maanantai 7. maaliskuuta 2011

Too Faced Pillow Talk -huulikiilto

Too Faced Cosmetics on ihana amerikkalainen meikkimerkki. Se on hyvin glamour. Hollywoodia, hattaroita ja vaahtokarkkeja koko rahalla, sekä ulkopuolelta että sisältä.

Too Facedin tunnuslausekin on " Why be pretty when you can be gorgeous?"!

Too Facedin kuuluisimpia tuotteita ovat aurinkopuuterit Snow Bunny, Sun Bunny etc. pupuset, Shadow Insurance -silmämeikinpohjustaja sekä upeat luomiväripaletit. Mutta kaikki muutkin kokeilemani Too Faced tuotteet ovat olleet laadukkaita ja ihania. 

Valitettavasti Too Facedia ei myydä Suomessa. Aiemmin sitä sai vielä Tukholman Åhlensilta, mutta nyt se on lopetettu sieltäkin, joten ainoa vaihtoehto on tilailla tuotteita netistä.

Haalin tammikuussa Tukholman Åhlensilta alennusmyynnistä muutamia Too Facedin luomivärejä: vaaleanpuna-ruskean Poodle Puffin ja viininpunaisen Temper Temperin. Järkytyin kuitenkin niin paljon siitä, että kaikki Too Faced söpöläiset oli radikaalisti siirretty Åhlensilla sotkuisiin - 30 %:n alennuslaareihin, että unohdin ihan kokonaan etsiä Too Faced Glamour Gloss -huulikiiltoa Pillow Talk, jota mm. Girly Ritualsin Tahma on hehkuttanut.

Mutta ei hätää. Suomeen palattuani löysin Pillow Talkin Asoksen nettikaupasta vieläpä alennuksella hintaan 8,20 puntaa eli noin 10 euroa. Oikea hinta olisi ollut 14 puntaa eli 16,30 euroa. Koska Asoksella ei ole postikulujakaan, sanoisin että Pillow Talk lähti suurin piirtein niin halvalla, kuin mitä sitä nyt ylipäänsä mistään voisi saada.

Missään tietämässäni nettikaupassa ei ole täysin kattava valikoima Too Facedeja, mutta kyllä niitä löytyy, kun vaan etsiskelee.Too Faced kuvailee Glamour Glosseja näin:

A super shine lip gloss collection with a natural plumping and cooling action. Twelve richly pigmented shades offer a chic range of choices for todays glam girl.


Glamour Glosseilla on myös hauskoja nimiä kuten Too Facedin tuotteilla yleinsäkin kuten Barely Legal, Plush ja Champagne Room.

Pillow Talkin väri on Too Facedin mielestä ”mauve shimmer”. Minusta se on kuitenkin aika vaaleanruskea, tavallaan rich nude, eli ei kuitenkaan mikään väritön.

Sitten se tuhannen taalan kysymys, eli kannattaako huulikiillosta maksaa 10 euroa tai enemmänkin, kun oikein hyviä mm. Lumenen Natural Code huulikiiltoja saa kaksi tai joskus tarjouksesta kolmekin sillä hinnalla?

No, onhan Too Faced Glamour Gloss kuitenkin something else. Se on ihanan toffeemainen, paksu ja kermainen huulille levitettäessä. Kuitenkaan se ei tahmaa, ja pysyy hyvin huulilla. Mitään huulia pullistavaa vaikutusta en ole huomannut, mutta se kihelmöi kyllä kivasti huulilla. Erittäin ylellisen ja kosteuttavan tuntuinen huulikiilto. Laatutavaraa.

Ja kyllä kuulkaa arjessa pitää olla joskus sen verran luksusta, että kaivaa ihanan timanteilla koristellun Pillow Talkin esiin - vaikka jonakin tylsän asiallisena maanantaipäivänä - ja hemmottelee vähän itseään!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)