keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sokoksen 3 + 1 päivää kosmetiikkatarjoukset

Kevät on alennusmyyntien aikaa.

Tällä viikolla ovat vuorossa Sokoksen 3 + 1 päivät, jotka ovat ke 23.3.-su 27.3.2011. Näiden jälkeenhän ovat sitten vielä tulossa Stockkan Hullut Päivät.

3 + 1 päivillä on perinteisesti ollut hyviä kosmetiikkatarjouksia. Olen poiminut taas sieltä minua kiinnostavia juttuja, koko kuvastoon pääsette tästä.

Vakioparfyymini Lanvinin Éclat d'Arpège on usein ollut 3 + 1 päivillä tarjouksessa, niin nytkin.

Olen käyttänyt sitä ja vain sitä vuodesta 2007, jolloin sitä ekan kerran tuoksuttelin ja ihastuin.

Sitä on todella vaikea löytää maailmalta lentokentiltä, joten hamstraan sitä yleensä varastoon. Tällä kertaa kuitenkin passaan, sillä minulla on ennestään jo kaksi pulloa varastossa. Viimeisin pullo on Kicksistä, jonne sitä oli yllättäen ilmaantunut myyntiin. Siellä sen hinta oli klubitarjouksena 28,50 euroa, Sokoksella nyt 29 euroa.

Surun päivä on se päivä, jolloin Éclat d'Arpègea ei enää saa mistään. Nytkin sitä on vuosi vuodelta aina vaikeampi löytää, joten aina pelkään, että se on lopetettu kokonaan.

Tänään keskiviikkona 3+1 päivillä on myös erä Goshin meikkejä, alkaen 3 euroa. Jos sieltä löytyisi edullisesti kivoja kynsilakkoja, voisin harkitakin. Minua on jäänyt kaduttamaan mm. Goshin vaaleanpunaisen-hopeinen Frou-Frou, joka ei ole enää Goshin valikoimassa.

Goshin loistavat puikkomaiset luomivärit Love that... tuskin ovat alessa. Käytän niitä aina puuterimaisten luomivärien alla pohjustukseen, joten nappaan toki mukaan jos niitä tuohon hintaan näkyy, kun normaalihinta niillä on 10 euroa. 
  
Sitten keskiviikon kivoin tarjous eli Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet 4,70 euroa.

Suojakerroin on näissä 25, joten nämä ovat täydellisiä jos tulee yhtä aurinkoinen kesä kuin viime kesä oli. Voi kun tulisi, olisin sit valmistautunut.

Tuoksuina näissä on ihanat island berry ja mango papaya.

Perjantaina Sokoksella on lisää Hawaiian Tropicia tarjouksessa, eli lime coolada ja coconut body butterit 8,50 euroa.

Tavaraa näissä on saman verran kuin rakastamissani Body Shopin vartalovoissa eli 200 ml. Hinta on kuitenkin huomattavasti halvempi, sillä Body Shopin vartalovoit maksavat normaalisti 17 euroa ja tarjouksessa 12,50 euroa.

Olen himoinnut näitä jo Tukholman Åhlensilla, mutta en ole raaskinut ostaa. Lisäksi tämän kokoisia nesteitä ei saa lentokoneeseen käsimatkatavaroissa, joten suhteemme tiellä on ollut muitakin esteitä kuin usein heikoksi osoittautuva itsehillintäni. 

Mielestäni kyllä Sokos ei normaalisti edes myy Hawaiian Tropicia, mutta olkaamme iloisia että meitä on nyt tällainen onni kohdannut.

Tukholmassa asuvalla ystävälläni on näistä Hawaiian Tropicin body buttereista tuo lime coolada ja ainakin se on aivan ihana, joten nämä ovat minulle definite yes yes. Taidan ottaa tuota kookosta pari purkkia, kun se on lempituoksujani muutenkin, niin ei myöskään tuoksuta ystäväni kanssa aivan samalle.

Säästäkää näitä sitten pliis mullekin, sillä pääsen perjantaina Sokokselle vasta illalla. 

Perinteisenä 3 +1 päivien ja Sokoksen muidenkin alennuspäivien hankintana ostan vielä varmaan ainakin pullon Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta. Se on suosikkini, sillä käteni eivät kestä Dependin vihreää, josta saan valitettavasti allergiaoireita, vaikka se muuten hellävarainen onkin.

En ole varmaan ikinä ostanut tuota Maybellinen vihreää normaalihinnalla, kun se on aina Sokoksen aleissa tarjouksessa 4,90 euroa.

Viimeisenä vielä paras eli Clarinsin upeat Color Quench -huulivoiteet ovat alennuksessa sunnuntaina 9,90 euroa. Niiden normaalihinta on 18,30 euroa, joten tarjous on erinomainen. Näiden vuoksi voisin ehkä jopa tinkiä periaatteistani ja vaivautua sunnuntaina kaupungille.Muita kosmetiikkatarjouksia Sokoksella keskiviikkona ovat mm. ihana luksusvoide Sensai Silk Brightening Cream -päivävoide 49,90 euroa (77,50 euroa), Elizabeth Arden 8 Hour Cream -käsivoide 9,90 euroa ja Osis Session ja Freeze -hiuslakat 13,90 euroa (22,90 euroa)

Torstaina Clinique Clarifying Lotion -kasvovesi 2 tai 3 jättikokoisena 35,90 euroa ja Biothermin vartalovoiteita.  

Perjantaina mm. Sensain puhdistuspakkaus 32,90 euroa (48,70 euroa) ja lauantaina Lumenen voiteita ja Blueberry Volume -maskara 10,90 euroa (14,90 euroa). 

Minä jätän nyt nämä tällä kertaa väliin, mutta menkää te!  


J.K. Pahoittelen kuvien osittain huonoa laatua. Esitteen paperi oli niin ohutta, että välillä oli vaikea saada siistejä kuvia.  

2 kommenttia:

 1. Mä kävin Sokoksessa tänään ja muistin sitten siellä miksi olen vältellyt noita 3+1-päiviä: väkeä aivan himona hamstraamassa tavaraa. Sitten kun jotain katsoo niin joku tulee ja tuuppaa pois. Joten ei tullut paljoa valikoimaa katseltua, mutta ainakin yksi Goshin trio luomiväripaletti tarttui mukaan kun oli vain 3€. :) Kynsilakkojakin hypistelin mutta mieleistä sävyä ei valitettavasti löytänyt.

  VastaaPoista
 2. Serrated B: Kivaa oli kuulla sun käynnistä!

  Mä kävin onneksi jo aika aikaisin Helsingin keskustan Soksella, ja silloin siellä oli vielä kohtuullisen väljää. Illalla töistä tullessa kävelin siitä uudelleen läpi ja silloin oli kyllä tungosta, voi herran jestas.

  Hawaiian Tropicin huulivoiteita oli vielä illallakin jäljellä ja aika hyvin noita Goshin tuotteitakin. Kivoja kynsilakkoja en mäkään löytänyt.

  No, aina voidaan lohduttautua sillä, että Stockkan Hullut Päivät tulee olemaan sitten tungoksen suhteen vielä pahemmat :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)