maanantai 25. huhtikuuta 2011

IsaDoran talven 2010 Glitzy-kokoelma

Lisää IsaDoraa...

Eli vaikka kevät on täällä, esittelyssä IsaDoran viime talven holiday make-up 2010 kokoelma Glitzy.   


Isadora Glitzy Holiday Collection 2010 1 IsaDora Glitzy Collection for Holiday 2010Ruotsalainen IsaDora on siitä kiva halvempi meikkimerkki, että siltä tulee kunnon kausikokoelmat. 

Olen viime vuosina ostanut melkein aina jotakin IsaDoran kokoelmista. Tästä Glitzysta tykkäsin kovasti ja minulla on aika paljon tuotteita siitä.


IsaDoran kokoelmissa ilmestyy yleensä vähintään luomiväripaletti, huulipuna ja kynsilakka. Lisäksi kokoelmaan voi kuulua muitakin tuotteita, niin kuin tähän Glitzyyn maskara, eye liner ja huulikiilto.

Minulla on Glitzysta viiden luomivärin paletti 60 Crystal Glitz, kaksi huulipunaa 146 Snow Glitz ja 160 Golden Glitz sekä kaksi kynsilakkaa 633 Violet Vain ja 682 Metal Glitz.   Glitzy kokoelman kynsilakat olivat söpöissä minipulloissa (4 ml, kun IsaDoran kynsilakkojen normaalikoko on 6 ml).

633 Violet Vain on kaunis hyvin tummanvioletti kynsilakka. Melkein musta, mutta tietyssä valossa siinä näkyy kirkas violetti shimmeri. Sopii mielestäni erinomaisesti erityisesti lyhyille kynsille ja olikin talviaikaan yksi suosikeistani.

683 Metal Glitz on aavistuksen roosaan taittava vaaleanruskea, jossa on runsaasti hopeista shimmeriä. Muistuttaa hyvin paljon yhtä kaikkien aikojen suosikkiani, Orlyn Foil FX -kokoelmasta vaaleanpunaisen-beigeä foliolakkaa Rage.


Metal Glitz on ainoa kynsilakoistani, josta minulla on varmuuden vuoksi tuplapullo. Tuo normaalia pienempi koko säikäytti minut alitajuisesti säästelemään sitä. Kun näin viimeiset pullot Metal Glitziä tarjouksessa nyt keväällä Sokoksella, ostin varmuuden vuoksi vielä toisenkin pullon sitä.

Viimeiset Glitzy-kokoelman kynsilakat olivat Helsingin Sokoksella - 30 %:n alennuksessa, joten hintaa pikkuiselle Metal Glitz -pullolle jäi enää 3,70 euroa, kun näiden Glitzy-kokoelman kynsilakkojen normaalihinta oli 5,40 euroa.

Glitzy Collectionissa ilmestyi lisäksi hopeinen kynsilakka 681 Silver Glitz, mutta se oli minusta aivan liian samanlainen IsaDoran normaalikokoelmaan kuuluvan hopeisen 651 Silver Sparklesin kanssa, joten ajattelin, että ehkä tulen toimeen ilman.


Sen sijaan aivan normaalikokoelmaan ei kuuluu Glitzyssa ilmestynyt valkoinen Perfect Moisture Lipstick -huulipuna 146 Snow Glitz. Tosin nyt IsaDoran uusissa Jelly Kiss -huulipunissa on myös valkoinen huulipuna 50 Rainbow. 


Snow Glitz on melko erikoinen valkoinen hopeaglitterpommi, joka näyttää huulilla vähän jäisen epäluonnolliselta. Sitä oli kuitenkin käytetty Glitzy-kokoelman mainoskuvissa yhdessä Crystal Glitz -luomiväripaletin kansssa, ja tykkäsin sen nuden huurteisesta lopputuloksesta. Siis tällaisia huulipuniahan on nähty viimeksi varmaan 1980-luvulla, jolloin IsaDorakin on perustettu!

En kyllä oikein tiedä missä järkevässä käytössä voisin käyttää Snow Glitzia. Iltameikkiin se ehkä sopisi, ja miksei kevyemmin levitettynä myös päivämeikkiinkin. Laitoin sitä nyt tähän kuvaan oikein kunnon tönkkökerroksen, että varmasti näette efektin.

