lauantai 12. maaliskuuta 2011

China Glaze Poetic -kynsilakka

Le Weekend, niin ihanaa!

Vaikuttaa siltä, että tämän kevään värini tulee olemaan persikka.

Koko syksyn ja talven olin todella innostunut violetista. Jopa mies huomasi sen, vaikka yleensä häntä mun meikkitouhut EVVK, eikä huomaa mitään.

Mutta nyt on kevät, ja olen innostunut tuosta pehmeän oranssisesta persikan sävystä.China Glaze Poetic -kynsilakassa yhdistyy kaksi lempparijuttuani tällä hetkellä, eli persikan väri ja metallisuus. En olisi kyllä välttämättä uskonut, että yhdistelmä on edes mahdollinen, mutta näin on.

Poetic on China Glazen kevään 2009 Romantique Collectionista. Siinä ilmestyi 6 kylmäsävyistä ja 6 lämminsävyistä metallikynsilakkaa. Poetic on sitä lämmintä sarjaa.

Poetic jakaa varmasti mielipiteitä. Tiedän, että jotkut eivät tykkää siitä yhtään, mutta minä olen ihastunut siihen. Todella erikoinen pehmeän lämmin persikkainen sävy, johon tuo metallisuus tuo vähän little something extraa.

Romantique oli kaikkiaan hyvin onnistunut kokoelma China Glazelta. Tietysti on vähän erikoista ja rohkeaakin tuoda metallilakkoja kevääseen. Mutta China Glazen toteutus oli hyvä ja metallisuudestaan huolimatta lakat olivat kevyitä ja keväisiä. Romantiquen lakat ovat saaneet suosiota myös hyvin konadointiin sopivina. Syys-talvella 2009 China Glaze yritti jatkaa metallilakoilla Khrome Collectionissa, mutta mielestäni se ei ollut väreiltään yhtä onnistunut kuin tämä Romantique.


Metallilakkojen alle suosittelen ehdottomasti tasoittavaa aluslakkaa eli ridge filleria. Metallilakat nimittäin paljastavat muuten armottomasti kaikki kynnen epätasaisuudet ja virheet.

Oma OPIn Ridge Fillerini on ollut varsin pätevä. Ridge fillereitahan saa myös muilta merkeiltä, myös China Glazella on omansa. 

Ennen käytin OPI Ridge Filleria melkein kaikkien kynsilakkojen alla. Se tekee aluslakan päälle tasaisen ja vaalean pinnan, jonka päällä värilakan parhaimmat ominaisuudet pääsevät esiin. Nyt pullossani on jäljellä enää vain kolmasosa, joten olen säästellyt sitä vain näihin metallilakkoihin.

Metallilakat ovat kiireisen naisen ystäviä. Kuivuvat nopeasti, ne on helppoa poistaa ja vain kaksi kerrosta kynsilakkaa yleensä riittää.  


Tässä vielä tätä persikkaihastusta. Taustalla ENYn röyhelöpaitani ja Odd Mollyn talven 2010 -kokoelmasta oleva kaulahuivi, johon olen nyt aivan rakastunut.

Luomiväripaletti on Wet n Wildin Greed ja huulikiillot ylhäältä alas Max Factor Silk Gloss Peach Glow, Lumene Natural Code Icy Melon ja Natural Code Soft Papaya.

Huulikiilloista Max Factor Peach Glow on aivan mahtava, kaunis ja kimaltava persikanväri. Valitettavasti se vaan haisee koimyrkylle tai hiusvahalle. Ilmankos Max Factorin Silk Glossit on tietääkseni nyt jo lopetettu. Icy Melon on suosikkejani Natural Coden huulikiilloista, raikas ja kaunis huurteinen sävy. Sen sijaan Natural Coden Soft Papaya on minusta jotenkin mitäänsanomaton.

Vasemmassa laidassa oleva huulipuna on IsaDoran talven 2010 Holiday -kokoelmasta Glitzy ja nimeltään 160 Golden Glitz. Se on ihana persikanväri, jossa on paljon hopeista glitteriä. Valitettavasti vain huulipunan pigmentti ja koostumus ovat vähän heikkoja, varmaankin juuri tuosta runsaasta glitteristä johtuen. Niinpä en levitä sitä yleensä siveltimellä niin kuin muita huulipunia, vaan vetelen vaan suoraan puikosta huulille tätityyliin. Niin sillä saa kauneimman ja runsaimman värin.  

IsaDoran Golden Gliz -huulipuna on juuri nätistä väristään johtuen ollut ilmeisen suosittu, sillä se on nyt julkaistu kevääksi uudelleen osana IsaDoran kevään 2011 Bronzing Make-up kokoelmaa.  

