perjantai 4. helmikuuta 2011

Viva la Diva Domed Eyeshadow -luomivärit

Nyt seuraakin sitten Viva la Divan luomivärejä koko rahalla. Kävin siis vähän ostoksilla Tukholman Åhlensilla viime viikonloppuna...

Löysin ruotsalaisen meikkimerkin Viva la Divan alun perin, kun eräs ammattimeikkaaja suositti merkin rajauskyniä. Olinkin kokonaan unohtanut ne tässä välissä, ja omistan toistaiseksi vain yhden, vaaleanliilan, joka on kyllä ihan hyvä.

Viva la Divassa on mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja meikeissä kivoja, kirkkaita värejä. Isot luomivärit maksavat 50 kruunua eli 5,65 euroa ja esim. kynsilakat saman verran. Värit ovat pigmenttisiä ja levittyvät hyvin.

Merkkinä Viva la Diva on vähän halvempi kuin toinen ruotsalainen vähän vastaava IsaDora, jolla esim. kynsilakat maksavat 8 euroa. Merkkien luomivärien ja kynsilakkojen laadussa ei ole kyllä mielestäni mitään eroa, muita tuotteita en ole testannutkaan. Viva la Diva on kirkkailla väreillään ehkä vähän nuorekkaampi, rohkeampi ja kokeilevampi kuin IsaDora.

Näihin Viva la Divan yhden luomivärin isoihin Domed Eyeshadoweihin tutustutti minut Tukholmassa asuva ystäväni, joka on lähettänyt minulle postissa näitä jo muutaman: violetinkimaltavan Lilac Glitter ja pinkinkimaltavan Pink Glitter. Nyt kun pääsin itse Tukholman Åhlensille, hamstrasin näitä runsaasti lisää. Mielestäni nämä Domed Eyeshadowt ovat käteviä, koska sopivat parhaiten nopeaan ja näyttävään yhden luomivärin silmämeikkiin. Ja tuovathan nämä iloa jo siinä, että ovat kuin karkkeja, katsokaa vaikka:Ostin näitä siis kokonaista kahdeksan kappaletta minulla jo ennestään olevien kahden lisäksi, eli olen nyt kymmenen Domed Eyeshadown onnellinen omistaja.Tässä on ensin tätä violettia sävymaailmaa, joka sopiikin minun vihreisiin silmiini ehdottomasti parhaiten.

Vasemmanpuoleisin 382 Lilac Glitter on syntymäpäivälahja ystävältäni, ja se saa vihreät silmäni aivan loistamaan. Olen meikannut sillä varmaan jo 30 kertaa, ja noin vähän siinä on vasta kulumaa. En tiedäkään, kuinka syvälle tuo luomivärin dome lopulta ylettyy ja koska tulee pohja vastaan. Vielä ei ole ainakaan mitään merkkiä siitä. Aika hyvin noin 5 euron luomiväriltä!

Keskellä on punaisenvioletti 332 Fuchsia, joka tekee saman silmilleni kuin vasemmanpuoleinen sukulaisensa Lilac Glitter.

Oikealla puolella puolestaan Viva la Divan kesäkokoelmaan kuuluva vaaleanliila 676 Marshmallow, joka on myös ystävälläni. Itse ostin sen tarvittaessa pehmentämään noita tummempia violetteja, vaikka ne sopivatkin melkein parhaiten luomelle ihan vain yksinään, jolloin niiden hehkuvat värit tulevat parhaiten esiin. 

Ystäväni, jolla on siniset silmät, tykkää käyttää Marshmallowta mieluiten yksinään kirkastamaan sinisten silmiensä väriä. Hän oli suorastaan ihmeissään siitä, kuinka hyvin vaaleanliila väri tuo esiin sinisyyden hänen silmissään. Hänellä on myös tummempi iho kuin minulla, joten Marshmallown liila loisto pääsee paremmin esiin kuin minulla, jolla se tahtoo vähän hukkua omaan ihonsävyyni.
Sitten ihanan keväiset vaalea 320 Gold White Pearl ja vihreä 661 Light Green.

