kirsikanvärisestä Cherry Chérie Ombre Magnetiquesta. Viininpunaisen-violetit värit nyt vain sopivat vihreille silmilleni ehdottomasti parhaiten. Ajatelkaa nyt, kuinka upea ja elegantti aavistuksen hopeisena kimaltava viininpunainen Cherry Chérie olisi koko liikkuvalle luomelle levitettynä, terästettynä mustin tai tummanruskein varjostuksin ja rajauksin. Oh là là...

Cherry Chérieta myydään kyllä vielä mm. Lancomen omissa nettikaupoissa maailmalla, mutta kaikissa niissä on varmaan kilpailusyistä rajoitteena, että eivät toimita kuin omaan maahansa. Ja Suomessahan ei tällaista nettikauppaa ole - ei tietenkään.

Silloin kuin French Coquettes viime syksynä ilmestyi, kokoelman luomivärit oli toistaiseksi peruutettu kaikkialta valmistusongelmien takia, ja ne vähintään myöhästyivät. Ilmeisesti ne on ainakin muualla maailmassa saatu kauppoihin sen jälkeen, mutta mitenköhän Suomessa?

Yleensä onnistun aina kaivamaan etsimäni esiin jostakin maailman kolkasta, mutta nyt kysyn apua myös teiltä hyvät ystävät: onko teillä mitään tietoa ihanasta Cherry Chériesta? 

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana yllätys huomata oma blogi sivupalkkisi listalla! Kiitos.:D

  Infailliblesta postausta kirjoittaessa huomasin oman vihreän sävyni tarrassa lukevan ihan vain "permanent kaki" - kaki siis ilman h:tä. Ihmettelin sitä, sillä muistelin sen olleen "khakin sävyinen", mutta vasta tämän postauksesi myötä huomasin kuvaamassasi esitteessäsikin nimen ilman typoa. Ihan mielenkiinnosta, onko omassa luomivärissäsikin sama virhe, vai onko itselleni sattunut jokin "maanantaikappale"?

  VastaaPoista
 2. Netta: No mielellänihän linkitän hyviin kosmetiikkablogeihin :) Sun blogi on tosi hauska, nauran usein sun jutuille ääneen. Erityisesti se Lancomen meikkivoiteen testausjuttu oli musta aivan huippu, kun itselläni on ollut ihan samanlaiset kokemukset sen kanssa :)

  Siis munkin Infaillible-purkissa lukee myös "permanent kaki". Ei voi olla totta, vähän huvittavaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun nättejä sävyjä :) Niinhän siinä aina tuppaa kosmetiikan kanssa käymään, että nälkä kasvaa syödessä: ensin hakee yhden tai kaksi ja lopuksi haluaakin kaikki. Siis mikäli tuote on hyvä.

  VastaaPoista
 4. Hanna: No mulle ainakin käy valitettavasti just aina niin, että innostun jostakin tuotteesta, ja sen jälkeen se on aina "kerää koko sarja" hommaa.

  Näissä Infaillibleissa on ainakin todella hyvä pigmentti ja jotenkin nämä ovat jännittävällä tavalla erilaisia luomivärejä. Mitä enemmän olen näitä nyt kokeillut, niin sitä enemmän tykkään. Pakko varmaan vielä käydä hakemassa se violettikin, kun kuulin että se alkaa jo loppua kaupoista, kun on niin suosittu :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)