torstai 24. helmikuuta 2011

China Glaze Sun Worshipper ja Essie Pink Parka

Hehkutin eilen Essie Mink Muffs -kynsilakan yhteydessä myös Essien muuta syksyn 2009 Cuddle with Color -kynsilakkakokoelmaa. Kokoelmassa ilmestyi perinteisten syksyisten murrettujen ruskeiden, punaisten ja harmaiden lisäksi myös kaksi pirteää neon-lakkaa: oranssi Bright Tights ja pinkki Pink Parka.

Pink Parka minulla on, mutta Bright Tightsia en aikoinaan hankkinut. Se on jäänyt vähän kaduttamaan minua. Niinpä ilostuin kovasti, kun löysin tammikuussa Kicksin alesta Bright Tightsia muistuttavan China Glazen neonoranssin Sun Worshipper -kynsilakan erittäin halvalla.

Sun Worshipper kuuluu China Glazen kesän 2010 Poolside Collectioniin. China Glazen Poolside-kokoelmassa ilmestyi kuusi neonkynsilakkaa: pinkki Pool Party, korallinvärinen Flip Flop Fantasy, keltainenYellow Polka Dot Bikini, vihreä Kiwi Cool-Ada, sininen Towel Boy Toy ja sitten tämä oranssinvärinen Sun Worshipper

Olipa piristävää ostaa näin ihanan aurinkoinen kynsilakka keskellä pahinta talvea. Väriterapiaa, you know!

Sun Worshipper on väriltään todella kirkas oranssi. Siis we are talking vähintään yliviivaustussin oranssi. Varmasti näkyy kotoa kirkolle. 

Suunnittelin heti, että kirkasta väriä voisi tarvittaessa rauhoittaa yhdistämällä oranssin kynsilakan esimerkiksi valkoisiin ja vaaleanharmaisiin vaatteisiin.

En malttaisi odottaa kesää, että pääsen käyttämään tätä!

Sun Worshipperin normaalihinta Kicksissä oli 10 euroa, mutta se oli - 70 %:n alennuksessa, joten hinnaksi jäi vain 3 euroa. Tuollainen - 70 %:n alennus kosmetiikasta alkaa olla sikäli mielenkiintoinen, että sillä kannattaa ostaa jo melkein mitä vain. Sehän on kaupalta vähän kuin pyyntö, että viekää nää pliis pois melkein millä hinnalla hyvänsä meiltä hyllytilaa viemästä, että saadaan uutta tavaraa sisään, eikö niin? Siksi sellaiseen on jo vähän velvollisuuskin sortua.  Valitettavasti Sun Worshipperissa on samat ongelmat levityksen kanssa kuin Essien Pink Parkassa ja muissakin neonkynsilakoissa. Hintana huikeasta väristä on nimittäin se, että neonlakat levittyvät yleensä helposti epätasaisesti, raidottuvat ja kuultavat läpi. Olen kuullut, että kerros valkoista kynsilakkaa neonkynsilakan alle auttaisi kyllä tähän ongelmaan.

Neonkynsilakathan kuivuvat yleensä mataksi, mutta jos haluaa kiiltävämpää pintaa, niin ei kun päällyslakkaa tai pikakuivattajaa päälle vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)