Kermanvaaleaa Gold White Pearlia testasin kaupassa, ja siinä vaikutti olevan aivan ihana voimakas ja kuulas hohto.

Kirkkaamman vihreistä luomiväreistä minulla on puolestaan ollut pulaa, ja ajattelin että Light Green sopisi käytettäväksi joko yksinään tai tuon Gold White Pearlin kanssa.

Jostakin syystä minulle tulee tästä kaksikosta pääsiäinen mieleen ja kuvittelenkin meikkaavani näillä nimenomaan silloin, mutta katsotaan miten käy.Vasemmalla ystäväni joululahja minulle 461 Pink Glitter, joka onkin nyt kovin trendikäs väri. Kevään muotinäytöksissä näkyi paljon pinkkejä yhden luomivärin meikkejä. Minä en siitä trendikkyydestä ole niinkään kiinnostunut, mutta pinkit ja vaaleanpunaiset sävyt sopivat yleensä hyvin juuri vihreille silmille.

Minusta pinkki luomiväri kaipaa kyllä yleensä vähän ryhtiä tummemman värin muodossa, ja vaatii siksi vähintään mustat rajaukset, ja usein vielä mustaa tai tummanharmaata varjostuksiinkin. Pink Glitter on kyllä sen verran shokeeraava ja voimakas, että ostin sille kaveriksi tuon oikeanpuoleisen 674 Cotton Candyn, joka on Viva la Divan kesäkokoelmasta. Cotton Candylla Pink Glitteria voi tarvittaessa vähän pehmentää ja rauhoittaa.

Cotton Candy on oikein kaunis, väririkas ja hurmaava vaaleanpunainen.
Viimeiseksi sitten vielä vasemmalla Viva la Divan talven Rocks -kokoelmaan kuuluva tummansininen 343 Midnight Murder, jolla on kieltämättä melko iskevä nimi. Sekin sopii kauniisti yksinään luomelle.

Keskellä taas samaan Rocks-kokoelmaan kuuluva 643 Love n'Desire, jonka tyyppiset punertavat värit toimivat vihreissä silmissäni myös oikein hyvin.

Ja oikeanpuolimaisena sitten tummanruskea 290 Dark Chocolate, jossa on myös ihan hyvä ruskea sävy.

Näitä kolmea ajattelin nimenomaan koko luomen yhden värin silmämeikkiin, koska ne ovat siihen tarpeeksi tummia ja hienoja värejä.

Viva la Divan Rocks -kokoelman mainoskuvissa oli kuitenkin meikattu näillä niinkin, että tummansininen Midnight Murder oli kokonaan yläluomella ja ilmeisesti punertava Love n’Desire alaluomen rajauksessa. Näytti erittäin kiinnostavalta, joten täytyy ehdottomasti joskus kokeilla myös sitä yhdistelmää.

Seuraavaksi sitten esittelyssä näihin herkullisiin luomiväreihinkin sopivia Viva la Diva kynsilakkoja…

8 kommenttia:

 1. Ihan jäätävän hieno tuo pinkki! Mä tykkään kans käyttäää vaaleanpunaista ja mulla on sitten entistä vhreämmät silimät :)

  VastaaPoista
 2. Niin onkin, mutta on se kyllä myös kirkas :) Vaatii huolellisen meikkauksen ja mustat rajaukset, jotta ei näytä aivan kauhealta. Diorin ja mm. Derek Lamin kevään näytöksissähän näitä kirkkaita luomivärejä näkyi ilman rajauksiakin, mutta eivät oikein sovi ainakaan arkikäyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Siis oh NO!, mun oli pakko käydä tsekkaamassa tuo Åhlénsin Too Faced -osasto kun mainitsit aiemmin, että ilmeisesti olivat poistamassa merkin luomivärejä. Niin, siis minä käsitin tekstistäsi että ovat poistamassa VAIN luomivärejä ja siksi tänään ryysäsin ko. osastolle. Mutta EI!, järkytyksekseni ovatkin poistaneet KOKO Too Faced standin ja eivät ole enää tilaamassa merkiltä mitään myymäläänsä. Taisi ilmeisesti olla vähän liian kallis VD:n kilpailijaksi. No, minua harmitti kuitenkin aivan älyttömästi kun sen on muodostunut mun lempparikakkoseksi MACin jälkeen, mitä tulee luomiväreihin. Chanelilta mulla on yksi solo nimellä Amethyst, mutta kyllä MACin väriskaala ja pigmentti vievät voiton. Niinpä haalin alelaareista seuraavat duot mukaani ja ovat aivan ihania!:
  - Full Frontal
  - Label Whore
  - Rich Bitch
  - Neptune
  :D :D :D

