keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Punertavaa kynsissä ja silmämeikissä

En tykkää itse yhtään siitä, jos vain mainitaan ohimennen joku tuote näyttämättä esim. kuvaa siitä. Itse tein eilen kirjoittaessani IsaDoran talven 2010 Glitzy-kokoelmasta kuitenkin juuri niin, eli mainitsin IsaDoran Metal Glitz -kynsilakan muistuttavan Orlyn Ragea, mutta that was it.

Minulla kuitenkin juttu usein harhailee - niin kuin olette varmaan huomanneet - ja aina ei ole aikaa ottaa esim. lisäkuvia. Ajattelen ensin, että kirjoitan jostakin aiheesta, olen ottanut kuvat sitä varten jo valmiiksi, ja sitten kirjoittaessani harhaudunkin jonnekin sivupoluille ja sitten onkin jo liian myöhäistä.

Eli jos joku jäi eilen ihmettelemään, että mikä ihmeen Orly Rage, niin tässä näette nyt kuvan siitä:


Vertailukuvassa IsaDoran Glitzy-kokoelman kynsilakoista vaaleanruskean hopeinen 683 Metal Glitz, Orly Foil FX -kokoelmasta vaaleanpunaisen vaaleanruskea Rage ja metallisen vaaleanpunainen Lumene Quick & Chic Eternity, Ikuinen huuma (josta lisää täällä).

Kaikissa kolmessa kynsilakassa on samanlaista metallista efektiä, mutta IsaDora on näistä ruskein, Orly jotakin siltä väliltä ja Lumene vaaleanpunaisin.


Orly Rage on yksi kaikkien aikojen suosikkejani kynsilakoista.

Rage ilmestyi Orlyn Foil FX -kokoelmassa keväällä 2010. Siinä on hieno lämmin, vaaleanpunaisen-vaaleanruskean-kuparinen väri ja metallisen alumiinimainen lopputulos.

Ragen nimelle ei ole mitään järkevää selitystä, sillä se ei ole mikään agressiivinen kynsilakka, vaan päinvastoin oikein kaunis ja pehmeä. Mutta nimi Raivo tuo siihen kyllä kieltämättä kiinnostavaa ristiriitaa.

Ragen lisäksi Foil FX -kokoelmassa ilmestyivät kultainen Luxe ja hopeinen Shine. Ja edelleenkään Ragen nimelle ei saa noista mitään selitystä, aivan normaaleja kynsilakan nimiä.


Rage on hyvin kiiltävä ja hyvin metallinen kynsillä. Lämpimän vaaleanpunertavan värin ja metallisen kiillon yhdistelmä on jollakin tavalla kiehtova. Kerta kaikkiaan kaunis kynsilakka! 


Yhdistin Ragen tällä kertaa punertavaan silmämeikkiin.

Halusin käyttää teille eilen esittelemääni IsaDoran luomiväripalettia 60 Crystal Glitz IsaDoran talven 2010 Glitzy-kokoelmasta.

Käytin paletin tokaa, erikoista punertavanruskeaa sävyä liikkuvalla luomella ja varjostin paletin oikean laidan tummalla harmaalla/mustalla. Punertavanruskeaan olisi ehkä sopinut vielä paremmin pehmeät ruskeat varjostukset, mutta halusin nyt olla uskollinen tämän paletin väriyhdistelmälle. Sisänurkassa vielä aavistus paletin vasemman laidan vaaleinta, valkoisen-hopeista glittersävyä.


Meikissä kokeilin myös uutta tyyliä sikäli, että minulta puuttui alta yleensä käyttämäni Goshin voidemainen värillinen pohjustaja. Pohjustin luomivärit vain Urban Decay Eyeshadow Primer Potionilla, jonka päälle laitoin kyllä vähän raukkamaisesti kevyttä irtopuuteria. Rohkeampaa olisi ollut lyödä luomivärit suoraan vähän tahmean UDPP:n päälle, mutta pelkäsin häivyttelyn vaikeutta.

