sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Giorgio Armani Eyes to Kill -luomivärit

Viime viikolla 14.-20.3.2011 Stockkalla oli Kaunis Kevät -tapahtuma. Tapahtuma oli suunnattu kanta-asiakkaille ja koski lähinnä selektiivistä kosmetiikkaa eli kalliimpia luksusmerkkejä.

Minä olen nykyään innostunut lähinnä halvemmista kosmetiikkatuotteista, joissa voi rohkeammin kokeilla kaikenlaista erilaista ja tehdä loistavia löytöjä. Olen vihdoin oppinut, että hinta ei aina takaa laatua ja halvemmistakin merkeistä voi löytää todellisia helmiä. Mutta don't get me wrong, sitä ihanammilta tuntuvat ajoittaiset Chanelit ja Diorit aina siellä välissä. Ne vaan tuntuvat vielä kivemmilta, jos välillä kokeilee vähän muutakin. 

Stockkan kanta-asiakkaat saivat Kaunis Kevät -tapahtumaan alennussetelin, jolla sai - 20 % pois normaalihintaisesta tuotteesta luksuskometiikan merkeiltä.

Ja ei tytöt, MACia ei valitettavasti laskettu mukaan tässä jaossa, vaikka esim. Joe Blasco ja Nuxe olivatkin päässeet mukaan Stockkan listalle.

Minä tartuin kuitenkin tilaisuuteen ja ostin ne aiemmin haaveilemani Giorgio Armanin voidemaiset Eyes to Kill -luomivärit.

Giorgio Armanilla ei ollut Kaunis Kevät -tapahtumassa mitään tarjouksia uutuustuotteista tms. kuten useimmilla muilla merkeillä. Giorgio Armanin Kaunis Kevät -etuna oli, että ostaessaan kaksi Giorgio Armani Beauty -tuotetta sai kaupan päälle yläkuvassa näkyvän meikkilaukun sisältöineen (3 matkakokoista tuotetta, arvo 60,-).

Sama Eyes to Kill Excess- ripsivärin mainos kuin kuvassa oli muuten myös uusimman Gloria-lehden takakannessa. Valitettavasti minä olen niin vanha haahka, että en tunne juuri ollenkaan Giorgio Armanin uutta mainoskasvoa Megan Foxia. Confessions of a teenage drama queen, joo, ja sillai, joten ihmettelen vähän, että kenelle tämä Armanin kampanja on nyt suunnattu. Luulen, että Megan Fox on enemmän parikymppisten typyjen suosikkeja kuin meidän kolmekymppisten. En usko, että kaksikymppiset shoppailevat Armanin kosmetiikkaa ihan jatkuvasti, sillä se on hintatasoltaan minusta aika kova kaikille nuorille, joihin kyllä vielä itsenikin lasken. No, aina ei voi näitä markkinointijuttuja ymmärtää... 


Armanin kaupanpäällismeikkilaukun mukana sai kuitenkin ihan oikealle kohderyhmälle eli + 25-vuotiaille tarkoitettuja näytteitä Giorgio Armanin uudesta Regenessence -ihonhoitolinjasta.

Armanin mukaan "There is skin and then there is Armani skin.".

Minulle se riittää ainakin toistaiseksi suositukseksi. Regenessencen takana on kyllä kymmenen vuotta tutkimusta ja patentit. Tuotteiden tarkoitus on uudistaa ihoa ja ne sisältävät pellavansiementä, Proxylania (never heard) ja C-vitamiinia. C-vitamiinin tiedän, ja sitä sisältävät tuotteet yleensä heleyttävät ihoani ihanasti. Kai tyypillisenä kosmetiikkaa ostavana naisena tämä luettelo riitti vakuuttamaan minut, samoin kuin viittaus huippukosmetiikkamerkki La Merin tuotteisiin, joita nämä Armanin uutuudet kuulemma muistuttavat. Joo tiedän, olen tosi helppo, soooo easy. 

Meikkilaukku sisälsi näytteet Regenessencen kasvovedestä (pre-regenerative & retexturizing lotion) ja silmänympärysvoiteesta (eye rejuvenating serum) sekä pikkupullon Armanin uutta Idole d'Armani -tuoksua.

Lisäksi Stockkan myyjä oli ihana ja antoi minulle näytteen myös Regenessence-sarjan kiinnostavimmasta "star product"ista Youth Regenerator -seerumista (in 1 month you gain up to 6 years of youth).  

