sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Essie Pink Diamond -kynsilakka ja New York

Kuulkaa, kevättä on nyt vihdoinkin ilmassa, sillä vaihdoin kynsilakkanikin keväisempään. Heippa vaan siis kaikki ruskeat ja violetit ainakin hetkeksi ja tervetuloa taas kevät ja ihanat vaaleanpunaiset!


Essie Pink Diamond on kauneimpia vaaleanpunaisia kynsilakkojani. Se on vähän jäinen, frosty, kiiltävä vaaleanpunainen. Ihan kuin satiinia kynsillä.

Ajattelin oikein vähän villiintyäkin keväästä ensi viikolla kun alkaa vihdoin maaliskuu, ja yhdistellä Pink Diamondia mm. hempeisiin vaaleanpunaisiin vaatteisiin.

Pink Diamond on Essien kevään 2004 Madison Avenue Collectionista.

Madison Avenue on yksi New Yorkin pääkaduista, joka kulkee läpi Midtownin ja Upper East Siden aina Harlemiin asti.

Essien Madison Avenue Collectionissa ilmestyi kuusi kynsilakkaa: Chic Boutique (chic and stylish for the courageous), Limo-Scene (light pink, for a grand entrance), Power Lunch (soft peach, for an intense energy booster), Shop Till I Drop (soft pink coral for a woman's favorite addition), Sugar Daddy (sugary pink for admiration and pleasure) ja Pink Diamond (the new favorite gem of every woman).

Kynsilakkojen nimetkin kertovat vähän mistä on kysymys, eli Mad Av is for shopping and showing off!  


Madison Avenuelle sijoittuu myös tv-sarja Mad Men, ja siellä sijaitsee lux-tavaratalo Barney's, jossa Sex and the Cityn Carrie and the girlskin aina shoppailivat.

Minulle tulee Pink Diamondista eniten kyllä mieleen New Yorkin elegantti ja hienostunut Upper East Side, sen viimeisen päälle huolitellut leidit ja Ralph Lauren, jonka flagship storetkin sijaitsevat Madison Avenuella.


Itse haaveilen seuraavasta New Yorkin matkasta bestikseni kanssa, joko alkukesästä tai todennäköisemmin syksyllä. The land of Too Faced, Urban Decay and Smashbox, eli kunnon kosmismatkakin siis taas tulossa.

Kuvien taustalla näkyy Gloria-lehden lokakuun 2010 numero, jonka olen säästänyt, koska siinä oli teemana New York. Glorian näkemys New York -lookista on vaalea iso tukka, runsaasti mustaa kajalia, vaaleanpunaista huulikiiltoa ja timanttikorvakorut. Not so Upper East Side, ladies!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)