tiistai 6. joulukuuta 2011

Chanelia ja blogitapaamisia

Sunnuntaina 4.12.2011 oli parhaan ystäväni syntymäpäivä. Sunnuntaina oli myös suuri kauneusbloggaajien tapaaminen Helsingissä.  

Mietin kyllä, että olenko priorisoinut oikein, kun valitsin sunnuntaina kosmetiikkabloggaajien tapaamisen. Onneksi ystäväni syntymäpäiviä päästiin juhlimaan jo lauantaina, joten ehkä todellakin sometimes you can both have the cake and eat it too!


Valitsin ystäväni syntymäpäivälahjapakettiin iloista ja pirteää vihreää ja pinkkiä. Värejä ja juhlia kaipaa tähän pimeään ja synkkään vuodenaikaan. Sen vuoksi oli ihanaa, että samalle viikonlopulle osuivat sekä synttärit että blogitapaaminen, joka sekin oli juhlaa alusta loppuun.

Olen nyt tämän blogin ja meikkauksen harjoittelun myötä innostunut kovasti väreistä. Meikissä tällainen heleä vihreä ja kirkas pinkki sopivat hyvin yhteen. Joogassa vihreä ja vaaleanpunainen ovat sydämen värit, joten sikälikin ne sopivat hyvin annettavaksi rakkaalle ystävälle. Sanokaa muuten jos alatte jo kyllästyä näihin joogajuttuihin, niin yritän vähän vähentää niitä. :)


Paketista löytyi Britney Spears -paita ja jotakin kaikkein ihaninta mitä voi ystävälle (tai kenellekään?) antaa: Chanelia.

Olimme ystäväni kanssa nyt syksyllä Britney Spearsin konsertissa Helsingissä. Ystäväni tosin törmäsi Britneyyn jo ennen konserttia Helsingin Stockmannilla. Siellä Britney oli yksikseen shoppailemassa ennen kuin kukaan edes tiesi hänen jo olevan Helsingissä. Meillä kävi sääliksi Britneytä, jonka elämä on varmaan täyttä sirkusta back in the L.A., ja jolle on varmaan luksusta päästä rauhassa ostoksille tavalliseen tavarataloon täällä kaukana pohjolassa, ilman että kukaan kiljuu tai saa mitään hysteeristä kohtausta ympärillä. Suomalaiset yleensä saattavat katsoa pitkään, mutta Helsingissä harva tulee keskellä päivää edes puhumaan mitään, ovat julkkisystäväni kertoneet.

Sen vuoksi ystäväni sai "Leave Britney alone!" paidan. Eli antakaa sen tyttöraukan olla rauhassa, hän on saanut kestää jo ihan tarpeeksi!


Mutta sitten siihen Chaneliin, joka kiinnostaa teitä varmaan vielä huomattavasti enemmän kuin ihana Britney.

Chanel 547 Pulsion -kynsilakka on Chanelin viime talven 2010 Holiday-kokoelmasta Les Tentations de Chanel (Chanelin houkutukset, viettelykset, kiusaukset).

Les Tentations de Chanel -kokoelmaan kuului hempeää ja tyttömäistä vaaleanpunaista ja ruskeaa, ja säväytyksenä sitten lisäksi kirkasta fuksiaa. Aika harvinaiset värit kyllä joulukokoelmaan, mutta varsin onnistuneet kyllä. Chanelilla on usein visiota ja asemaa tehdä asioita vähän erilailla.

Temptalian Les Tentations de Chanel -kokoelman esittelyyn pääset tästä.

Ystäväni on hyvin tumma, lähes eksoottinen kaunotar, vaikka onkin aivan suomalainen.

Lähi-idässä on paljon tällaista kirkasta aniliininpunaista väriä, joten se sopii myös tummalle ystävälleni erittäin hyvin. Minun vaalealla ihollani tuo väri näyttäisi aivan liian kylmältä ja kovalta, mutta ystävälleni se sopii erinomaisesti. Eli onneksi ihmisellä on ystäviä, joille voi ostella niitä Chanelin kynsilakkoja jotka eivät itselle sovi!

