tiistai 12. huhtikuuta 2011

IsaDoran huulipunat

Nyt esittelyssä kaikki omistamani IsaDoran huulipunat eli kokonaista 4 kappaletta.

Näiden lisäksi minulla ei paljon muita huulipunia olekaan, muutamaa MACia (Syrup (joka on all time favouriteni!), Viva Glam V, Party Line ja Russian Red), yhtä hassua Goshia (006 Coral) ja yhtä tumman viininpunaista (12) We Care Iconia lukuunottamatta.

Voin esitellä kyllä nuo loputkin huulipunistani joskus. Kerrankin joku kosmetiikkatuote, jota omistan vain kohtuullisissa määrin!


IsaDoran huulipunistani kaksi on tavallisia Perfect Moisture Lipstickejä ja kaksi uusia Jelly Kiss -huulipunia.

Perfect Moisture Lipstickit maksavat 12,60 euroa ja Jelly Kissit euron enemmän eli 13,60 euroa.

Jelly Kiss -huulipunien koostumus on geelimäinen, ja ne jättävät hyvin kevyen ja kiiltävän lopputuloksen. Vähän kuin huulikiiltoa, mutta peittävämpää. Mutta Jelly Kissien alle tarvitaan sitten ehdottomasti huulirasva, muuten kuivattavat ainakin minulla liikaa.

IsaDoran huulipunat toteuttavat hyvin ns. porttiteoriaa: kevyillä ja raikkailla väreillä voi harjoitella huulipunan käyttöä, ja sitten siirtyä vähitellen ihan oikeisiin kunnon tätihuulipuniin. Minä olen kyllä vieläkin tässä IsaDora -vaiheessa :)


Kaksi vasemmanpuoleista huulipunaa ovat IsaDoran talven 2010 Glitzy -kokoelmasta. Vasemmanpuoleisin on 160 Golden Glitz ja sen vieressä 146 Snow Glitz.

Näistä ostin ensin persikka-glitterisen Golden Glitzin ja ihastuin sen pehmeään sävyyn täysin. Pigmentti siinä ei ole kyllä mikään kovin ihmeellinen ja runsaasta hopeisesta glitteristä johtuen se on melko vaikea levittää. Mutta kaunis se on, no argument there!

Golden Glitzista innostuneena halusin myös sen sisaren, vaaleanhuurteisen Snow Glitzin. Lisäksi kokoelmassa ilmestyi vaaleanpunainen Pink Glitz, joka olisi jälkeenpäin ajatellen ehkä sopinut minulle paremmin. Snow Glitzia oli kuitenkin käytetty IsaDoran Glitzy-kokoelman mainoskuvassa onnistuneesti kokoelman luomiväripaletin Crystal Glitzin kanssa, joka minulla myös on. 

Kylläpäs me ollaan nyt muuten niin glitz, glitz, mutta IsaDora on nyt vaan nimennyt kokoelmansa noin yhtenäisesti.

Valkoisen huurteinen Snow Glitz on niin eighties, että vähän nostalgiasyistäkin ostin sen. IsaDora on merkkinä saman aikakauden lapsi, sillä se on perustettu vuonna 1983. IsaDora voisikin vain kierrättää jonkun aidon 80-luvun kokoelmansa aina kun se on muodissa!

Kaunis persikkainen Golden Glitz on ollut ilmeisen suosittu sävy, sillä se julkaistaan uudelleen IsaDoran kesän 2011 kokoelmassa Jungle Fever Bronzing Makeup. Talven glitzejä myydään nyt siis kesällä uudelleen viidakkoteemalla :) Kaupoista kokoelman ja Golden Glitzin pitäisi löytyä toukokuun puolivälissä.

Glitzien lisäksi omistan IsaDoran kevään 2011 kokoelmasta Fanciful Jelly Kiss -huulipunat 53 Pink Parfait ja 54 Lilac Tulle. Näiden lisäksi Fanciful-kokolemaan kuuluu vielä 51 Bare Bliss ja 52 Rose Blush.

