perjantai 11. maaliskuuta 2011

Lisää Wet n Wild -luomiväripaletteja

Wet n Wildin uudistuneet luomiväripaletit, joita esittelin teille jo aiemmin, ovat niin mahtavia, että halusin niitä ehdottomasti lisää.

Wettistähän myydään siis Suomessa ainakin Seppälöissä ja se on erittäin halpishalpis mutta hyvä.


Seppälässä oli muutama viikko sitten ota 3 maksa 2 kosmetiikkatarjous, joten valitsin kaksi näitä Wet n Wildin kolmen luomivärin Coloricon-paletteja: E381B Sweet As Candy ja E380B Walking On Eggshells.


Sweet As Candy tuntui heti minulle omalta, sillä siinä on lemppariväriyhdistelmäni vaaleanpunainen, kylmähkö tummanruskea ja valkoinen.

Aika monet näistä Wettiksen paleteista ovat enemmän tai vähemmän mattakoostumuksella, mutta Sweet As Candylla lopputulos on ihanan hohtava. Todella kaunis paletti!


Walking On Eggshells taas ei ole lähtökohtaisesti minulle niin hyvä väritykseltään. Se shiftaa lämpimään kultaan ja olisi varmasti erinomainen erityisesti vaaleansinisille silmille.

Käytössä ihastuin kuitenkin valtavasti tuohon paletin alimpaan, silmäluomelle tarkoitettuun sävyyn. Niin kaunis, vähän punertava beige. Sen kanssa menee hyvin jopa tuo paletin keskimmäinen, lämmin kullanruskea, joka yleensä ei toimi vihreille silmilleni niin hyvin.

Walking On Eggshellsilla on minusta myös ihana nimi. Sehän tarkoittaa oikeasti sitä, että on todella varovainen. Ehkä lähimpänä suomeksi olisi vertauskuva käsitellä silkkihansikkain. Minulle tulee siitä kuitenkin aina pääsiäinen mieleen, jota odotan tänä vuonna kovasti, koska silloin minulla on lomaa!

Sweet As Candy ja Walking On Eggshells ovat aika helppoja luomiväripaletteja. Niillä saa kauniita, hillittyjä mutta ei tylsiä päivämeikkejä. Silti väripigmenttiä riittää ainakin sen verran, että luomivärejä ei tarvitse hinkata. Tekniikasta näiden kanssa sen verran, että parasta on vain siveltimellä  kevyesti painaa luomivärin pintaa määrätietoisin vedoin, eikä ainakaan missään nimessä hinkkailla edestakas. Se nimittäin kostautuu luomivärin pölyämisenä ja varisemisena levitysvaiheessa.

Tykkään myös tuosta Wettiksen tavasta merkitä, mikä väri on tarkoitettu mihinkin kohtaan silmissä. En ole niin taitava, että keksisin yleensä itse mitään hienoja yhdistelmiä, joten tykkään kun nämä ovat niin helppoja. Sopivat siis myös aloittelijoille!

Ja hintaahan näillä Wet n Wildin kolmen luomivärin paleteilla on Seppälässä 5,95 euroa. Jäätävän halpaa laatuun nähden, joten saatte varmasti rahoillenne vastinetta!
  

Tässä vielä iloisessa perhekuvassa kaikki nuo Wettiksen kolmen värin luomiväripalettini eli vasemmalta alkaen: Cool As A Cucumber, Knock On Wood, Sweet As Candy ja Walking On Eggshells.

Vähän nuhjuisen ulkomuodon ei pidä antaa hämätä, sillä kyllä näistä tehoa löytyy.


Kolmantena luomiväripalettina ostin Wet n Wildin kuuden luomivärin Coloricon-paletin E246 Greed. Ennestäänhän minulla on jo upea viininpunaisen-violetti Lust.

Greedissa on persikkaisia ja harmaita sävyjä, ja myös se on enemmän sinisten silmien paletti kuin vihreiden. Voisin kuvitella, että se korostaa upeasti juuri vaaleansinisiä silmiä, ja miksei ruskeitakin. Mutta who cares. Itse yritän ajatella nykyään niin, että vaikka totta kai tietyt violetin ja punaisen sävyt tuovat parhaiten esiin vihreitä silmiäni, voin ihan yhtä hyvin poimia vaikka vaatteistanikin värit, joihin meikkini sävytän.

Tässä asiassahan on meikkauksessa kaksi koulukuntaa. Toisten mielestä pitäisi aina käyttää niitä omaa silmänväriä korostavia vastavärejä ja toiset ovat taas sitä mieltä, että kaikki värit sopivat periaatteessa kaikille. Itse olen niin vaihtelunhaluinen, että haluan kannattaa jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Greedissa on jännittävästi yhdistetty kylmiä harmaita ja lämpimän persikkaisia värejä. Sillä tehdyt meikit ovat jollakin tavalla taiteellisia ja erikoisia, ehkä johtuen juuri tästä epätavallisesta yhdistelmästä.

Greed on muuten ranskaksi Gourmandise, joka kuvaa minusta jopa äänneasultaan hyvin  ahneutta.

Hintaa Wet n Wildin kuuden luomivärin paleteilla on 7,95 euroa. Jos siitä haluaa tarkan markan tyttönä laskea, niin se tekee noin 1,30 euroa per värisävy. Melko halpaa.

Huhutaan, että Wet n Wildin luomiväripaleteissa monet sävyt ovat dupeja eli kopioita MACn luomiväreistä. Näistä Wettiksen halpisluomiväripaleteista on tullut oikea ilmiö amerikkalaisten meikkitaitureiden keskuudessa. Meikkileikkejä -blogin Mansikka linkitti alun perin amerikkalaiseen Makeup by Candie -blogiin, joissa on näiden Wettiksen palettien dupe-vertailuja MACeihin ja kivoja ja havainnollisia tutorialeja.

Sain Candien blogista aivan uutta inspiraatiota meikkailuihini näillä Wettiksen luomiväripaleteilla. Suosittelen lämpimästi!

2 kommenttia:

  1. Kivoja sävyjä, laita toki meikkikuvia ja kokemuksia kun ehdit testata näitä enemmän.

    VastaaPoista
  2. Hanna, eikö ookin! Nämä ovat suorastaan hämmästyttävän hyviä tuohon hintaan.

    Mulla on nytkin tuolla Greedilla tehty mielestäni oikein hieno meikki. Harmi vaan, kun valo ei oikein vieläkään riitä arkiaamuisin meikkikuviin ennen töihin lähtöä. Ja viikonloppuisin yritän olla meikkaamatta, mikäli suinkin mahdollista. Mutta kun kevät tästä etenee, niin enköhän pääse kuvailemaan.

    Sulla on aina niin kauniit meikkikuvat, niiden ottaminen kun on mielestäni yllättävän vaikeaa!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)