sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Chanel Paradoxal -kynsilakka ym.

Aurinkoisen sunnuntaipäivän iltaan jotakin oikein ihanaa, eli Chanel Paradoxal -kynsilakka ystävineen.


Sain Chanel 509 Paradoxalin syksyllä 2010 synttärilahjaksi parhaalta ystävältäni. Ystäväni asuu tällä hetkellä Tukholmassa, joten synttäripaketissa oli Chanelin lisäksi myös ruotsalaisen Viva la Divan violetti luomiväri 382 Lilac Glitter. 

  
Myös luomiväri oli täysosuma, sillä se sopii vihreisiin silmiini loistavasti ja tuo voimakkaasti esiin niiden värin. Tykkään käyttää sitä poikkeuksellisesti yksinään silmämeikissä, vaikka yleensä laitankin vähintään kahta eri luomarisävyä. Lilac Glitter ei kaipaa mitään rinnalleen, se on yksinään ihan riittävästi.

Lilac Glitter on sekä nopea että näyttävä. Sutii vain sitä pelkästään ylä- ja alaluomelle, mustat rajaukset ja done. Sitä ei tarvitse juurikaan edes häivytellä. Se on tämän hetken ehdoton suosikkini luomiväreistäni.  

Mutta sitten tämä Chanel.

Chanel Paradoxal ilmestyi Chanelin syksyn 2010 meikkikokoelmassa Les Contrastes de Chanel.  

Chanel kuvailee kokoelmaa näin:

Coco Chanel’s iconic style was a study in contrasts. She boldly mixed black and white, masculine and feminine, classic and modern. Paying tribute to her unique vision, Peter Philips, Global Creative Director of CHANEL Makeup, has created a makeup collection for Fall 2010 that brings bold emphasis to the eyes, and keeps lips soft and delicate.

Kokoelman ihana promokuva täällä. French chic!


Paradoxal on pullossa pelkkää violettia ilotulitusta. Kynsissä se on huomattavasti tummempi; harmaan, savuisen luumuinen sävy. Violetti sävähdys tulee esille lähinnä auringonpaisteessa tai valon muuten osuessa siihen oikeassa kulmassa.

Rakastan Paradoxalin kontrastia. Ensin sinulla on harmaan-violetit, mutaiset kynnet, ja sitten boom: häivähdys lämmintä violettia shimmeria. Yritän ottaa teille kunnon kuvat Paradoxalista kynsissä, sillä sen väri pakenee helposti valokuvaa. 

Tätä juuri Chanelin kynsilakat ovat parhaimmillaan. Valoa ja väriä, taidetta.

Paradoxalin sisältävä lahjapaketti odotti minulla melkein kaksi viikkoa oikeaa synttäripäivääni, ja yritin välillä arvailla, että mitähän siellä olisi. Kun paketista paljastui Paradoxal, minulla oli ihan outo tunne. Olin siis koko ajan omistanut sen, katsonut pakettiakin monta kertaa päivässä, enkä silti tiennyt, että se oli minun. Kiitokset siis ihanalle ystävälleni! Tämä oli varmaan paras synttärilahja, jonka olen koskaan saanut!


Tässä vielä linkki Chanelin syksyn 2010 ready to wear -kokoelman mainoskuviin.

Tekoturkista New Yorkin fire escapeilla. Kuvat on ottanut itse Karl Lagerfeld. Tyyli on minusta ns. bohochic, joka ei minua niin paljon kiinnosta, vaikka Chanelin kokoelmat ovat yleensä minusta niitä ihanimpia. Mutta samat savuiset, luumuiset sävyt kyllä toistuvat kuin Paradoxalissakin.

Poikkeuksellisesti Paradoxal ei ollut kuitenkaan käytössä Chanelin syksyn 2010 runwaylla, toisin kuin Chanelin aiemmat it-kynsilakat, esim. vaaleanvihreä Jade syksyllä 2009 ja musta Black Velvet Chanelin Paris-Shanghai -näytöksessä joulukuussa 2009.  Sen sijaan syksyn 2010 näytöksessä mallit käyttivät nudevaaleanpunaista Jade Rosea, vastapainona sille lievästi erikoiselle sateessa levinneet ripsarit -lookille, joka näytöksessä nähtiin.

Silti Chanelin mukaan Paradoxal oli "the new statement-maker of the season." Have to agree.

2 kommenttia:

  1. Oh, yes, tuo Paradoxal on todella fab! =) I H A N A.

    VastaaPoista
  2. No niin onkin, sanat eivät riitä kuvailemaan!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)