  VastaaPoista
 4. ..niin siis duoja noista on Full Frontal ja Rich Bitch, muut kaksi soloja. Tosi jänskiä.
  Niin, muuten, ei se graffiti ollut mun juttu, koklasin, no go. No.
  :)

  VastaaPoista
 5. Siis todellakin OH NO!! Eikö tuntunutkin pahalta, kun ne oli sullonut ne kaikki ihanat Too Facedit niihin alelaareihin. Ei paljon lohduttanut, että sai - 30 % alennustakin, kun ei niistä meinannut löytää enää mitään. Melkein itku tuli!

  Samalla ajatuksella minäkin niitä Too Facedeja haalin, että nyt se on ostettava jos niitä meinaa saada, kun ei niitä tämän jälkeen nää livenä enää kuin varmaan vain Yhdysvalloissa.

  Menin jopa niin paniikkiin tuosta Too Facedien kamalasta kohtelusta, että unohdin kokonaan, että minun piti ostaa myös merkin suosittu huulikiilto Pillow Talk. Onneksi saan sen tilattua myös netistä, mutta jos meet sinne vielä, niin suosittelen!

  Oot kyllä onnellinen kun pääset sinne Åhlensille (ja NK:hon ja Mathildeen ja, ja...) milloin vain!

  Hyvin onnistuttiin muuten hajauttamaan meidän ostokset, kun mulla on just eri Too Faced -luomarit kuin sulla. Mulla on vaaleanpuna-luumu Poodle Puff ja viininpunainen Temper, Temper. Googlasin sun ostokset, ja hyvät valinnat olit kyllä tehnyt sinisille silmillesi:

  http://www.toofaced.com/product_template_003.aspx?dept_sub_id=15&dept_id=3&cat_id=24


  Chanelin luomiväreissä laatu ei tietojeni mukaan ole välttämättä kovin hyvä, mutta onhan sitä imagollisia syitä hankkia niitä :) Ja yksi hyvä vaihtoehto olisi ostaa vain MACia, mutta kun valitettavasti sitä ihminen aina vain välillä kyllästyy ja haluaa kokeilla JOTAIN MUUTA.

  Ota kuvat niistä sun ihanuuksista, niin laitetaan tänne, tai nauti niistä nyt joka tapauksessa ainakin itse :)

  Ihanaa lauantaita, muru!

  VastaaPoista
 6. Joo, voin laittaa kuvat tosiaan sulle vaikka FBn kautta. VARSINKIN kun nuo heidän omien sivujen värit eivät tosiaan tee yhtään oikeutta palettien oikeille väreille! Erityisesty tuo spiced orange on tosi mielenkiitnoinen, ei edes MACin superskaalassa ole noin fantsua väriä ja kaiken lisäksi se taittaa juuri siihen mihin nuo mun ruskeat ja hunajat pitäisi taittaa!
  Mutta todella, todella harmi tuo merkin poistuminen Tukholmasta - iso SNIF!

  VastaaPoista
 7. noitahan saa nyt myös suomen kicksistä ;))

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kyllä, ja mikä onkin tosi kiva juttu! Uskon, että oli Kicksiltä viisas veto ottaa Viva la Diva valikoimiinsa. Erinomainen hinta-laatusuhde ainakin luomiväreissä ja kynsilakoissa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)