tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lumene Quick & Chic -kynsilakka Eternity, Ikuinen huuma

En ole ostanut Lumenen kynsilakkoja moneen herran aikaan. Viimeksi ehkä lukiossa noin 15 vuotta sitten jonkun onnettoman pullon. Ja pliis, älkää laskeko kuinka vanhan se tekee minusta nyt. Onneksi ne kynsilakat ovat kuitenkin kadonneet jonnekin jo aikaa sitten.

Mutta voitte kuvitella, että oloni oli lievästi nostalginen hankkiessani taas tällaisen perinteisen sinikorkkisen pullon.


Lumene Quick & Chic -kynsilakka numero 10, Eternity eli Ikuinen Huuma on ihan nätti, ruusuisa vaaleanpunainen kynsilakka runsaalla hopeisella shimmerillä. Melkein jopa metallinen. Way to go Lumene, viimeksi kun me oltiin tekemisissä, niin shimmeriä ei oltu varmaan vielä keksittykään.

Minut innoitti tähän harvinaislaatuiseen Lumene-ostokseen se, kun pääsin tammikuussa ekan kerran Tokmanni-halpiskauppaan. Helsingissä lähettyvillä ei ole mitään tällaisia halpiskauppaketjuja, joten olen ollut syvästi kateeellinen kaikille, jotka löytävät niistä niitä halpoja puolalaisia Eveline Cosmetics -kynsilakkoja ja muita räväkänvärisiä glitterpommeja.

Niinpä olin aivan onnessani kun pääsin vihdoinkin penkomaan tuonne Tokmannin kosmetiikkaosastolle. Halvat on huvit kuulkaa! Stockkalle pääsee koska vaan, mutta Tokmanni onkin vähän eri juttu...

Loppujen lopuksi aloin kuitenkin arkailla Tokmannin valikoiman edessä, enkä sitten kuitenkaan uskaltanut ostaa niitä vähän epämääräisennäköisiä glitterlakkoja, vaan pelasin varman päälle ja valitsin tämän Lumenen Eternityn.

Mun mielestä kuitenkin sekin lasketaan halpakauppaostokseksi, sillä hintaa oli vain 2,50 euroa.Jännitys olikin sitten suuri, että miten tämä käyttäytyisi lakattaessa ja miltä näyttäisi kynsissä.

Ihan hyvin se levittyi muutamalla kerroksella peittäväksi ja ihan kivalta myös näytti. Arvosanaksi antaisin ihan kiva 7, ei huono eikä hyvä. Eli ihan kelpo kynsilakka tähän hintaan. Ei nyt mikään maailman näyttävin ja ehkä jopa vähän tylsä, mutta ihan tasaisen varma ja luotettava suoritus. Hyvä Lumene!  

11 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lakka kyllä. Jotenkin olen pitänyt Lumena tylsänä kynsilakkojen suhteen enkä ole oikeastaan edes ajatellut, että sieltä voisi löytyä mitään kivoja, parikymppiselle sopivia kimaltelevia lakkoja. Natural coden puoleltahan kyllä löytyy, mutta Lumenen valikoimaa olen pitänyt tylsänä. Mukava postaus siis, voisikin joskus tsekkailla Lumenenkin hyllyjä.:)

  Kun puhuit ilmeisesti Helsingin keskustan Stockasta (jonne pääset helposti), niin vinkkaan että rautatieasemanhan vieressä on Tarjoustalo, jonne pääsee Kaisaniemen metroasemaltakin. Tarjoustalojen valikoimassahan on nuo Evelinet ja muita halppiksia, ettei Helsingissäkään ole halppispaikat ihan kamalan kaukana.:)

  VastaaPoista
 2. Netta: Sama juttu mulla, eli olen pitänyt Lumenea ihan tätimerkkinä. Niinpä oli yllätys, että siltäkin löytyy vähän erikoisempiakin kynsilakkoja. NC:lla tosiaan on oikein kivoja kynsilakkoja!

  Kiitos paljon tosi hyvästä Tarjoustalo-vinkistä! Eli se on vielä siellä, en muistanutkaan yhtään. Pitää kyllä mennä joku päivä katsomaan, että mitä kaikkea sieltä oikein löytyy! :)

  VastaaPoista
 3. Mua alko naurattaa, kun MINÄ kadehdin niitä, jotka pääse Stokkalle aina kun huvittaa! :D Meillä päin kyllä noita halpiskauppoja riittää... Siksi harrastankin aika paljon nettishoppailua tuonne rapakon taakse. :D

  VastaaPoista
 4. Minna: Nykyään on kyllä niin kiva kun on netti, niin hyvät valikoimat erikoisempiakin merkkejä ovat kaikkien ulottuvilla!