Oikein hyvin mielestäni onnistui silmämeikki vähemmilläkin pohjusteluilla. Olen oikein tyytyväinen. Häivytys oli helppoa ja lopputulos oli jotenkin hillitympi ja professionaalimpi kuin mitä yleensä teen.

Meikki oli jopa niin onnistunut, että töissä eräs vanhempi herrasmies ei osannut yksilöidä, mikä minussa olisi eri tavalla kuin yleensä. Hetken mietittyään hän sanoi: olet tänään jotenkin niin kaunis.

Sometimes less is more siis tytöt!

4 kommenttia:

 1. Hei, hyvältä näyttää! :) Tuli tuota tekstiäsi lukiessa mieleeni, että mitäs jos jättäisit liikkuvalta luomelta irtopuuterin pois ja laittaisit vain niille alueille joissa tarvitsee häivyttelyä? Itse en kuvan perusteella näe sitä tarpeelliseksi, sillä tiedän, että luonnossa meikkisi on ollut voimakkaamman näköinen kuin kuvassa, mutta en tiedä olisitko itse halunnut voimakkaamman näköisen väristä. ;)

  Kaunis tuo Rage!!! Mulla on China Glazen Cheers to you ja Midnight Kiss saman tyyppisia lakkoja. Ovat ihan kun foliota kynsillä. Tykkään kovasti niistä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon neuvoista sulle Minna!!!

  Joo, seuraavan kerran teen ehdottomasti niin, että laitan puuteria tai Wet n Wildin mattaista ihonväristä Brulee-luomiväriä vain kulmaluulle (ja ehkä ulkonurkkaan?) ja jätän liikkuvalle luomelle vain UDPP:n. Liikkuvan luomen värillinen luomiväri saa sitten napata suoraan siihen kiinni.

  Ihan oikeassa olet, että meikki oli luonnossa vähän voimakkaampi kuin kuvassa, kamera syö vähän värejä. Mutta tykkäsin aivan hirveästi tästä uudesta, pehmeämmästä meikkityylistä. Eikä häivyttäminen ollut yhtään sen vaikeampaa kuin aiemminkaan niin kuin sanoit, vaan pikemminkin helpompaa!

  Kun jättää sen värillisen voidemaisen pohjustajan välistä pois, niin luomivärien värit toistuvat enemmän samanlaisina kuin paletissa. Aivan mahtavaa! Kiitos sulle ja kaikille muillekin lukijoille tosi paljon, että olette ohjanneet mua aivan uusille urille tässä meikkauksessa!

  Googlasin nuo China Glazen kynsilakat ja vaikuttavat kyllä hyvin, hyvin samanlaisilta kuin Orlyn Foil FX:t. Olen yrittänyt viime aikoina olla seuraamatta uusia kynsilakkakokoelmia, kun en tarvitsisi enää yhtään uutta kynsilakkaa, joten noi CG:n Holiday-kynsilakat oli menneet multa kokonaan ohi :)

  VastaaPoista
 3. kivan näkönen toi orlyn rage :) tykkään itsekin (erityisesti talvisin) käyttää metallisia, punapohjaisia lakkoja. ehkä "rage" ei tässä yhteydessä tarkoitakaan raivoa vaan intohimoa? :) nimim. englantilaisen filologian opiskelija

  VastaaPoista
 4. Maijuemilia: Minusta myös metalliset ruskeat on talviaikaan tosi kivoja. Kesäisin en niihin koske, mutta kun syksy saapuu, niin pääsevät taas käyttöön. Lämpimän sävyn ja metallin yhdistelmä on jotenkin tosi hieno!

  No mutta oonpas mä vähän hölmö, niinhän se Rage tietysti varmaan on. Katsoin oikein sanakirjastakin, ja sä oot tietysti aivan oikeassa: "1. raivo, vimma, riehunta; 2. intohimo, kiihko; 3. villitys". Eli jotakin näistä, mä vaan ajattelin heti sitä raivoa, kun oli mulle tutuin :) Sulla on kyllä todella kiinnostava opiskeluala!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)