maanantai 7. helmikuuta 2011

Viva la Diva -kynsilakat

Tässä maanantain piristykseksi Viva la Divan iloisen värisiä kynsilakkoja, varsågod!

Viva la Divahan on edullinen ruotsalainen meikkimerkki, jota saa tietysti ainakin Tukholmasta Åhlensin tavaratalosta, jossa olen itse shoppaillut. Lisäksi lähinnä Viva la Divan luomivärejä on Suomessa satunnaisesti myynnissä Kickseissä. Tallinnan laivoista Eckerö Linella myydään myös Viva la Divaa.

Viva la Divan kynsilakat maksavat Ruotsissa 50 kruunua eli noin 5,70 euroa. Kynsilakkojen värit toistuvat hyvin, ne levittyvät helposti ja pysyvät hyvin. Sarjassamme halpaa ja hyvää siis!


Ostin aiemmin esittelemieni luomivärien lisäksi Tukholman Åhlensilta nämä neljä kynsilakkaa.

Vasemmanpuoleisin on numeroltaan 121. Se on Viva la Divan talven Rocks-kokoelmasta ja sen nimi on Fallen Angel. Kuvassa se näyttää lähinnä tummansiniseltä, mutta heijastaa oikeasti aika paljon violettiin.

Fallen Angelin vieressä on fuksianvioletti numero 61. Tätä olen jo ehtinyt testailemaan. Todella upea kynsilakka, jossa violetissa pohjassa kimaltelevaa sinistä ja punaista glitteriä.

Sitten toinen oikealta jäinen malva numero 44. Tykkään, jos kynsilakoilla on nimet, mutta näillä Viva la Divoilla ei valitettavasti välttämättä aina ole.

Ja viimeisenä piristyksenä aniliininpunainen numero 48. Sorrun aina noihin aniliininpunaisiin kynsilakkoihin, kun ne näyttävät niin iloisilta, pirteiltä ja naisellisilta.

Ja sitten nämä kynsilakat vielä sopivien Viva la Diva -luomivärien kanssa. Eli niin matchy-matchy ollaan tänään :)Kuvassa Viva la Divan pinkki glitterluomiväri 461 Pink Glitter ja ihanan vaaleanpunainen 674 Cotton Candy. Ja upeasti sopii niiden kanssa myös tämä aniliininpunainen kynsilakka numero 48.

Ja sitten violetteja Viva la Diva -luomivärejä vasemmalta alkaen 382 Lilac Glitter, 332 Fuchsia, 343 Midnigt Murder (joka on kyllä tummansininen) ja 676 Marshmallow.

Tummanvioletti Fallen Angel -kynsilakka sopii näiden kaikkien kanssa. Fuchsia -luomiväri ja fuksianvärinen kynsilakka 61 ovat aivan täsmälleen samaa sävyä. Ja tuo jäinen malvanpunainen kynsilakka numero 44 käy tietysti myös näiden kaikkien kanssa ihan hyvin.Tässä yläkuvassa vielä tarkemmin Viva la Divan talven Rocks-kokoelmasta tummansininen luomiväri Midnight Murder ja tummansini-violetti glitterkynsilakka Fallen Angel.
Ja lopuksi yhteiskuvassa vielä kaikki ihanat Viva la Diva -kynsilakkani. Ylärivin olen saanut lahjaksi Tukholmassa asuvalta ystävältäni.

Ylärivissä kaksi ekaa vasemmalta ovat pääsiäislahja ystävältäni. Keltainen numero 51 (jota pikkuinen kummipoikani ehti vähän jo testaillakin) ja vaaleansinisen-turkoosin-jäinen numero 38.

Seuraavat kaksi ruskeaa ovat syksylahja ystävältäni. Viva la Diva Rocks -kokoelmasta tummanruskea 125 Chocolate Love ja 124 Brown Sugar. Chocolate Love on juuri kuin suklaata, tyylikäs tummanruskea kynsilakka. Ja Brown Sugar on sitä viime syksyn kamelinväristä Chloé-tyyliä, kuin sulaa kinuskia kynsillä. Nam!

Kuten huomaatte, minua on lahjottu aika paljon Viva la Divalla kaikilla mahdollisilla syillä viime vuoden aikana :) Kiitokset vain ystävälleni, olet ihana!

Ja alarivissä ovat sitten nyt uudet kynsilakkahankintani.


Mutta hups, sorry, perhekuvasta olikin nyt unohtua alarivin oikeassa laidassa ihana vaaleanpunainen ostokseni Tukholmasta viime kesältä, Viva la Divan kesän 2010 -kokoelmasta numero 118 West Palm Beach. Täydellinen vaaleanpunainen creme, joka muistuttaa mansikkajäätelöä, niin ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)