  Minäkin tilaan paljon nettikaupoista, koska ne ovat usein niin paljon halvempia kuin Suomen hinnat. Ja valikoimatkin on paremmat. Ei siellä Stockkallakaan ole esim. OPIn ja Orlyn kynsilakoista kuin osa, ja esim. China Glazea, Essieta tai Color Clubia ei ollenkaan :)

  VastaaPoista
 5. Joo en minä omistaisi melkein 100 kynsilakkaa ja 80 koristelulakkaa jollei niitä saisi edullisesti ulkomailta. :D

  Make Up Storen luomivärit ja glitterit olen ostannu ns. "kovalla" hinnalla Helsingistä, Lahdesta, Turusta ja Tukholmasta.

  VastaaPoista
 6. Minna: Se Helsingin tarjonnassa on toki hyvä puoli, että esim. kynsilakkojen sävyjä voi käydä ensin tarkistamassa kaupassa ja sit tilata netistä. Niin ainakin minä teen, ja luulen että aika moni muukin :) Toki netissä swatchitkin on oikein hyviä.

  Harmi tosiaan, että Make Up Storea ei voi tilata mistään. Tukholman Arlandan lentokentällä sitä on kyllä myynnissä, ja luulisin että olisi myös halvempi siellä. MAC on toinen, mitä ei oikein löydä nettikaupoista, joten sitäkin on ostettava Suomessa Stockkalta jos meinaa saada. Kööpenhaminan lentokentällä on myös MACia myynnissä vähän halvemmalla kuin muualla :)

  VastaaPoista
 7. Make Up Storea en ole löytäny mistään netissä, mut MACia sentää oon edes vähän löytäny. Täytyy painaa mieleen noi lentokentät jos joskus satun olemaan niillä kentillä, niin käyn kyllä katsastamassa paikat. ;) Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Muistin tässä, että olenhan minä ostanut Make Up Storea Tallinnasta, missä ovat vähän edullisempia kuin Suomessa. Tai ainakin olivat... nykyää voi olla saman hintaisia, ellei jopa kalliimpiakin. Muistan vaan kun Goshin meikit makso siellä aikoinaa puolet vähemmän kun Suomessa.

  VastaaPoista
 9. Minna: Niin joo, Tallinnassahan tosiaan taitaa ainakin Kaubamajassa olla MUS:n osasto. Yleisesti ottaen minusta Kaubamajassa on vieläkin ehkä noin neljänneksen tai jopa kolmanneksen halvempaa kuin Suomessa. Se on niin kivaa, kun siellä on kuitenkin tosi hyvä tarjonta meikeistä ja kosmetiikasta, kaikkia sellaisiakin merkkejä mitä ei Suomesta edes saa.

  Sally Hanseniahan sai pitkään vain Tallinnasta ja samoin Giorgio Armanin kosmetiikkaa. Nythän ne on jo Suomessakin, mutta esim. Bourjoisia ei ole täällä vieläkään :)

  VastaaPoista
 10. Nii nykyää Sally löytyy prismojenkin hyllyiltä. ;D

  Mun kosmetiikkasivistyksessä on aukko... en ole kuullutkaan Bourjoisista. :/

  VastaaPoista
 11. Sori Minna, mulla oli jäänyt huomaamatta tämä sun kommentti!

  Bourjois on suht edullinen ranskalainen meikkimerkki, jonka tiedän siitä, että sen kynsilakoista huhutaan, että niissä olisi täysin samoja värisävyjä ja ne tehtäisiin samassa tehtaassa kuin Chanelinkin kynsilakat. Harmi vaan, että esim. Tallinnan Kaubamajassa ei ole ollut kovin hyvää valikoimaa juuri Bourjoisin kynsilakoista.

  Lisäksi Bourjoisia myydään ainakin StrawberryNetissä. Sain sieltä kaupan päälle toisen tilauksen yhteydessä Bourjoisin ripsarin, mutta se on vielä testaamatta, joten laadusta en osaa sanoa vielä oikein mitään... :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)