keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Too Faced -luomivärit

Kuulkaas, nyt seuraa ohjelmassa jotain oikein ihanaa ja hauskaa, eli Too Facedin luomivärejä!

Too Faced Cosmetics on vuonna 1998 perustettu amerikkalainen meikkimerkki. Too Faced panostaa kauniisiin pakkauksiin, laadukkaisiin tuotteisiin ja hauskoihin tuotenimiin. Too Facedin tunnuslause on "Why be pretty when you can be gorgeous?".

Niin! Glamouria ja Hollywoodia siis koko rahalla. Ihanaa höttöä!

Too Facedin tunnetuimmat tuotteet ovat varmaankin silmämeikinpohjustaja Shadow Insurance ja bronzerit eli aurinkopuuterit Pink Leopard sekä Snow Bunny, Sun Bunny ja Beach Bunny. Erityisesti noita ihania bronzereita ja niiden söpöjä nimiä me tietysti täällä Pumpulipupussa tervehdimme ilolla!


Kuvassa ystäväni ihana, hohtava Snow Bunny, joka on varmaan maailman tunnetuin ja arvostetuin aurinkopuuteri. "Caribbean in a compact"!

Too Faced mainostaa Snow Bunnya näin: "Even without hitting the slopes, you can achieve that snow bunny glow with Too Faced Caribbean in a Compact Bronzer - Snow Bunny. It blends golden bronze, with sweet pinks shades, and a light crème glimmer for a healthy, radiant complexion.".

Piinaan teitä nyt näillä mainoslauseilla, sillä Too Facedin kohdalla ne ovat puolet hauskuudesta.

Too Facedia ei myydä Suomessa. Lähin tietämäni paikka, josta sitä sai aiemmin ostaa oli Tukholman Åhlens, mutta nyt sen myynti on valitettavasti lopetettu sielläkin. Netistä Too Facedin tuotteita voi tilata ainakin kosmetiikkanettikaupoista Pretty .fiLook Fantastic, Beauty Bay ja StrawberryNet sekä vaatekaupoista Asos ja Nelly. Missään ei ole kuitenkaan täysin kattava valikoima.

Tukholman Åhlensilla Too Facedin tuotteet oli tammikuussa siirretty - 30 %:n alennuskoreihin, sillä tavaratalo lopettaa niiden myynnin kokonaan. Voi mikä surku!Löysin Åhlensilta jäljellä olevien Too Faced -tuotteiden epämääräisestä kasasta nämä kaksi ihanaa luomiväriä: Poodle Puff ja Temper Temper.  

Jälkeen päin vähän harmittaa, että minulla ei ollut enempää aikaa myllätä ja tutkiskella eri tuotteita siellä, mutta olen kyllä tyytyväinen, että ehdin saada edes nämä.

Poodle Puffin pakkauksen kannessa lukee "I'm a prisoner of my beauty" ja Temper Temperin "Forget Wall St., invest in make-up". Varsin osuvia ja tarpeellisia elämänohjeita siis!

Eikö ole söpöiset nuo pakkauksetkin?!

 

Poodle Puff on "dynamic duo", plum with glitter/powder pink eli glitterluumu/puuterinen vaaleanpunainen.

Temper Temper on "totally single and loving it", deep merlot eli tumman viininpunainen. Tässä nämä kaunottaret vielä lähikuvissa. Vasemmalla siis Temper Temper ja oikealla Poodle Puff. Ovatpas ne muuten hauskoja, kun vaihtavat joka kuvassa keskenään paikkaa.

Temper Temperin mainoslauseena on "Embrace your inner diva with Too Faced Single Eyeshadow - Temper Temper".

Poodle Puffia puolestaan mainostetaan näin: "Pump up your makeup look with Too Faced Duo Eyeshadow - Poodle Puff".


Temper Temperin kaltaiset luumuisan viininpunaiset värit sopivat yleensä vihreille silmilleni oikein hyvin.

Joskus on sellainen olo, että ostan samaa luomivärisävyä yhä uudelleen, mutta onneksi tämä Tukholmasta samalla kerralla hankkimani oikeanpuoleinen Viva la Diva Love n'Desire -luomiväri on sävyltään edes vähän kylmempi ja tummempi kuin Temper Temper.


Muistin myös, että minulla on kolmaskin tätä samaa sävyperhettä oleva luomiväri, We Care Icon numero 6 True Burgundy, joka on kuvassa oikealla. Se on vertailussa kuitenkin huomattavasti ruskeampi kuin Temper Temper ja Love n'Desire, joten ihan samanlaisia en siis ostanut, huh. 

Minun jälkeeni myös Tukholmassa asuva ystäväni matkusti Åhlensille pelastamaan Too Facedin luomiväreistä ne hänelle sopivimmat.


Ystäväni osti sinkuista vasemmalla ja oikealla näkyvät Label Whoren ja Neptunen.

Label Whore on Too Facedin mukaan metallic brown with blue iridescent, eli livenä todennäköisesti aivan upea. Too Facedin mukaan "The perfect shade for the fashionably discerning eye is Too Faced Single Eyeshadow - Label Whore".

Neptune on puolestaan aqua shade ja mainoslauseena "Channel the sea gods with Too Faced Single Eyeshadow - Neptune".


Ylhäällä ja alhaalla puolestaan ystäväni duot eli Full Frontal ja Rich Bitch. Eikö ole mahtavia nämä nimet!

Full Frontal on bronzed chocolate/spiced orange ja sopii todennäköisesti täydellisesti ystäväni sinisille silmille. "Spice things up with Too Faced Duo Eyeshadow - Full Frontal."

Rich Bitch on teal/gold. "Too Faced Duo Eyeshadow - Rich Bitch lets you cater to your spoiled side."

Hintaa näillä ihanuuksilla olisi ollut Åhlensilla normaalisti singleillä 200 kr (22,80 e) ja duoilla 215 kr (24,50 e), mutta nyt - 30 prossan alennuksella 140 kr ja 151 kr eli 16 euroa ja 17,25 euroa. Eli ei halpaa, mutta varmasti hyvää!

4 kommenttia:

 1. Pakkaushan on tosi tärkeä osa! Kaunista paketta hypistelee kotona vielä ja se jää pyörimään meikkipöydälle :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kaunis pakkaus on kyllä ehdottomasti osa tuotteen käyttämisen ilosta. Ja nämä Too Facedin meikit ovat kyllä onnistunut kokonaisuus: sekä ulkokuori että sisältö ovat upeat. Ihanat meikit ovat kyllä elämän pieniä iloja!

  VastaaPoista
 3. Niin on - pieniä iloja!
  TF Suomeenkin, kitooos!! =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niin just, TF Suomeen!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)