tiistai 1. helmikuuta 2011

IsaDora Graffiti Nails -kynsilakat

Ensimmäisenä viime viikonlopun Tukholman ostoksistani pääsee esittelyyn IsaDora Graffiti Nails -sarjan haalean vaaleanpunainen kynsilakka 807 Pink Bite. 

Näiden viime syksynä lanseerattujen IsaDora Graffiti Nails -kynsilakkojen ideanahan on siis se, että ne levitetään tavallisen kynsilakan päälle, ja kuivuessaan ne lohkeilevat ja muodostavat värilakan päälle eräänlaisen mattaisen graffiti-kuvion.
Ensin ajattelin, että en tarvitse näitä enää yhtään lisää, mutta sitten en pystynytkään vastustamaan Pink Biten ihanaa hennon vaaleanpunaista sävyä.

Pink Bite kuuluu IsaDoralta nyt kevääksi tulleeseen neljän uuden Graffiti Nails kevätvärin kokoelmaan. Muut kevään värit ovat vaaleansininen 808 Blue Burner, beige 809 Latte Queen ja ruskea 810 All City Brown. Jouduin tosissani tekemään töitä vastuustaakseni noista mm. tuota Latte Queenia, joka näyttää varmasti upealta ruskean ja mustan kynsilakan päällä. 
Minulla on kuitenkin jo syksyllä ilmestyneistä Graffiti Nail Topeista musta 801 Black Tag ja valkoinen 802 White Art. Silloin ajattelin, että pärjään niillä: mustaa esim. ruskean kynsilakan päälle ja valkoista pastellivärien ja valkoisen päälle.

Ja olen käyttänyt näitä tähän mennessä... tadaa: huikeat 0 kertaa. Jotenkin en vain raaski vetää tällaista halkeilevaa lakkaa lopuksi siistin värilakkauksen päälle. Nyt on kuitenkin kokeiltava tykkäänkö näistä todella - ennen kuin saan ostaa esim. tuon Latte Queenin.
Muut syksyn kokoelmassa ilmestyneet Graffiti Nail Topit olivat mustan ja valkoisen lisäksi pinkki 803 Masterpiece Pink, keltainen 804 Yellow Crew, sininen 805 Spraycan Blue ja vihreä 806 Subway Green. Melko kasarivärit, eli tykkään kyllä enemmän näistä kevätkokoelman haaleammista ja hienostuneemmista sävyistä.

IsaDoran musta Graffiti-lakka aloitti syksyllä tämän villityksen, ja se myytiin nopeasti loppuun kaikkialla. Nythän muuten Dependkin on ehtinyt kevääksi julkaista omat cracklensa, jotka ovat vähän pienemmissä pulloissa kuin IsaDorat, eli sikäli kätevämpiä, kun ei näitä varmaan tule lopulta kulutettua hirveän paljon.


Lopullisen ostopäätöksen aikaansai kohdallani Pink Biten suhteen se, että se oli IsaDoran mainoskuvissa yhdistetty hopeiseen 651 Silver Sparklesiin ja harmaanviolettiin 709 Ashes to Ashesiin, jotka sattumalta myös omistan.

Hintaa IsaDoran Graffiti Nail Topeilla oli Ruotsissa 55 kruunua eli noin 6,20 euroa. Vähän halvempaa siis kuin Suomessa, jossa nämä maksavat 7,90 euroa.

IsaDoran Graffiti Nails -kokoelman kevätvärejä näkyi Helsingissä jo ainakin keskustan Sokoksella. Stockmannille ne eivät olleet ainakaan vielä tänään ehtineet. 

6 kommenttia:

 1. Se on hauska juttu, että Dependin putelissa on vain 1ml vähemmän kun IsaDorassa, ja maksavat n. 3 euroa vähemmän kun Isadorat! 8)

  Aika kiva tuo hennon vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 2. Hey,

  Mistä åhlensilta ostit nuo - pakko saada! Toi on mun juttu!! :D

  VastaaPoista
 3. Sanna: Tosiaan uskomatonta, munkin oli pakko käydä oikein tarkistamassa, että Dependeissä on tosiaan 5 ml tavaraa kun IsaDorassa on 6 ml, vaikka IsaDoran pullot näyttävät paljon isommilta. Eli kannattaa tosiaan valita Depend jos värit vaan miellyttävät, sillä hintaero on noin suuri. Laitan siitä paremmin tiedon vielä tuonne blogin puolellekin. Kiitos vinkistä!

  Madame: En olis kyllä välttämättä uskonut, että on sun juttu, mutta voin todellakin suositella näitä. Näillä saa helposti kynsiin vähän jotain extraa, jos ei muuten jaksa ahertaa koristeluiden kanssa (mä en ainakaan jaksa).

  Ostin tämän Pink Biten viime hetkessä ohi mennessäni Gallerianin Kicksistä, mutta Åhlensilla oli näitä myös siinä IsaDoran tiskin edessä samaan hintaan. Ja onneksi ostin, sillä Suomessa nämä ovat näköjään tosiaan 1,70 e kalliimpia, eikä niitä edes myydä vielä melkein missään. Ei siis kaduta, tuo vaaleanpunainen on ihana!

  VastaaPoista
 4. voipi olla tyhmä kysymys mutta voiko noita isadoran graffiti lakkoja pistää tavallisten kynsilakkojen päälle? on jääny vaivaamaan ko kattelee näitä plogeja niin kuvissa on yks tollane isadora ja yks tavalline lakka..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ei ole yhtään tyhmä kysymys!

  Graffitilakkoja kuuluu nimenomaan laittaa toisen, värillisen kynsilakan päälle, niin että se pohjalla oleva värillinen kynsilakka kajastaa sitten sieltä graffitin alta. Niistä saa tosi kivoja väriyhdistelmiä laittamalla esim. vaaleanpunaista, vaaleansinistä tai vaikka keltaista tavallista kynsilakkaa alle ja graffitilakkaa päälle. Niitä päälle laitettavia graffitilakkojakin on nykyään vaikka missä väreissä: mustaa, valkoista, pinkkiä, violettia, vihreää, keltaista, ruskeaa, niin niistä saa tosi upeita ja hauskoja väriyhdistelmiä!

  Jos graffitilakan laittaisi vain yksistään kynnelle se näyttäisi varmaan vähän oudolta, kun sitten se lakkaamaton kynsi kajastaisi sieltä läpi. Eli ehdottomasti suosittelen laittamaan jonkun värillisen lakan alle. Niin voi saada vanhoista värillisistäkin kynsilakoista vielä enemmän irti, kun laittaa niihin jotakin hauskaa graffitilakkaa päälle ja näkee millainen yhdistelmä tulee! :)

  VastaaPoista
 6. täytyypi koittaa :)kiitoksia.
  mä oon käsittäny ja laittanu niitä grafiittilakkoja keskenänsä toisen päälle..

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)