sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lisää Lushia jouluksi

Aiemmin ostin jo vähän isommille kummipojilleni joululahjaksi Lushilta lasten rakastamia kylpyjuttuja.

Pienin kummipoikani on kuitenkin vasta vuoden vanha ja vielä aivan beibi siis, mutta hänellekin löytyi jotakin ihanaa Lushilta. 


Vaaleansiniset Ickle Baby Bot -kylpypallot sopivat Lushin mukaan ihan vauvoillekin. Ne sisältävät rauhoittavaa ja rentouttavaa laventelin, kamomillan ja santelipuun öljyä. Bonuksena väsyneille pienten lasten vanhemmille se, että tämän kylvyn jälkeen babyn pitäisi nukahtaa helpommin.

Lushin perustajat kuulemma kehittivät Ickle Baby Botit saatuaan itse lapsia. Ja hyvä niin, jotta pienimmätkään vauvelit eivät jää ilman näitä Lushin ihanuuksia.

Ickle Baby Botien hinta on Lushilla 3,50 euroa kappaleelta. 

Toisena aivan pienimmille bebeille sopivana juttuna minulle suositeltiin Lushilla Butterball -kylpypalloja. Valkoinen pallo sisältää kaakaovoita, ja siitä tulee ihoa kosteuttava, rentouttava vaniljantuoksuinen kylpy. Kuulostaa kerta kaikkiaan suloiselta!

Butterballien hinta on 4,50 euroa.


Halusin ostaa myös itselleni Lushilta jotakin, sillä olen suunnitellut pääseväni joulun aikaan kokeilemaan kunnon kylpyammetta veljeni luokse.

Kysyin Lushin myyjältä ihoa kosteuttavaa kylpyjuttua, ja hän suositteli minulle tätä Bubbleroonia

Bubbleroonit ovat kuin kylpyvaahto ja -öljy yhdessä, ja ne sisältävät ihoa kosteuttavaa sheavoita ja kookosöljyä.

Bubblerooneja oli kolmessa eri tuoksussa: pirteän vihreä The Green, vaaleanpunaisen ruusuinen Rose Jam ja tämä herkullisen trooppinen Yuzu and Cocoa. Myyjän mukaan Yuzu and Cocoa tuoksuu Pina Coladalta, ja nam sehän sopii, sillä se on yksi lempidrinkkejäni. 

Bubbleroonien hinta on 5,95 euroa. Palan saa puolitettua tuosta keskeltä, joten yhdestä Bubbleroonista riittää ainakin kahteen kylpyyn.

Tässä vielä kiinnostuneille Bubbleroonin inci:

Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Extra Virgin Coconut Oil, Lauryl Betaine, Fair Trade Shea Butter, Perfume, Cocoa Absolute, Tonka Absolute, Grapefruit Oil, Bergamot Oil, Cocamide DEA, PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides, *Coumarin, *Limonene, *Linalool, Titanium Dioxide, Colour 15510


Lushin nettisivut ovat loistavat, sillä sieltä löytyvät aina kaikkien tuotteiden incit eli ainesosaluettelot.


Huomaattehan muuten, että Englannin Lushin nettikaupasta nämä kaikki tuotteet saisi tilattua edullisemmin kuin Suomesta. 

Ickle Baby Botien hinta Englannin Lushilla on 1,75 puntaa eli 2,08 euroa, kun se Suomessa on 3,50 euroa. Butterballit maksavat 2,30 puntaa eli 2,74 euroa, kun Suomessa niiden hinta on tuo 4,50 euroa. Ja Bubbleroonit maksavat briteissä 2,95 puntaa eli 3,51 euroa kun Suomen hinta on 5,95 euroa. Eli jos tilaa enemmän tuotteita kerralla, Englannista tilaaminen tulee postikulujenkin (0-1 kg:lta 7,95 puntaa eli 9,46 euroa ja 1-2 kg:lta 9,95 puntaa eli 11,84 euroa) kanssa halvemmaksi.


Tosin jos tilaa Englannista, ei pääse käymään ihanassa Lushin liikkeessä.

Lushin jouluinen paperikassikin oli aivan valloittava. Tuo iloisenvärinen piparminttutanko muodosti paperikassin kahvat.

Muutenkin Lushilla kannattaa käydä näin joulun alla ihan paikan päällä nauttimassa kivasta tunnelmasta, huumaavista tuoksuista, hyvästä palvelusta ja söpöistä tuotteista. Sieltä saa varmasti aina hyvän mielen!


Pakkasin kummipoikieni Lush-lahjat näihin ruskeisiin paperipusseihin. Lahjanauhan väriksi halusin jotakin iloista ja riehakasta, joten valitsin oranssia.

Olen muutenkin ollut viime aikoina aivan valtavan innostunut oranssista väristä. Toivottavasti 1-6 vuotiaat kummipoikani osaavat siis myös arvostaa tätä vähän Hermèsmäistä ylöspanoa. Mutta tyylitajua on alettava kehittää jo nuorena, niinhän se on. 


Pakko vielä vilauttaa teille mielestäni joulun suloisinta pakkausta. Se tuli Stockmannilta, aivan mielettömän söpö tuo pikkuinen pipariukko mielestäni.

Ja oranssia, comme Hermès, tietenkin.  

2 kommenttia:

  1. Saako Lushin tuotteita ostettua Helsingistä mistään vai pitääkö tilata netistä?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Saa kyllä Helsingistä, eli Helsingin Citykäytävässä Stockaa vastapäätä on Lush. Toinen pääkaupunkiseudun Lush löytyy kauppakeskus Iso-Omenasta Espoosta. Ja Lahdessakin on Lush, mutta muualla Suomessa valitettavasti vielä ei.

    Suomen Lushilla on kalliimmat hinnat kuin Englannissa, mutta jos ostaa vain muutaman tuoteen, tulee liike halvemmaksi. Ja tietysti siellä pääsee testailemaan ja tuoksuttelemaan tuotteita ja saa hyvää palvelua. Ja ihanat tuotteet vielä heti mukaansa ja käyttöön. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)