perjantai 25. helmikuuta 2011

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma

Hei, taas on Sokoksen Kutsu Kauneuteen - tapahtuman aika!

Kutsu Kauneuteen on ainakin Helsingin seudun Sokoksissa ja Emotioneissa koko ensi viikon eli 28.2.-6.3.2011. Joillakin paikkakunnilla kuten lempparikaupungissani Porissa Kutsu Kauneuteen -viikko on sitten seuraava viikko eli 7.-13.3.2011.

Kaksi kertaa vuodessa Sokoksissa järjestettävä Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on suosikkini kosmetikkatapahtumista. Viikon aikana Sokoksella on paljon erilaisia tuote-esittelyjä, neuvontaa ja hyviä tarjouksia kosmetiikkatuotteista.

Helsingissä on maanantaina 28.2. Lancome-päivä, tiistaina 1.3. Dior, keskiviikkona 2.3. Biotherm, torstaina 3.3. Clarins, perjantaina 4.3. Clinique ja lauantaina 5.3. ja sunnuntaina 6.3. oma suomalainen Lumenemme.

Näinä nimikkopäivinä merkit esittelevät erityisesti tuotteitaan ja niistä on erikoistarjouksia. Ajankohdat voivat vaihdella vähän paikkakunnittain.

Kutsu Kauneuteen -tapahtuman kuvasto ilmestyi tänään ja se löytyy ainakin netistä Sokoksen sivuilta täältä.

Hyvänä tarjouksena sieltä voisi ainakin nostaa Lancomen loistavat Hypnose-ripsivärit kahden maskaran pakkauksessa 42,50 euroa (normaalisti 68 euroa). Toinen minua kiinnostava tuote on Rimmelin uudet tuoksuvat Lasting Finish Fruities -kynsilakat, joiden hinta on 3,50 euroa. Olen kyllä kuullut, että ne eivät juurikaan tuoksu (sic), mutta ideana minusta hedelmäntuoksuinen kynsilakka on loistava.Helsingin keskustan Sokoksella järjestettiin myös ainakin viime keväänä Kutsu Kauneuteen -tapahtuman yhteydessä kauneusiltoja. Illat pidettiin Loiste-ravintolassa, ja niissä oli teemana aina joku tietty kosmetiikkamerkki, jolta oli meikkauksia ja tuote-esittelyitä.

Viime vuonna Sensain myyjä oikein erikseen kutsui minut Sensai-kauneusiltaan, mutta en mennyt, kun minulla oli silloin jotain muka vielä tärkeämpää menoa. Sitten yhtäkkiä huomasin keskellä viikkoa, että olisinkin halunnut Lancome-kauneusiltaan, mutta silloin oli jo myöhäistä ja paikat olivat täynnä.

Niinpä olin tänä vuonna haukkana heti Kutsu Kauneuteen -esitteen saavuttua seuraavana aamuna klo 9 soittamassa ja ilmoittautumassa Lancome-iltaan.  

Yrittäessäni soittaa kutsussa ilmoitettuun puhelinnumeroon, se oli koko ajan varattuna ja puhelu palautui monta kertaa keskukseen. Keskus sitten ystävällisesti yhdisteli minua aina uudelleen, kunnes puheluuni vastattiin. Puhelu menikin yllättäen tavaratalon miesten kosmetiikkaosastolle. Ehkä se oli valittu ilmoittautumisen vastaanottopaikaksi, koska siellä on varmaan melko hiljaista keskiviikkoaamuna klo 9.

Mutta pääsin tapahtumaan! Maanantaina menen siis katsomaan "kuinka Lancome National Make-up Artist Janita Salmensuo ja meikkitaiteilija Mariela Sarkima toteuttavat raikkaan Ultra Lavande -kausimeikin". 

Olen nähnyt kerran aiemmin Mariela Sarkiman meikkaamassa livenä, ja silloin ainakin hän osasi selostaa selvästi ja havinnollisesti mitä teki. Mariela Sarkimahan meikkaa myös Livin Liv & Learn -ohjelmasarjan lyhyissä 5 minuutin jaksoissa. Minusta hän oli livenä jopa parempi kuin tv:ssä.   

Odotan siis innolla maanantaita, varsinkin kun Lancomen laventelin/liilanvärinen Ultra Lavande -kevätlookki on minusta tosi kiinnostava. 


Kutsu kauneuteen -esitteen mukana on perinteisesti saanut myös - 20 %:n etusetelin Sokokselle. Etusetelillä saa kahdenkymmenen prossan alennuksen yhdestä normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aikana.

Viime keväänä ostin etusetelilläni pitkään haaveilemani Sensain ihanan punertavanvioletin luomiväripaletin ES 04 Murasaki No Nihohi. Sen normaalihinnasta 41,40 euroa kaksikymmentä prossaa pois oli jo ihan kiva alennus, eli luomiväripaletille jäi hintaa enää 33,12 euroa.

Nyt ajattelin, että voisin ostaa etusetelillä ehkä jonkun Goshin tuotteen. Goshia myydään vain Sokoksella, joten sitä ei saa muualta. Goshin oikein hyvä ruskea Velvet Touch Eye Liner -rajauskynäni on jo noin puolessa välissä kulumassa. Tai sitten voisin ostaa Goshin vastaavan violetin rajauskynän. Minulla on yksi violetti rajauskynä Make Up Storelta, mutta se on aika kova ja siinä on mielestäni huono pigmentti. Tai sitten...

Kunhan en vain nyt menisi sortumaan tuohon Lancomen Ultra Lavande -kokoelman luomiväripalettiin! Minulla on vanhastaan paha heikkous Lancomen luomiväreihin, etenkin nyt kun siellä on uutena taiteellisena johtajana meikkitaitelija Aaron De Mey. Samoin Lancomen Ultra Lavande -kokoelmassa olisi myös violetti rajauskynä, khol eyeliner Ultra Lavande.

Vahvana saan pysytellä, jos meinaan selvitä kauneusillasta ilman ostoksia. Sortumiseni olisi tietenkin myös Sokosen etu, senhän vuoksi tuollaisia iltoja järjestetään. Katsotaan nyt, kuinka hyvin osaavat tuotteitaan myydä. Hirveästi ei varmaan kuitenkaan tarvita, että lankean... Mariela Sarkima suihkii muutaman näyttävän meikin Ultra Lavandella ja se on siinä.

2 kommenttia:

  1. Voi hevon kuustoista, mulle ei tule noita kanta-asiakaslehtiä koska korttini on vanhempien rinnakkaiskortti. Niinpä meni taas tämäkin kauneusilta ohi. Ensi kerralla ilmoitat mut mukaan Lancômen iltaan, ja tällä kertaa otat mukaan kameran ja raportoit! Hitto. Epistä. Voin ottaa sun paikkas jos sairastut. :)

    VastaaPoista
  2. No voi hitsi Sonia, mun olis pitänyt kirjoittaa tästä paljon aikaisemmin.

    Suolaa haavoihin, mutta ne vielä kysy multa puhelimessa, että tuunko siis yksin ja mä olin vaan että joo, kun ei mun ystävät ole oikein kiinnostuneita kosmetiikasta. Sen takia mä tätä blogiakin pidän, että saan höpötellä teidän kanssa näistä jutuista.

    Mutta siis ensi kerralla laitan sulle varmasti viestiä kun kutsu tulee, ja tällä kertaa teen parhaani raportoidakseni. Kun tiedän, että säkin tykkäät Lancomesta. Ja joo, saat ehdottomasti mun paikan jos sairastun :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)