maanantai 31. tammikuuta 2011

Terveisiä Tukholmasta!
Tulin eilen illalla Tukholmasta ja lähti niin sanotusti vähän lapasesta tämä kosmetiikan ostelu.

Puolustuksen puheenvuorona kyllä, että olin ollut ulkomailla viimeksi kesällä ja seuraava matkakaan ei ole vielä tiedossa, joten ostelin noita kalliimpia kosmetiikkatuotteita lentokentältä lähinnä varastoon.

Keskellä puolestaan näkyy ruotsalaiselta halpismerkiltä Viva la Divalta haalimiani luomivärejä ja kynsilakkoja. Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavaa Viva la Divaa ei saa Suomesta, paitsi satunnaisesti joskus joitakin tuotteita Kickseistä, joten kaikki mitkä halusin oli ostettava nyt. Erityisesti olen tykästynyt noihin isoihin Viva la Diva Domed Eyeshadoweihin, joilla on erittäin helppo tehdä yhden sävyn luomivärimeikki. 

Lisäksi joukossa muutama Too Facedin luomiväri, jotka olivat Åhlensilla - 30 %:n alennuksessa (ovat varmaan valitettavasti poistumassa siellä valikoimasta) ja yksi IsaDoran kynsilakka. Tarkempaa esittelyä näistä seuraa sitten myöhemmin.

Ja kosmetiikkaahan saan ostaa sitten tämän jälkeen seuraavan kerran hyvällä omallatunnolla aikaisintaan ensi kesänä. Tai ehkä paremminkin vuonna 2040... :)
 

Kosmetiikan lisäksi en sitten ostanutkaan Tukholmasta muuta kuin tämän ruotsalaisen Odd Mollyn fall 10 -mallistosta olevan kaulaliinan väriltään old pink. Olin katsellut sitä jo syksyllä Helsingissä Womenassa, mutta en viitsinyt ostaa sitä yli 100 euron hintaan. Nyt se oli Tukholmassa Mathilde et sa vie -kaupassa Hamngatanilla puoleen hintaan 450 Ruotsin kruunua eli noin 50 euroa.

Ihana kauppa muuten tuo Mathilde, joka myy mm. Ralph Laurenia, Hunkydorya ja Odd Mollya. Suosittelen lämpimästi!

Tykkään kyllä Odd Mollyn vaatteista, mutta ne eivät oikein istu minulle, ja lisäksi koen niiden tyylin välillä vähän liian romanttiseksi esim. työkäyttöön. Mutta nämä Odd Mollyn huivit ovat ihania, hyvälaatuisia ja runsaita, ja tuovat sitä samaa Odd Molly -fiilistä tavallisiinkin asuihin.   


Sain huivini pakattuna Mathilden aniliininpunaiseen paperikassiin, joka oli sattumalta lähes sävy sävyyn kaulassani olleen vanhan Odd Molly huivini fall 09 -kokoelmasta scarf scarf värissä royal kanssa. Kohtaloa, eikö niin?

3 kommenttia:

 1. Hei :) et sattuisi olemaan kyllästynyt tuohon lilan väriseen mollyhuiviin? Sen voisin siinä tapauksessa ostaa sinulta.. Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Walkoinen puuvaja: Valitettavasti en ole, se on edelleen yksi lempihuivejani!

  Tasaisin väliajoin sen myymistä kyllä kysellään, on varmaan yksi onnistuneimpia Odd Molly designeja kautta aikojen. Toivotaan että Odd Molly toisi sen taas takaisin mallistoon jonakin vuonna, olisi varmasti tosi suosittu!

  Samaa huivia oli olemassa myös harmaana aniliininpunaisin tupsuin, mutta tämä royal-sävy oli minusta kaunein.

  Toivottavasti löytäisit huivin jostakin muualta, good luck! :)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän oli aivan pakko kysyä kun massiivisen googlailuhetken jälkeen löysin sivullesi =D! Se on AIVAN upea ja juuri tuo väri etenkin ja erittäin vaikea löytää.. Mutta ehkä jonakin päivänä tulee eteen jossain tai juurikin tulee uudestaan johonkin Mollyn mallistoon uudistuotantona. =)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)