keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Viva la Diva violetti kynsilakka

Kuuluisan parin viikon takaisen Åhlensin ostosmatkani satoa eli toisin sanoen "when I lost it at Stockholm, Åhlens, Viva la Diva".

Niin, ja tuloksenahan oli tehokkaan puolen tunnin shoppailun jälkeen ruotsalaiselta halpismeikkimerkiltä Viva la Divalta 8 luomiväriä ja 4 kynsilakkaa, joista tässä yksi eli upea violetti kynsilakka sävynumeroltaan 61. 

Vähän tylsää muuten, kun kaikilla Viva la Divan kynsilakoilla ei ole nimiä, vaan osalla vain pelkät numerot. Niin tälläkin 61 raukalla, mutta eipä se hirveästi haittaa, jos on niin nätti kuin tämäkin kaunotar.  

Viva la Diva 61:ssä on violetissa pohjassa sinistä ja punaista glitteriä. Kaunis kiilto ja erinomainen pysyvyys: nämä kuvat on otettu lakkaamisen jälkeen 6. päivänä, eikä kynsissä näy juurikaan kulumia.

Ja normaaleista glitterkynsilakoista poiketen tämä kuusykkönen oli vielä helppo poistaakin. Mitä muuta sitä ihminen voi enää kynsilakalta pyytää, kysyn vaan?


 
Ostin tämän violetin glitterkynsilakan oikeastaan purppuranvärisen Odd Molly -huivini innoittamana. Rakastan huivin hehkuvaa ja voimakasta väriä. Värin nimi on "royal", ja se tulee varmaan siitä, että purppura on kautta aikojen ollut kuninkaiden ja hallitsijoiden väri.

Olen kovasti etsinyt kynsilakkaa, joka vetäisi vertoja tämän lempparihuivini loistolle. Tämä violetti VLD on jo aika hyvä ehdokas. Huivin väri tuo kauniisti esiin myös Viva la Diva -kynsilakan piilossa olevat purppuran sävyt, ja se jaksaa hehkua melkein samalla intensiteetillä huivin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)