torstai 17. maaliskuuta 2011

Body Shopin Brazil Nut vartalovoit ja -kuorinta

No voi ei, eihän siellä Forumin Body Shopin Hintasirkuksessa niitä vadelmavartalovoita ollut. Eikä kuulemma tulekaan, ei edes kesäksi. Myyjät ystävällisesti selvittivät sen minua varten.


Voi surku. Mutta ihania, herkullisentuoksuisia ja täyteläisen kermaisia Brazil Nut vartalovoita ja vartalonkuorintoja onneksi oli.

Vadelmavartalovoiden kanssahan minulla kävi Body Shopin tammikuun alessa huonosti, kun ehdin saada vain yhden purkin ennen kuin ne loppuivat. Samoin Brazil Nutteja ehdin ostaa vain yhden ystävälleni. Kun menin hakemaan niitä lisää, ne olivat jo loppuneet.

Vadelma- ja mustikkavartalovoit sekä Brazil Nutit ovat Body Shopissa kampanjatuotteita, jotka eivät kuulu normaalivalikoimaan. Siksi niitä kannattaa haalia silloin kuin niitä saa. Get it while you can!


Vahingosta viisastuneena otin nyt siis kaksi Brazilian Nut -vartalovoita ja yhden vartalonkuorinnan. Toisen vartalovoista voisin kyllä lahjoittaa äidillenikin, jos hän tykkää sen tuoksusta.  

Brazil Nut taitaa olla suomeksi parapähkinä.

Brazil Nut Body Butter on Body Shopin mukaan:

An intensive, creamy all-over body moisturiser. It absorbs into the skin easily, helping to condition, soften and smooth the skin and prevent dryness. Contains moisturising Community Trade brazil nut, shea and cocoa butter.

 • Best if you want to: Lavish your skin with a rich cream that softens, conditions and moisturizes up to 24 hours with a delectably nutty scent.


 • Best for: dry skin


 • How it works:


  • Community Trade Brazil nut oil moisturizes and softens skin.
  • Community Trade shea butter moisturizes and softens skin.
  • Community Trade cocoa butter is an excellent moisturizer that melts at body temperature.

  Ja Brazil Nut Body Scrub:

  A luxuriously thick and creamy textured body scrub with evening primrose oil seeds and crushed walnut shells, the brazil nut body scrub's sweet scent makes it nearly good enough to eat. With Community Trade brazil nut oil, organic sugar and soya oil.

 • Best if you want to: Get soft, glowing skin with a creamy body scrub that has evening primrose seeds and crushed walnut shells to exfoliate.


 • Best for: dry skin


 • How it works:

  • Community Trade Brazil nut oil moisturizes and softens skin.
  • Community Trade cocoa butter is an excellent moisturizer that melts at body temperature, leaving skin soft and silky smooth.
  • Community Trade organic babassu oil moisturizes skin.


  Vartalo kannattaa kuoria noin kerran viikossa kuten kasvotkin, niin kosteusvoiteet ja niiden ravitsevat ja hoitavat aineet imeytyvät paremmin. Erityisesti jos käytätte itseruskettavia niin kuin minä toisinaan, kuorinta ennen itseruskettavan voiteen levitystä on tosi tärkeää. Muuten tulee helposti raidallinen lopputulos.

  Kaikki Body Shopin vartalonkuorinnat vielä tuoksuvat trooppiselle ja hyvälle, joten samalla saa ihanan hemmotteluhetken itselleen.

  Hintaa Brazil Nut vartalovoilla ja kuorinnoilla oli 12,50 euroa, kun normaalihinta on 17 euroa.  Kaupan päälle sain vielä Pandan uusia, lisäaineettomia Natural-mansikkalakuja. Vaikka itse en lakuja syökään, tällaisista extrajutuista tulee aina hyvä mieli.

  Voisin antaa lakut vaikka pienelle kummipojalleni, jonka tapaan viikonloppuna. Luulisin niiden sopivan hyvin myös lapsille, kun niissä on kerran aitoa mansikkaa eikä mitään turhia lisäaineita. 
      


  Helsingissä oli taas tänään ihanan aurinkoinen ja keväinen päivä.

  Olen laulanut koko päivän mielessäni (en sentään onneksi ääneen töissä, herran jestas) Tavaramarkkinoiden vanhaa biisiä Kevät:

  On siis kevät, kuljen Hakaniemenrantaan.
  Tuuli ei tuule, mutta jalat vielä kantaa...

  Olin Hakaniemenrannassa tänäänkin. Arvaatte siis varmaan, mitä muuta harrastan näiden ihanien kosmetiikkajutskien lisäksi!

  2 kommenttia:

  1. Oi tuossa on varmaan ihana tuoksu :) Body shopin vartalovoit vaan tuoksuu niin voimakkaalle että mies protestoi niitä vastaan. :(

   Täällä Turussakin on ollut ihanan keväistä! Kyllä sitä jo odotettiinkin!

   VastaaPoista
  2. Hanna: Brazil Nut tuoksuu kyllä ihanan herkulliselle!

   Munkaan mies ei tykkää voimakkaista tuoksuista, mutta näistä Body Shopin voiteista ei ole jostakin syystä valittanut. Ehkä tuoksu on niissä sitten miedompi. Ei ole ainakaan yhtään kemiallinen tai teollinen, vaan tosi luonnollinen. Esim. OPIn ihanien Avojuice-käsivoiteiden tuoksua mies ei voi sietää ollenkaan. Siksi käytänkin niitä vain töissä.

   Niin on aivan ihanaa että kevät on tullut. Terveisiä paljon sinne Turkuun!

   VastaaPoista

  Kiitos paljon kommentistasi! :)