Jelly Kisseja on IsaDoran nettisivujen mukaan saatavina vielä muissakin hurmaavissa sävyissä. IsaDoran Stockkan konsulentti kertoi, että ne tulevat Suomeen tällä viikolla ja ehtivät kauppoihin myyntiin viimeistään ensi viikolla. Saa nähdä pitääkö Pumpulipupun ostoslakko, niin herkullisia sävyjä noissa uusissakin Jelly Kisseissa on. IsaDoran kevätkokoelman Jelly Kisseista ostin ensin runsaiden blogihehkutusten vuoksi kuvassa oikealla näkyvän Lilac Tullen. Ihastuin heti sen kivaan laatuun ja helppouteen. Sen kanssa ei tarvitse rajauskynää eikä sivellintä, kunhan vetää kevyttä punaa vain suoraan puikosta huulille. Olkaa kuitenkin varovaisia sen kanssa, sillä huulipunan pehmeästä koostumuksesta johtuen puikko voi pahimmillaan vaikka katketa. Ja sitähän emme halua, that would be tragic, right?

Pinkki-liila Lilac Tulle ei ole ehkä kuitenkaan kylmähkön sävynsä vuoksi lämpimälle iholleni parhaiten sopiva väri. Kauniisti se kuitenkin käy esim. kylmän violettisten meikkien kanssa. Siksi halusin kuitenkin myös sen sisaren, kirkkaamman pinkin Pink Parfaitin.

Pink Parfait kuvassa huulillani alla:


Like so.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että Lilac Tulle on kuitenkin ehkä pigmentiltään parempi kuin Pink Parfait. Pink Parfaitia joutuu ehkä vähän hinkkailemaan huulille, että sävyn saa irti, Lilac Tulle toimittaa helpommin.

Alla vielä Lilac Tulle huulilla:Like so.

Aika samiksia Pink Parfait ja Lilac Tulle ovat kyllä huulilla. Eli ette missään nimessä tarvitse ainakaan molempia! Jos haluatte hankkia näitä IsaDoran kevätkokoelman Jelly Kissejä, lämpimäsävyiset voivat ottaa Pink Parfaitin ja kylmäsävyiset Lilac Tullen ja kaikki ovat tyytyväisiä. Kauniita, keväisiä huulipunia ne ovat kumpikin!

Vaikea sanoa, kumpi huulipunasisaruspareistakaan olisi enemmän mieleeni, talviset Glitzit vai keväiset Jelly Kissit. Ehkä ei tarvitsekaan päätttää, tykkäänhän niistä kaikista!

5 kommenttia:

 1. Glitz on kiva sana. ;) Siksi oman blogin nimi onkin Glitz & Glam ;D

  Mä kiinnostuin tuosta Snow Glitzistä. Saiskos siitä kuvan huulilla? :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Ajattelinkin just sun blogia kun kirjoitin näistä glitzeista! :)

  Ehdottomasti saa kuvat sekä Snow Glitzista että Golden Glitzista käytössä. Huomasinkin vasta tätä juttua kirjoittaessani, että ne olis pitänyt tietysti kanssa olla, mutta molemmat glitzit oli mulla nyt töissä. Mutta ajattelin esitellä kaikki mulla tuosta Glitzy-kokoelmasta olevat jutut, niin laitan vaikka siihen yhteyteen :)

  VastaaPoista
 3. Mun oli kans pakko käydä ostamassa tuo Lilac Tulle kaikkien hehkutusten takia, mutta onneksi en joutunut pettymään. :)

  VastaaPoista
 4. Mansikka: Kiva, että olet tykännyt siitä! Mäkin tykkään tosi paljon laadusta, ainoastaan väriä mun olisi pitänyt harkita vielä vähän tarkemmin :)

  VastaaPoista
 5. Jään odottelemaan juttuasi Glitzy kokoelmasta. ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)