Olen muutenkin päättänyt nyt hemmotella ystäviäni Chanelilla. Chanelin kynsilakathan ovat sen verran kalliita, että niitä ei yleensä raaski itselleen ostaa. Chanelin kynsilakkojen hinta kaupoissa on nimittäin normaalisti noin 26 euroa. Helsinki-Vantaan lentokentällä ne maksavat sen sijaan onneksi vain 17,20 euroa, mutta aika kallistahan se on sekin.


Chanelin kynsilakkakuvassa on täysin samat sävyt kuin Kauneusbloggaajien miitin teemassa sunnuntaina. 

Ihanat ja ahkerat järjestäjät Piece of Panda, Lovely Lenore's, Tyttö ilman helmikorvakorua, Glitz & Glam, Shiny Nail Art  ja B's Diary -blogeista olivat koristelleet koko tilan ja myös itsensä tapaamisen teemaväreillä pinkillä ja mustalla.

Blogitapaamisessa oli vaikka mitä kiinnostavaa ohjelmaa, hauskaa yhdessäoloa ja kivoja kohtaamisia toisten bloggaajien kanssa.

Kirjoitan tapahtumasta vielä kunnollisen jutunkin, mutta tähän alkuun näytän vain mitä nuo ihanat järjestelijätyttöset olivat meille haalineet kaikilta sponsoreilta:


Nuo kaikki pussukat ovat täynnä ihania kosmetiikkatuotteita. Minulla on siis vaikka mitä uutuuksia ja ihania, kiinnostavia tuotteita teille pian esiteltävänä!

Lämpimät kiitokset vielä kaikille Kauneusbloggaajien miitin järjestäjille, sponsoreille ja osallistujille superkivasta päivästä!

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea noinkin empaattista tekstiä liittyen Britneyyn <3

  VastaaPoista
 2. <3 Kiitos itsellesi kun tulit paikalle :)!

  VastaaPoista
 3. Mistä tollasia paitoja saa, mäkin haluan! :D

  VastaaPoista
 4. Ansku: Britney Spears on vanha suosikkini, olen tykännyt hänestä ihan siitä asti kun hän breikkasi kunnolla kansainvälisesti joskus 2000-luvun alussa. Minusta hän on loistava tanssija ja lahjakas viihdyttäjä, ihana amerikkalainen säteilevä ja hyväntuulinen naapurintyttö.

  Sympatialla olen seurannut Britneyn myöhempiä vaiheita ja viime vuosien kaaosmaista elämää. Raha ja kuuluisuus ei valitettavasti tuo onnea, mutta ei ihminen saisi niiden takia mitään julkista riistaakaan olla. Britney on ollut niin nuoresta julkisuudessa ja kovissa paineissa, että ei ihmekään, että välillä ottaa vähän koville. :)


  Panda: Kiitos teille ihanille järjestäjille! Olitte nähneet valtavasti vaivaa ja oli ihan superkivaa. Kiitos vielä!!! :)


  Minttu: Tilasin tuon Cafe Press -nimisestä nettikaupasta (www.cafepress.com). Tosi hyvälaatuista kangasta, ainahan nuo tuollaiset logopaidat eivät sitä välttämättä ole. Tilasin itsellenikin samanlaisen paidan, niin voidaan mun ystävän kanssa laittaa ne päälle kun seuraavan kerran mennään Britneyn keikalle. :)

  Tuo on s-koko, joka osoittautui kyllä aika kittanaksi, eli ainakin noissa malleissa on aika pienet koot. Nopeasti tulivat ja siististi pakattuna, joten suosittelen kyllä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat lahjat olit ystävällesi hankkinut!:)
  ..Samat sanat kuin Pandalla eli kiitos kun pääsit paikalle :)

  VastaaPoista
 6. Shiny: Kiitos! Minusta ajatus ostaa Chanelin kynsilakkoja ystäville lahjaksi on kiva. Keksin sen kyllä alunperin siitä, kun sain itse ystävältäni viime vuonna lahjaksi Chanelin savuisenvioletin Paradoxalin. Ihana lahja, jota en olisi raaskinut itselleni ostaa! Ylimääräistä luksusta, mutta niin ihanaa!

  Ja lämpimät kiitokset tosiaan vielä kaikista järjestelyistä. Meillä oli kyllä niin kivaa taas, toivottavasti nähdään pian uudelleen! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)