torstai 27. tammikuuta 2011

Chanel Tulipe Noire vielä tarkemmin

Tässä eilinen Chanel 457 Tulipe Noire vielä lähempää kuvattuna: 

Pullossa kultainen shimmeri on voimakkaampi, kynnellä siitä näkyy vain aavistus.


Kullan häivähdys tuo tähän tumman viininpunaiseen lakkaan kuitenkin syvyyttä ja mielenkiintoa. Se on juuri sitä extraa, josta Chanelissa parhaimmillaan mielellään maksaa.

Chanelin hienoimmat kynsilakat ovat kuin taideteoksia, tutkielmia väristä ja valosta. Silti minusta yli 25 euroa on liikaa melkein kynsilakasta kuin kynsilakasta. Haalinkin näitä kalliimpia lakkoja alennusmyynneistä ja ulkomailta, täydellä hinnalla en vain raaski ostaa. Suomessa voi joskus tehdä hienojakin löytöjä, niin kuin tämä Tulipe Noirekin, kun maailmalla loppuunmyydyt varsinkin vähän erikoisemmat sävyt voivat täällä helposti jäädä hyllyyn.

Niin ei tosin käynyt Chanelin viimeisimpien it-lakkojen kanssa, eli syksyn 2009 -kokoelman vaaleanvihreän Jaden tai kevään 2010 mudanvärisen Particulièren kanssa. Niitä varten oli Helsingin keskustan Stockkalla satojen ihmisten jonotuslista. Itse en valitettavasti omista kumpaakaan, mutta hyviä dupeja niistä kuitenkin.

Tässä alla Tulipe Noire kuvattuna vielä yhdessä Lancomen sävyn 208 kanssa, jossa on vähän sama idea kuin Tulipe Noiressa, eli kultaista shimmeriä tummanpunaisessa lakassa. Lancomen sävy on kuitenkin selvästi ruskeampi ja ruosteisempi, kun taas Tulipe Noire menee kylmään viininpunaiseen. 


Lancomenkin kynsilakkojen normaalihinta on 26 euroa. Tämä sävy nro 208 on ainoa jonka omistan, enkä ole kovin vakuuttunut hinta-laatusuhteesta. Kyllä kuulkaa Chanelissa saa tytöt parempaa vastinetta rahoilleen! Oma Lancomeni on tosin peräisin L'Oréalin viime kevään ystävämyynneistä, joissa sai kynsilakan kaupan päälle, jos osti kolme Lancomen tuotetta. Että sikäli kyllä hinnasta ei voi oikein valittaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)