maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää!

Oikein ihanaa ystävänpäivää teillekin muruset!


Tänä ystävänpäivänä muistin kahta hyvää ystävääni Lumenen huulikiilloilla ja kynsilakoilla.

Vaaleammalle ystävälleni ostin vaaleanpunaisen Lumene Natural Code Nail Styler kynsilakan numero 15, Stay Pretty. Tummempi ystäväni sai puolestaan tummanharmaan Natural Code glitterkynsilakan numero 33, Trouble Maker.

Vaaleammalle ystävälleni ostin lisäksi Lumene Wild Rose Lip Gloss huulikiillon sävyssä 7 ja tummemmalle ystävälleni sävyssä numero 12.
Olen kuullut kehuja näistä Lumene Natural Code Nail Styler minikynsilakoista.

Itselläni minulla on näitä vain yksi, pinkki glass fleck lakka 32 Soul Shaker. Se kuului Natural Coden syksyn 2010 Trend Collectioniin Punk Princess. 

Samasta Punk Princess -kokoelmasta on myös tuo ystävälleni ostamani tummanharmaa glitterlakka Trouble Maker. Upeaa pinkkiä Soul Shakeria ei ole valitettavasti enää näkynyt kaupoissa, mutta tämän Trouble Makerin löysin.

Ostan tummahiuksiselle ystävälleni sitkeästi näitä tummia kynsilakkoja, sillä minusta ne sopisivat hänelle tosi hyvin. Hän on vähän arka käyttämään niitä, kun on asiakaspalvelutehtävissä ja turvautuu siksi useammin varman päälle vaaleisiin kynsilakkoihin. Mutta kyllä minusta nykypäivänä tummakin kynsilakka voi olla tyylikäs ja siisti. Musta voi olla tietysti vähän liian rock, mutta ainakin tätä Trouble Makeria kevensivät mielestäni kovasti nimestä huolimatta tummanharmaa väri ja vaalea glitter. Ja ainakin bilekäyttöön se sopii loistavasti.

Vaaleampi ystäväni puolestaan etsii jatkuvasti sitä täydellistä helmiäissävyistä vaaleaa kynsilakkaa. Siksi ostin hänelle nyt tuon Natural Coden hennon vaaleanpunaisen helmiäislakan Stay Pretty. Katsotaan, jos se olisi nyt sitten se oikea.   

Natural Code Nail Styler minikynsilakat maksavat 4,20 euroa pullo.

Lumene Natural Codella on myös loistavat huulikiillot. Samoin olen kuullut hyvää myös Natural Code Smile Booster huulipunista, ja aluksi olinkin ostamassa ystävilleni niitä. Koska ystäväni eivät kuitenkaan ole oikein huulipuna-naisia, valitsin heille sen sijaan Lumene Wild Rose huulikiillot. 

Vaaleampi ystäväni saa kylmäsävyisen, vähän liilaan taittavan kimaltavan vaaleanpunaisen huulikiillon numero 7. Ystävälläni on vaaleansininiset silmät, valkoinen iho ja tuhkanvaaleat hiukset, joten hänelle sopivat ehdottomasti paremmin kylmät värit.

Tummemmalla ystävälläni on puolestaan melkein mustat hiukset, tummanvihreät silmät ja oliivinsävyinen iho, joten hänelle sopivat hyvin vähän lämminsävyisemmät ja ruskeaan taittavat värit. Siksi hän saa marjapuuronvärisen, vähän beigeen taittavan kiiltävän huulikiillon numero 12. 

Vähän miinusta muuten Lumenelle siitä, että noilla huulikiilloilla ei ole nimiä vaan pelkät numerot. Sävyt muistaisi ehkä vähän paremmin jos niillä olisi numeroiden lisäksi nimet. Lumenen kauniit suomenkieliset huulipunien nimethän ovat olleet vähän myyntivalttikin Lumenelle. Tosin jotkut nimistä ovat niin samantyyppisiä, että ne voivat helposti myös sotkeentua: esim. Tähtisumu ja Tähtien alla, Salaisuuteni ja Ainoani (jota äitini muistaakseni aina käyttää).   

Hintaa Lumene Wild Rose huulikiilloilla on 9,90 euroa kappale.
Lumene Natural Codehan perustettiin muutama vuosi sitten Lumenen nuorille suunnatun halpissarjan Anytimen tilalle.

Minusta Natural Codessa on paljon parempi hinta-laatusuhde kuin sen emosarjassa Lumenessa. Lumenea en ole ostanut enää moniin vuosiin, sillä petyin aikoinaan niin pahasti sen luomivärien ja kynsilakkojen laatuun. Ainoastaan nimi Natural Code on vaan minusta vähän epäonnistunut: sarjan markkinoinnissa ja brandäyksessä ei ole minusta mitään esim. luonnonkosmetiikkaan viittaavaa. 


Kolmevuotiaalle kummipojalleni annoin ystävänpäivälahjaksi Lushin kylpypallon. Vaikka luulisi, että ei olisi helppoa keksiä kosmetiikkalahjaa kolmevuotiaalle pojalle, niin rakastaa kummipoikani näitä Lushin kylpyjuttuja.  

Luulen, että kyseinen pallo on sitruunaruohon tuoksuinen Avobath. Ainakin siinä oli niin voimakas sitruksen tuoksu, että minun oli pakko sulkea se kotona odottelemaan lahjan antamista minigrip-pussiin.

Lapset rakastavat näitä poksahtelevia, kuplivia, vaahtoavia ja värikkäitä kylpypalloja, joita saa siis ainakin Helsingin Citykäytävässä sijaitsevasta Lushista. Hinta on noin 5 euroa pallo, ja ne kannattaa melkein pilkkoa pienemmiksi yhtä kylpyä varten, varsinkin jos kylpyamme ei ole kovin iso. Niitä voi vielä ostellakin turvallisesti myös lapsille, sillä ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Lushilla on myös nettikauppa Suomessa täällä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)