perjantai 23. joulukuuta 2011

Seche Vite -kynsilakan pikakuivattajaa joululahjaksi

Nykyaikaa kuvaa varmaan hyvin se, että aion antaa ystävilleni joululahjaksi maailman parasta kynsilakan pikakuivattajaa, Seche Vite Dry Fast Top Coatia. Seche Vite on mielestäni ehdottomasti paras lajissaan. Crème de la crème kynsilakan pikakuivattajista.

Seche Vite kuivattaa kynsilakan hyvin nopeasti ja jättää upean kiillon. Lisäksi se parantaa mielestäni myös kynsilakan kestävyyttä. Haisee ihan hirveälle myrkylle ja alkoholille, mutta hoitaa homman, nopeasti ja tehokkaasti. Mitä muuta sitä voi kiireinen nykynainen pyytää?

Seche Vite on mielestäni jopa parempaa kuin toinen kuuluisa amerikkalainen kynsilakan pikakuivattaja Poshé. Siitä huolimatta, että Poshén luvataan olevan Super-fast Drying Topcoat, minulla ainakin Poshé kestää kauemmin kuivua kuin Seche.

Poshé lupaa kuivattaa kynsilakan kosketuskuivaksi minuutissa ja kokonaan kuivaksi 5 minuutissa. Mielestäni vähän kauemmin kuitenkin menee.

Ainoa hyvä puoli Poshéssa on Seche Viteen verrattuna, että se ei sisällä tolueenia, joka ymmärtääkseni on very bad for you. Yritän joka tapauksessa lakata kynteni niin harvoin kuin mahdollista. Levitän kynsilakat hyvin ilmastoidussa tilassa, yritän olla hengittämättä niitä ja vältän ihokosketusta. Tässä tapauksessa arvostan vain nopeutta niin paljon, että en ole vielä pystynyt täysin luopumaan Seche Vitesta.

Myös Mavalan Mavadry on mielestäni ihan ok, mutta sekään ei vedä nopeudessa ja kiillossa vertoja Sechelle. Sekään ei tosin ymmärtääkseni sisällä tuota tolueenia, mikä tietysti on tosi hyvä.  


Aiemmin Seche Vitea oli aina tilattava ulkomailta. Poshéa ei saa vieläkään Suomesta, mutta Mavadryta löytyy toki jopa tavallisista marketeista.

Nykyään ihmeellistä Seche Vitea saa siis myös Suomesta, Kicksistä. Hinta on 13 euroa, ja tavaraa pullossa on 14 ml. Mavalan Mavadryn hinta on 10,20 euroa ja sitä on pullossa 10 ml, joten suosittelen toki hankkimaan Seche Vitea, jos haluatte erityisesti nopeutta.

Vieläkin Seche Viten tilaaminen ulkomailta tulee kuitenkin huomattavasti halvemmaksi. Omani tilasin Yhdysvalloista nettikauppa Nail de Royalesta, josta laskin että hinnaksi tuli postikuluineen 6,34 euroa pullo, kun tilasin samalla yhteensä kuusi kynsilakkaa. Eli yli puolet halvempaa on kuin Kicksissä.

Esittelen muuten tuon muun Nail de Royale -tilaukseni myöhemmin ja teen samalla tarkemman jutun nettikaupasta.   


Minua nauratti kun juoksin aamulla postiin kovalla kiireellä hakemaan Nail de Royalen pakettia - ja pikakuivattavaa kynsilakkaa.

Ystäväni oli tulossa nyt aamulla meille, ja halusin saada hänen pakettinsa valmiiksi ja kuvattua teille ennen hänen tuloaan. Postin edessä oli ihana Berninpaimenkoira torkkumassa, ja silmäilemässä ihmeissään vilinää ja kiirettä. Touhua siis riittää näin ennen joulua.

Nuo pakettien koristeena olevat joulupallot ovat muuten Stockalta, hintaa niillä oli 1,50 euroa pallo.

Uskallan esitellä nämä joululahjat ja kirjoittaa nämä hinnat ym. tänne näin tarkasti, sillä ystäväni eivät yleensä lue blogiani. He eivät myöskään ole kovin kiinnostuneita kosmetiikasta, joten siksikin on ihanaa antaa heille lahjaksi jotakin oikein hyvää, jota he eivät välttämättä osaisi itse ostaa, mutta jota kuitenkin tarvitsevat.


