keskiviikko 23. helmikuuta 2011

IsaDora Graffiti Nails Pink Bite ja Essie Mink Muffs

Testasin ensimmäistä kertaa käytännössä IsaDoran graffitikynsilakoista vaaleanpunaista Pink Bitea.


Alle laitoin Essien tummanruskean Mink Muffs -kynsilakan.

Mink Muffs on Essien syksyn 2009 upeasta Cuddle with Color -kokoelmasta. Minusta Cuddle with Color oli yksi Essien onnistuneimpia kynsilakkakokoelmia. Siinä ilmestyivät Mink Muffsin lisäksi tummansininen Midnight Cami, malvanvärinen Angora Cardi, neonpunainen Pink Parka, neonoranssi Bright Tights ja erittäin suosittu harmaa Chinchilly.

Erityisesti nuo neonlakat syksyksi olivat minusta loistava oivallus. Ei pelkästään mitään tummia syksyisiä värejä, vaan kunnon pirteitä neoneja syksyyn! Koko ajatuskin virkistää. Lisäksi kokoelman kynsilakkojen nimet ovat minusta ihanan lämpöisen syksyisiä: villatakkeja ja muhveja.


Minulla on Cuddle with Colorin kynsilakoista kaikki muut paitsi Bright Tights ja Chinchilly -kynsilakat tällaisina minipulloina.


Mink Muffsin päälle laitoin sitten IsaDoran ihanaa hennon vaaleanpunaista Pink Bite graffiti nail top -kynsilakkaa. Mink Muffs-Pink Bite yhdistelmän näin kyllä alun perin jossakin toisessa blogissa.

Graffitilakan levittämisessä sai olla kyllä nopea, ja jouduinkin hakemaan oikeaa tekniikkaa vähäsen. Onneksi kuitenkin pullossa oli tarpeeksi leveä suti. Parhaan lopputuloksen saikin mielestäni vetämällä yhdellä vedolla koko kynnen leveydeltä tuolla sudilla.

Kiehtovaa oli kyllä seurata, miten graffitilakka lähti lohkeilemaan. Se myös kuivui tosi nopeasti: hups vaan ja valmista tuli.

Pysyvyys on myös ollut erinomainen. En tiedä onko se Mink Muffsin vai Pink Biten ansiota, mutta neljättä päivää nyt mennään ja mitään kulumisen jälkiä ei vielä ole.


Ensin arastelin vähän näitä kynsiä, ja mietin että tykkäänkö niistä lopulta yhtään. Mitä enemmän niitä kuitenkin katselin, sitä enemmän aloin innostua.

Eräs kuusikymppinen taidetta harrastava herrasmies tunnisti crackle-tekniikan heti kynteni nähdessään. Kuulemma myös taulujen kehyksissä käytetään joskus samantyyppistä halkeilevaa maalia.

Minulle tulee näistä kynsistä välillä mieleen käärmeennahka. Siis sellaisella positiivisella, melko tyylikkäällä ja kalliilla tavalla.
Ajattelin yhdistää kynsiin vaaleanruskeita nougaan ja vaaleanpunaisia puuterin sävyjä. Myös tummanruskeat sopivat tietysti hyvin. Yhtenä päivänä minulla oli syreeninvärinen paita, ja kummasti nämä kynnet rupesivat toistamaan myös niitä liiloja sävyjä.
Vähän teinithän nämä graffitikynnet kieltämättä ovat. Mutta todistaakseni myös niiden tyylikkyyttä, kuvasin niitä sofistikoituneimman ja konservatiivisimman vaatemerkin, jonka tiedän, vieressä. Stockkan Exclusive-lehden kannessa oli Ralph Laurenin vaatteita, joten olkaa hyvät: Ralph Lauren ja graffiti nails.
Lukiessani helmikuun Elle-lehteä huomasin myös, että kynteni sointuivat täysin lehden kollaasin väreihin.

Hauskaa vaihtelua nämä graffitilakat ainakin ovat tavallisiin kynsilakkoihin verrattuna. Itse en ole mikään kynsikoristelija, joten minulle tämä on helppo tapa saada vähän jotakin speciaalia kynsiin. Lisäksi on tosi kiva suunnitella erilaisia väriyhdistelmiä näillä graffitilakoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)