Ja ihan kuin nämä freebiet eivät olisi olleet jo riittävästi, niin sain vielä - 20 %:n alennuksen ostamistani Eyes to Kill -luomiväreistä.


Eyes to Kill -luomivärien normaalihinta on huikeat 38 euroa purkki, mutta sain ne nyt siis 30,40 eurolla kappale.

Eyes to Kill -luomivärejä on 12 eri sävyä.


Ihastuin Lancomen syksyn 2010 French Coquettes -kokoelmassa uuteen voidemais-puuteriseen luomiväriin sävyssä Cherry Chérie (viininpunainen). French Coquettes -kokoelman luomivärit eivät kuitenkaan koskaan tulleet Suomeen myyntiin. Minulla on ollut myös merkittäviä vaikeuksia saada hankittua Cherry Chérieta ulkomailta, sillä Lancomen nettikaupat eivät toimita Suomeen.

Stockkan Lancomen myyjä suositteli minulle Cherry Chérien tilalle Armanin Eyes to Kill -luomiväriä sävyssä 2, joka näkyy yllä olevassa kuvassa vasemmalla. Armani Eyes to Kill kakkonen on oikeastaan musta punaisella shimmerillä, mutta levitettynä se lähestyy kyllä tummaa viininpunaista.

Swatcheissa sen rinnalla näytti upealta hohtava vaaleanpunainen numero 7, joka on kuvassa oikealla. 

Sen verran minulla on tervettä kunnioitusta tuota tummanpunaista, melkein mustaa numero kakkosta kohtaan, että halusin sille kaveriksi jonkun helpomman sävyn, jonka avulla sitä voi yrittää vähän keventää ja häivyttää. Tykkään myös käyttää varman päälle saman sarjan tuotteita yhdessä, joten siksi en kuvitellutkaan voivani hyödyntää Armanin häivyttämiseen aiemmin hankkimaani L'Orealin vastaavaa voidemais-puuterista vaaleanpunaista Color Infaillible -luomiväriä 4 Forever Pink. Eroa ei varmaan huomaisi kukaan muu kuin minä, mutta itse tietäisin aina, että niitä ei ole oikeasti tarkoitettu yhdessä käytettäväksi ja se olisi vain väärin


Purkissa nämä Armanin Eyes to Kill -luomivärit eivät näytä juuri miltään. Nämä myytiinkin swatcheilla, ei millään muulla.

En valitettavasti saanut valokuvaan millään tallennettua niiden kaikkea hohtoa ja intensiteettiä, mutta trust me, they do deliver.


Armani Eyes to Kill -luomiväri numero 2 (ylempänä) on kylmempi vaaleanpunainen ja menee aivan aavistuksen enemmän liilaan kuin L'Orealin Color Infaillible 4 Forever Pink (alempana).

Koostumuksessa luomiväreissä on selvä ero. Armani on huomattavasti silkkisempi ja hohtavampi kuin Lorkun Forever Pink, joka vaikuttaa siihen verrattuna paljon arkisemmalta. Siinä varmaan onkin juuri se päivittäiskosmetiikan ja luksuskosmetiikan - ja sen 27 euron -  ero.   

2 kommenttia:

  1. Itse varmaankin ostaisin kalliita merkkejä jos olisin niitä naisia, jotka ostavat yhden tai kaksi luomiväriä vuodessa, mutta kun olen niitä jotka haalii ja haalii kaiken näköistä, niin ei talous kestä luxusmerkkejä. :D Miehelleni ostin kyl joululahjaksi Armanin tuoksun, dödön, suihkusaippuan ja after shave balsamin... ja maksoin itseni kipeeksi niistä. :D Todella upeilta näyttää Armanin luomivärit! Wauh!

    VastaaPoista
  2. Ihan sama juttu mulla Minna! Olen niin vaihtelunhaluinen ja haluan kokeilla aina kaikkia uutuuksia, että mulle ei vaan kerta kaikkiaan riitä muutama hyvä luomiväri vuodessa. Halvempia merkkejä voi vapaammin ostella ja kokeilla vähän erilaisiakin värejä ja juttuja. Kalliimpia on pakko ostaa vähän varman päälle, kun ei ole hirveän kivaa tehdä vaikka 50 euron hutiostosta, jota ei käytä koskaan.

    Vaikka hienoahan se olisi omistaa harkittu ja tyylikäs kokoelma esim. pelkkää Chanelia tai Dioria. Ostaisi vain niistä aina uutuudet pari kertaa vuodessa :)

    Nuo Armanit on kyllä upeat, joskus kannattaa sijoittaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)