Glitzy kokoelman toisessa huulipunassa 160 Golden Glitzissa on vähän samaa henkeä kuin Snow Glitzissakin, mutta vähän rauhallisempana toteutuksena. Tykkään sen persikkaisen kiiltävästä sävystä todella paljon, ja se onkin yksi lemppareitani. 


Ilmeisesti muutkin ovat tykänneet Golden Glitzista, sillä se ilmestyy nyt uudelleen IsaDoran kesän 2011 kokoelmassa Jungle Fever Bronzing make-up. Golden Glitz oli kuvattu myös Anna-lehden keväthuulipunia käsitelleeseen juttuun jokin aika sitten, ja jutussa sanottiin että se olisi saatavilla kaupoista toukokuun puolivälissä.  


Pidän myös IsaDoran viiden luomivärin paleteista hurjasti (hinta 23,50 euroa). Niissä on kivoja ja yhteensopivia väriyhdistelmiä ja tasaisen hyvä laatu. Glitzy-kokoelman luomiväripaletti Crystal Glitz sisälsi kuitenkin sen verran paljon "glitziä", että sen laatu ei ehkä ole aivan parhain mahdollinen.

Ostin koko luomiväripaletin oikeastaan tuon jännittävän punertavan luomivärisävyn vuoksi, joka on paletissa toinen vasemmalta. Siinä on vähän punaista, vähän ruskeaa ja vähän hopeista glitteriä. En ole aiemmin nähnyt vastaavaa ja tykkään siitä oikein paljon. 

Ehkä myös nyt tämän luomiväripaletin nähtyänne ymmärrätte, miksi minulla on nuo Snow Glitz ja Golden Glitz -huulipunat. Valkoinen Snow Glitz on pari tuolle luomiväripaletin ensimmäiselle vaalean hopeiselle sävylle ja Golden Glitz tokalle punertavalle sävylle. 

Luomiväripaletin heikoin pelaaja on tuo keskimmäinen vaalea liila hopeisella glitterillä. Siitä ei tahdo oikein väriä irrota, kuten swatchistakin huomaatte.


Sen sijaan luomiväripaletin tummin väri, graffitinharmaa hopeaglitter on oikein pigmenttinen. Sitä saa kivasti häivyteltyä sen vieressä olevalla harmaanvioletilla.


Oikein onnistunut ja kiva kokoelma taas IsaDoralta. Aina jännityksellä odotan, että mitä he seuraavaksi keksivät!

Sanakirjan mukaan Glitzy on muuten: "Slang. Showily attractive; flashy or glittery". Tahdonkin siis omistaa tämän Glitzy-postauksen Glitz & Glam -blogin Minnalle!

5 kommenttia:

 1. Oih! Melkein liikutuksen kyynel vierähti silmänurkkasta kun luin tuon lopputekstin. :)

  Glitz & Glamin Minna tykkää kovasti tästä postauksesta ja ihastui huisisti tähän kokoelmaan. Erityisesti nuo huulipunat kiehtoi mua. Ihanan jäisiä ja kylmiä värejä!

  Kiitos, kiitos paljon postauksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo huulipunat kiinnitti tämän tytön huomion. ;) Nams!

  VastaaPoista
 3. Voi sua Minna, nyt mäkin ihan liikutun! :)

  Harmi, että tuota Glitzy-kokoelmaa ei ole kovin hyvin enää saatavilla. Mutta ilmeisesti IsaDora kierrättää ainakin jotain juttuja, kun tuo Golden Glitz -huulipunakin ilmestyy nyt kesäksi uudelleen.


  Serrated B: On ne kyllä hienoja, ainakin vähän erikoisempia. Ei joka merkiltä löydy samanlaisia!

  VastaaPoista
 4. Mun on mentävä tsekkaa meidän Sokokselta, että löytyykö sieltä vanhoja tai sitten uusia. Mä niin ihastuin noihin huulipuniin.

  VastaaPoista
 5. Minna: Toivottavasti löytäisit!

  Helsingin keskustan Sokoksella kiertää tavara aina niin nopeasti, että sieltä ei yleensä löydä enää mitään vanhoja kokoelmia, mutta pienemmiltä Sokoksilta oon aina välillä tehnyt löytöjä!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)