tiistai 15. helmikuuta 2011

Wet n Wild -luomivärit

Amerikkalainen Wet n Wild on varmaan markkinoiden halvin meikkimerkki. Yhdysvalloissa sitä myydään kaikkien halpiskauppojen äidissä Walmartissa ja Suomessa ainakin Seppälässä (ja aiemmin myös Sokoksella). Wettis on suurin piirtein as cheap as it gets: luomiväripaletit alkaen 5,95 e, rajauskynät 2,95 e, huulipunat 4,45 e, kynsilakat ja huulikiillot 3,95 e ja sitä rataa.

Wet n Wild uudistui marraskuussa ja voitte uskoa hämmästykseni, kun sen jälkeen "word on the streets" oli, että tuotteet ovat hintaansa nähden aivan huippulaatuisia.

Olen kuullut kehuja sarjan huulikiilloista, huulipunista, rajauskynistä ja erityisesti luomiväreistä. Pakkohan niitä oli siis päästä testaamaan.

Ostin Seppälästä Wet n Wild Coloricon luomivärit E382B Cool As A Cucumber, E248 Lust ja E383B Knock On Wood.  

Paletit oli huolellisesti sinetöity noilla mustilla tarroilla, mikä oli tietysti hyvä juttu, sillä Seppälä on varsinainen tahmatassujen testailupaikka. Siksi on varmaan tärkeää, että tarrat pysyvät kiinni paleteissa kuin tauti, mutta harmi vaan, että ne oli kohtuullisen haastavaa poistaa myös ostettuani tuotteet. Mutta se onkin ainoa keksimäni moite näistä hienoista luomiväripaleteista.


Kuuden luomivärin Coloricon -paletti Lust sisältää kolme mattaluomiväriä (pystysuunnassa vasemmalla) ja kolme kimaltavaa luomiväriä (pystysuunnassa oikealla).

Ihastuin heti tähän tummasävyiseen luomiväripalettiin, jonka sävyjä pystyy käyttämään pysty- tai poikkisuunnassa taikka ristiin rastiin erilaisiin päivä- ja iltalookkeihin.

Luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä, värit toistuvat hyvin, levittyvät kauniisti ja kestävät pitkään. Todella upea paletti! 

Ja hintaahan tällä oli vain 7,95 euroa, joten ei todellakaan kallista huvia.

Lustin lisäksi näitä kuuden luomivärin paletteja oli Helsingin Forumin Seppälässä myynnissä kaksi muutakin:  persikka-harmaa Greed ja keltaisen-ruskea Vanity, joka on varmasti upea sinisille silmille. Sarjaan kuuluisi myös sini-vihreä Pride, mutta sitä ei myynnissä näkynyt.

Ja nämä palettien nimethän ovat siis ne seitsemän kuolemansyntiä. Tai tässä tapauksessa neljä, ellei lisää ole vielä tulossa. Mikä on tietysti vähän outoa sinänsä, kun luomivärejä on paletissa vain kuusi, mutta who cares, hei, vain 7,95 euroa, joten anything goes!
Toinen ostokseni oli vihreä-violettisävyinen kolmen värin Coloricon -luomiväripaletti, jolla oli kaiken muun hyvän lisäksi vielä hauska nimikin: Cool As A Cucumber.

Näiden kolmen luomivärin palettien nimet ovat puolestaan idiomeja, eli alkuperäismerkitykseltään sumentuneita vertauskuvia. Ja joo, kuten huomasitte sain siis ujutettua tänne kosmetiikka-arvostelujen sekaan yhden hienon sivistyssanankin :)

Tässä Cucumber-paletissa minua inspiroi hieno ja vähän harvinainenkin violetin ja vihreän värin yhdistelmä. Itselläni ei ole tullut koskaan mieleen yhdistää niitä, mutta minusta se näyttää todella kiinnostavalta. Paletin ylin väri on vielä kaunis vaaleanvihreä, jolle löytyy käyttöä varmaan tämän paletin ulkopuoleltakin.

Wet n Wildin kolmen luomivärin paleteissa sävyt on valmiiksi merkitty sen mukaan, minne ne on tarkoitus levittää, eli vaaleanvihreä kulmaluulle, tummempi vihreä silmäluomelle ja violetti luomivakoon. Ohjeita ei ole tietenkään pakko noudattaa, vaan Cool As A Cucumberilla voi tehdä esim. kevyemmän pelkästään vihreän meikinkin laittamalla vaaleaa vihreää liikkuvalle luomelle ja tummempaa vihreää luomivakoon ja ulkonurkkaan. 

Ja tämä erittäin laadukas el cheapo lähti siis Seppälästä hintaan 5,95 euroa.  


Viimeisenä minun oli pakko saada myös toinen kolmen luomivärin Coloricon-paletti Knock On Wood. Siinä oli niin kauniit, runsaat ja herkulliset punertavan-ruskeat värit, jotka sopivat vihreille silmilleni kerrassaan loistavasti.

Wet n Wildin kolmen luomivärin paletteja oli lisäksi beige-ruskea Walking on Eggshells, vaaleanpuna-ruskea Sweet As Candy ja harmaa-musta Don't Steal My Thunder. Sini-ruskea On Cloud Nine puuttui ainakin Forumin Seppälän valikoimasta.  

Ainakin Helsingin Seppälöissä on nyt ollut tällä viikolla kosmetiikkatarjous ota 3 maksa 2, joten nyt olisi varmasti hyvä aika get Wet n Wild ladies!  

2 kommenttia:

 1. Tän postauksen innoittamana munkin oli pakko käydä ostamassa itselleni näitä pikkupaletteja. 88 ja 120 paletit on turhan isoja mukana kannettavia, niin Seppälässä kun on kaikki kosmetiikka ota 3 maksa 2 -tarjous, lähti sieltä mukaani Vanity ja sitten 2 luomiväritrioa: Sweet As Candy ja Don't Steal My Thunder. Älytön pigmentti näissä!

  VastaaPoista
 2. Sanna: Kiva jos tästä oli hyötyä ja ehdit vielä hyödyntää Seppälän tarjouksen!

  Oi miten ihanat valinnat teit, musta noi kaikki oli tosi hienoja!

  Pakko muuten vielä tunnustaa, että samoin mä kävin haalimassa näitä vielä lisää, sellainen löytö nää on. Esittelyä seuraa myöhemmin!

  Pigmentti on tosiaan todella hyvä. Vähän ne varisee levittäessä, mutta hei, tällä hinnalla annan kyllä sen anteeksi, kun kerran väriä muuten riittää :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)