lauantai 2. huhtikuuta 2011

IsaDora Mellow Yellow -nagellack med Graffiti Nail Top White Art och några läppstift

Hejsan finingar!

I dag kör vi först med IsaDora 653 Mellow Yellow -nagellack med Graffiti Nail Top 802 White Art -graffitilack.

IsaDorahan on vuonna 1983 perustettu ruotsalainen värikosmetiikkaan erikoistunut meikkimerkki. Siinä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde ja kivoja, raikkaita värejä.

IsaDoran tuotteet ovat hajusteettomia, joten ne sopivat myös herkkäihoisille. Ne ovat ilman eläinkokeita kliinisesti testattuja, joten niiden ei pitäisi aiheuttaa allergisia reaktioita. Ruotsalaista varmaa laatua ja turvallisuutta.   


Vaaleankeltainen Mellow Yellow -kynsilakka kuuluu IsaDoran tämän kevään Fanciful-kokoelmaan. Hintaa sillä on 8 euroa. Fanciful-kokoelman luomivärit ja kynsilakat ovat hempeän pastellisia ja huulipunat sitten räväkämpiä  ja voimakkaampia.

Vierastan vähän keltaista kynsilakkaa, sillä pelkään sen näyttävän helposti vähän oudolta ja likaiselta. Ihan kuin kynteni olisivat vaikka pinttyneen keltaiset, yök. Mellow Yellow oli kuitenkin niin ihanan pehmeä ja keväinen keltainen sävy, että halusin kokeilla sitä.

Yhdistin Mellow Yellown IsaDoran valkoiseen graffitilakkaan White Art. Lopputulos oli mielestäni oikein kiva. Valkoinen White Art raikasti ja kevensi Mellow Yellowia vielä entisestään. Lisäksi se paikkasi mahdolliset levitysongelmat Mellow Yellown kanssa, sillä Mellow Yellow levittyi muidenkin keltaisten kynsilakkojen tapaan vähän epätasaisesti ja raidallisesti.

Jossakin määrin ongelmallisen keltaisen kynsilakan kanssa siis - niin kuin Svenska Hollywoodfruarin ihana Maria Montazami sanoisi - "mitt tips är..." yhdistää sitä valkoiseen graffitilakkaan. Toimii varmaan muidenkin vähän vaikeiden sävyjen kanssa.


 
Olin eilen kyllä niin matchy matchy, kun yhdistin huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi vaaleankeltaiset kynteni vielä täsmälleen saman sävyisiin vaatteisiin.


Aloin nyt himoita IsaDoran kevätkokoelmasta vielä aiempien hankintojeni lisäksi iloisen pinkkiä Jelly Kiss -huulipunaa Pink Parfait.

Aiemmin olen ostellut IsaDoralta lähinnä luomivärejä ja kynsilakkoja. IsaDoran talven 2010 kokoelmasta Glitzy hankin kuitenkin ensimmäisen IsaDoran huulipunani, ihanan persikkaisen glitterhuulipunan 160 Golden Glitz, jossa on todella kaunis sävy. Tämän kevään Fanciful-kokoelmasta ostin sitten geelimäisen liilapinkin Jelly Kiss -huulipunan 54 Lilac Tulle, jossa on taas kiva vähän huulikiiltomainen ja kevyt koostumus. 


Jelly Kiss -huulipunien koostumus on muuten niin pehmeä, että ne ottavat helposti osumaa, kuten kuvasta näkyy. Kannattaa siis olla varovainen, sillä olen kuullut että joillakin nämä ovat jopa katkenneet puikossa levitettäessä.

Jelly Kiss -huulipunien hinta on 13,20 euroa. Luulisin, että IsaDoran muutkin huulipunat ovat suunnilleen siinä hintaluokassa.

Sanoisin, että IsaDoran huulipunat eivät ole niitä perinteisiä tätimäisiä huulipunia, vaan huomattavasti paremmin nuorille sopivia, niin kuin koko merkkikin. Eli helppo eka askel huulikiiltotypystä huulipunanaiseksi.  

Tässä vielä linkki koko Jelly Kiss -huulipunien sortimentiin. Niin ihania värejä, voisin ottaa vaikka ne kaikki!

Huom. Muistattehan, että Anttiloissa on nyt käynnissä Kauneuspäivät, joilla saa mm. kolme IsaDoran tuotetta kahden hinnalla. Vastaava tarjous on myös Rimmelistä, Maybellinesta, Lumenesta ja Lumene Natural Codesta. Lisäksi Lorkun meikit ovat - 20 %.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)