Ihanaa keväistä viikonloppua teille kaunokaiset!

7 kommenttia:

 1. Itse oon aivan lovena kaikkiin China Glazen Romantique kokoelman lakkoihin... enää puuttuis tuo Poetic, Joy, Emotion ja Magical. Meinaan nekin kyllä hommata kun 8 12:sta jo on. :D

  VastaaPoista
 2. Hei Minna! Mäkin tykkään Romantiquesta kyllä tosi paljon. Romantiquen lakoissa myös koostumus ja levittyvyys ovat erinomaisia, mikä todellakaan ei ole aina itsestäänselvää metallilakkojen osalta. Mikään muu merkki ei ole oikein sen jälkeen onnistunut tekemään yhtä hyviä metallilakkoja. Vaikka Orlyn Foil FX:n kolme kynsilakkaa ovat kyllä myös erinomaisia ja ihania :)

  Sattumalta mulla on Romantiquesta just noi sun mainitsemat kynsilakat sekä lisäksi vihreä Cherish ja ruskea Delight, joka on yksi suosikkini :)

  En oo kyllä ihan varma, tykkäsisitkö lopulta Poeticista, sillä musta sulla on paljon dramaattisempi maku :)

  Joy on yksi kaikkien aikojen suosikkikynsilakkojani, todella kaunis sävy, sitä suosittelen kyllä ehdottomasti!

  Emotionista en tykkää ollenkaan, se on jotenkin todella outo sävy. Ruusuinen vaaleanpunainen metallisella koostumuksella kuulostaa paremmalta kuin on, jotenkin se ei minusta toimi yhtään!

  Magical on ihan kaunis vaalea taupe, siitä tykkään kyllä.

  Mutta ymmärrän hyvin, jos haluat noi sulta puuttuvakin, sillä joskus on kivaa omistaa koko sarja, kun sulla on jo muutenkin melkein ne kaikki. Mikä niistä on muuten sun oma lemppari?

  VastaaPoista
 3. Oot oikeassa, mulla on dramaattisempi maku, mutta haalin nykyää myös hempeämpiä värejä. :D Voi olla, että Poetic jää käyttämättä, mut kuten sanoit, ne on loistavia leimauksessa.

  Jäin oikeasti miettimään, että mikä olisi kokoelman suosikki ja vaikeaa on, sillä jonakin päivänä toinen ja jonakin taas toinen... hmm... Harmony, Awaken tai Adore... joku niistä. ;D

  Tykkään eniten kylmistä väreistä, joten siksi onkin tullu haalittua ne kylmät värit ensin ja nyt jatkan lämpöisten haalimista. :)

  VastaaPoista
 4. No katsos vaan Minna, meillä menee nuo suosikit juuri päinvastoin :)

  Mulla on enemmän juuri noita lämpimiä sävyjä. Kylmistä haluaisin kyllä velä Harmonyn, kun se vaikuttaa niin upealta. Ennen en nimittäin tykännyt yhtään violeteista kynsilakoista, nyt en melkein muuta pitäisikään :)

  Mutta kyllä sä varmaan tarvitset ne kaikki, kun leimailussahan se leimattavan kynsilakan sävyn kylmyys tai lämpimyys ei kai ole niin tärkeää :)

  VastaaPoista
 5. Hei osaatko kertoa milloin nuo Isadoran Bronzing make-up meikit tulevat kauppoihin?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Valitettavasti en. Stockkallakaan eivät tienneet :(

  Bronzing make-up kokoelman mainos oli IsaDoran Ruotsin nettisivuilla. Yleensä Ruotsissa markkinoilla olevat IsaDoran tuotteet tulevat Suomeenkin myyntiin, mutta vain myöhemmin. Osa kokoelman tuotteistahan on jo julkaistu aiemmin muissa kokoelmissa, mm. tuo Golden Glitz -huulipuna ja Combat Khaki, In the Army ja Cool Camel -kynsilakat, joten niitä voi löytää kaupoista täälläkin. Sen sijaan mm. luomiväripaletti Khaki Bronze, Bronzing Powderit ja Glow Stick Blusher Bronze Kissed ovat uusia, joten niitä joutuu varmaan vielä odottelemaan.

  VastaaPoista
 7. Hei vielä Anonyymi! En tiedä luetkohan enää tätä kommenttia, mutta huomasin tuon Golden Glitz -huulipunan nyt viimeisimmässä Anna-lehdessä, ja siinä sanottiin, että se olisi myynnissä kaupoissa toukokuussa. Eli oletettavasti muukin IsaDoran Bronzing-kokoelma tulee kauppoihin silloin. Ujutan tämän tiedon blogin potsaustenkin puolelle johonkin sopivaan väliin, jos satutkin seuraamaan niitä :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)