Näiden tunnelmien myötä toivotan kaikille Pumpulipupun ihanille lukijoille jo näin etukäteen rauhallista ja suloista joulua!

7 kommenttia:

 1. Hyvä lahja, kannatan :). Seche tosiaan haisee kamalalle, mutta on tehokas. Itse allekirjoitan Poshen nimeen juuri tuon Sechen tolueenin ja hajun takia, mutta käytän kyllä molempia... Sechen kun saa lähi-Kicksistä hätätilanteessa. Poshea muuten saa Suomesta Cesarsshopista tilaamalla :).

  VastaaPoista
 2. Seche on kyllä paras pikakuivattaja ikinä :)

  VastaaPoista
 3. Mimax.fi nettikaupasta saa Seche Viteä ihanan pienessä 3,6ml pullossa (4,95e). Pieni pullo on mulle parempi, kun käytän harvakseltaan, niin ei pääse iso pullo turhaan kuivumaan :)

  VastaaPoista
 4. Mutsi toivoi tuota joululahjaksi, kun kehuin sitä sille. Kävin ostamassa. Tulee varmaan mutsinkin kokemukset taas blogiin. :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä Seche Vite ei edes haise mitenkään erikoisen pahalle :D Olenkohan jotenkin kummallinen...

  Hyvää joulua sinulle Pumpulipupu! :)

  VastaaPoista
 6. Sannu: Kiitos, olin itsekin tyytyväinen kun keksin sen lahjaideaksi, kun pikakuivattaja nopeuttaa niin paljon kynsien lakkaamista, ja sitähän tarvitsee aina. :)

  Munkin pitäisi varmaan sen tolueenin takia siirtyä Posheen kokonaan, mutta ei voi mitään, hermostun aina kun se kestää kuitenkin sen verran kauemmin kuivua kuin Seche Vite.

  Kiitos vinkistä, tosi hyvä tietää että Poshea voi tilata Suomestakin. Ennen se olisi ollut vielä kätevämpää, kun olisin päässyt Cesarsiin ihan paikan päälle Kruununhakaan käymään, mutta nyt noutopiste siellä on tietääkseni ikävä kyllä lopetettu. :(


  Myy: No niin on, nopein tietämäni, ja jättää vielä niin hienon kiillon! Mua vain harmittaa kun tajusin tuon tolueenijutun, sen vuoksi se varmaan haiseekin niin pahalle. :(


  Jazzy: Kiitos tosi paljon hyvästä vinkistä!

  Tuollainen pienempi pullo voisi olla kyllä tosi hyödyllinen, sillä olen kuullut että joillakin Seche Vite on paksuuntunut isossa pullossa uhkaavasti loppua kohden, niin että sitä ei melkein pysty enää käyttämään. Vähän samaahan tekee kyllä kaikki päälyslakat. Mutta tuo pieni pullo voisi kyllä auttaa ongelmaan! Eikä hintakaan ole mikään paha. :)

  Itselläni on myös sellaista Mavalan kynsilakanohentajaa, joten sitä ajattelin pudotella Seche Viten pulloon jos paksuuntuminen alkaa uhkaamaan. Ainakin Poshen pikakuivattajaan se on tehonnut. :)


  Sonia: Aika hauska sattuma, että säkin ostit Seche Vitea joululahjaksi! Mä en tykkää ostella mitään turhia lahjoja, mutta tuo kynsilakan pikakuivattaja on siitä hyvä, että on varmasti hyödyllinen ja tulee käyttöön. :)

  Tosi kiva jos sun äidin kokemukset tulee taas blogiin! Muutenkin täällä toivotaan lisää äiti testaa -osioita, ne on mun lemppareita! Tosi mielenkiintoista lukea, miten kokenut kosmetiikankäyttäjä arvioi tuotteita! :)


  Elisa: Sori beibe, mutta olet! :) Mun mielestä siinä haisee juuri nimenomaan se tolueeni, joten kauheasti ei kannata nuuhkia. :) Itse yritän aina mahdollisuuksien mukaan lakat ulkona parvekkeella, jotta ei tulisi liikaa haisteltua sitä.

  Ihanaa joulua myös sulle muru!


  Maijuemilia: Kiitos, kiitos olet kultainen, samoin sinne ihana! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)