perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hawaiian Tropic Coconut Body Butterit ja vähän jotakin muutakin

Menin tänä aamuna Sokoksen 3 + 1 päiville ostamaan Hawaiian Tropicin Body Buttereita, jotka tulivat 3 + 1 päivillä tarjoukseen tänään perjantaina.

On muuten kätsää, kun Sokos aukeaa nyt 3 + 1 päivien aikana jo kahdeksalta aamulla, niin ehdin sinne jo ennen työpäivän alkua katsastamaan parhaimmat tarjoukset. Nyt on ollut vielä niin ihanan aurinkoisia aamuja, joten mikäpä olisi parempi tapa aloittaa perjantai kun shoppaamalla vähän Hawaiian Tropicia. 


Olin tutkinut Sokoksen 3 + 1 esitettä tarkkaan etukäteen ja suunnitellut ostokseni. Sepustin niistä teillekin etukäteen, joten ne jotka sen muistavat, saattavat olla vähän ihmeissään, että mitä tuossa alemmassa kuvassa noiden Hawaiian Tropicien alla nyt oikein lymyilee. Eli eikö ton muikkelin pitänyt vain ostaa ne Hawaiian Tropicinsa, eihän Maybellinen Watershine-huulikiilloista ollut mitään puhetta...


Eli voi ei, tässä kävi siis taas niin, että sorruin ostoslistani ulkopuolelta johonkin ihan muuhun kuin mitä suunnittelin.

Kohtalokseni koitui se, että Hawaiian Tropicit bongattuani minulle jäi vielä 15 ylimääräistä minuuttia hengailla Sokoksella ennen kuin minun piti olla töissä. Asiaa ei auttanut se, että olin lukenut Sensaistin Terhenin suosittelun Maybellinen Watershine-huulikiilloista, joiden piti tulla myyntiin vasta lauantaina.

Havaitsin Watershinet kuitenkin Maybellinen hyllyssä tarjouksessa jo tänään perjantaina, ja se oli sitten menoa se.


Koska rakastan nykyään kaikkia persikan sävyjä, minua kiinnosti ensin alempana näkyvä oranssinen Crystal Rocks. Sitten ajattelin, että jos se osoittautuisikin oikein hyväksi, niin olisihan toki kiva, että minulla olisi sama huulikiilto myös kylmempisävyisiin meikkeihin sopivana vaaleanpunaisena. Ostin siis myös ylempänä näkyvän Cutie Pien.

Maybellinen Watershine-huulikiillot maksoivat Sokoksella tarjouksessa 5,50 euroa, kun oikea hinta on 6,90 euroa.

Vinkkinä myös Helsingin keskustan Sokoksella asioiville, että tarjouskoreissa oli näitä kiiltoja vain muutamassa sävyssä, mutta Maybellinen standissa olivat kaikki sävyt, ja kaikki olivat myös tarjouksessa.  

Tuota Cutie Pieta ehdin jo töissä testaamaan, eikä kaduta. Oikein ihana runsas ja kermainen shimmerinen huulikiilto. Kauniisti tuli väriä, miellyttävän tuntuinen ja hyvä pysyvyys. Muistutti vähän aiemmin ostamaani Too Facedin Glamour Gloss Pillow Talkia. Maybellinen Cutie Pie on siis budjetti-Pillow Talk, köyhän tytön korvike. Sillä budjetilla saan nyt vähän ollakin, kun olen taas hölvännyt kaikki rahani tuonne 3 + 1 päiville.


Hawaiian Tropicin kookos-vartalovoit vaikuttavat myös ihanalta. Sanoisinko, että näissä on nyt onnistunut brandays. Niin söpöt nuo pirteän pinkit purkit, tulevat tekemään näiden käyttämisestä ilon. 

Nämä Hawaiian Tropicin iloiset tuotteet ovat oikein ihanaa väriterapiaa. Kuvassa body butter -purkkien päällä myös eilen ostamani Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet.

Näiden hyväntuulisten Hawaiian Tropicin tuotteiden käyttäminen on niin hauskaa, koska mielikuvissani olen tietysti heti hot and happening in the sunny Cali. Vähän niin kuin à la Laguna Beach. Siis obviously I´m not, koska juuri tunnustin olleeni mm. tuolla Sokoksen tarjouspäivillä tänään, mutta a girl can dream...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)