perjantai 22. huhtikuuta 2011

IsaDora Jelly Kiss -huulipunat

Piinaan teitä hyvät ystävät vielä kertaalleen näillä IsaDoran Jelly Kiss huulipunilla.

Aiemmin kirjoittelin Jelly Kisseistä jo täällä (Lilac Tulle) ja täällä (Lilac Tulle ja Pink Parfait).

Olen vain niin perfektionisti, että kun ostin vielä yhden näitä IsaDoran uusia kivoja huulipunia, niin haluan laittaa ne kaikki vielä tänne yhdessä yhteiskuviin.

Elikkäs tässä vasemmalta alkaen 54 Lilac Tulle, 53 Pink Parfait ja 57 Coral Punch.

Ihania, pirteitä ja raikkaita värejä!
Näistä 54 Lilac Tulle ja 53 Pink Parfait kuuluvat IsaDoran kevätkokoelmaan 2011 Fanciful.

Viimeisin hankintani 57 Coral Punch on aivan uusi.

IsaDoran uuden ihanan kevyen koostumuksen sisältävät Jelly Kiss -huulipunat ilmestyivät ensin valikoimaan tuon kevätkokoelman Fanciful mukana. Siinä ilmestyivät nuo lilanpinkki 54 Lilac Tulle ja pinkki 53 Pink Parfait sekä nudehko 51 Bare Bliss ja punertava 52 Rose Blush.


50 - Rainbow51 - BareBliss52 - RoseBlush53 - PinkParfait54 - LilacTulle55 - ChicCerise56 - RaspberrySorbet57 - CoralPunch58 - OrangeBlossom59 - MerryBerry


Viime viikolla kauppoihin saatiin vielä vähän lisää sortimenttia eli tuo hankkimani korallinvärinen 57 Coral Punch, valkoinen (!) 50 Rainbow, aniliininpinkki 55 Chic Cerise, vadelmanpunainen 56 Raspberry Sorbet, oranssi 58 Orange Blossom ja marjanpunainen 59 Merry Berry. 

Mielestäni Helsingin Stockkallakaan ei ollut vielä viime viikolla tarjolla ihan näitä kaikkia värivaihtoehtoja, mutta pirteän iloiseen Coral Punchiin ihastuin heti, joten nappasin sen mukaani. 

Hintaa IsaDoran Jelly Kiss -huulipunilla on 13,20 euroa.

Tässä vielä huulilla minun Jelly Kissini:

54 Lilac Tulle.

Tämä on saanut suurta suosiota ainakin blogittarien keskuudessa. Aavistuksen kuitenkin ehkä liian kylmä väri minulle. Sopii varmasti kauniisti yhteen IsaDoran kevätkokoelman vaaleansinisen ja vaaleanliilan luomivärin kanssa.  

53 Pink Parfait.

Oma suosikkini. Aika samaa sävyä kuin Lilac Tulle, mutta vähän vaaleanpunaisempi ja lämpimämpi. Ihana pastellinen vaaleanpunainen!

Mielestäni Pink Parfaitia on käytetty IsaDoran Fanciful-kokoelman mainoskuvissa yhdessä vaaleansinisen luomivärin kanssa. Itse olen käyttänyt myös IsaDoran kevätkokoelman vaaleanvihreän Bonbon Mint -luomivärin kanssa.  

57 Coral Punch.

Raikas korallinpunainen, ihana kesäväri. Ei toimi mielestäni kuitenkaan yksinään meikkinä, vaan vaatii myös esim. pastellisen tai ruskean silmämeikin, on sen verran kevyt.


Kaikissa näissä Jelly Kisseissä on kiva, vähän kostea ja geelimäinen koostumus. Tykkään, kun nämä ovat niin helppoja ja kevyitä. Näiden kanssa ei tarvitse puuhastella rajauskynän ja siveltimen kanssa, vaan näitä voi levittää suoraan puikosta huulille aivan kuten huulikiiltoakin.

Tuoksu Jelly Kisseissä on suloisen vaniljainen. Mielestäni se on tarkalleen sama tuoksu kuin MACn huulipunissakin.

Katsotaan jäävätkö nämä Jelly Kissit nyt osaltani tähän. Vähän ehkä kiinnostaisi värivaihtoehdoista vielä Bare Bliss, Rose Blush tai Merry Berry... Nämä ovat kaikki niin ihania!


Oikein aurinkoista pääsiäistä teille muruset! Levätkää ja nauttikaa!

7 kommenttia:

 1. Aurinkoista pääsiäistä sinullekin Pupu! :)

  Nuo Jelly punat kiinnostaa kovasti minuakin...

  VastaaPoista
 2. ihana toi coral punch! mulla on keltaseen taittuva iho, joten sinipohjaset punat ei oikein sovi, mutta toi korallinvärinen vois toimiakin :) oon etsiskelly koko kevään kivaa persikkaista huulipunaa, täytyy käydä tsekkaamassa toi coral punch :)

  hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Noi huulipuant kovasti kiinnostaa, mutta koskaan en ole saanut aikaan katsella niitä tarkemmin vaikka Isadoran hyllyllä onkin oleskellut. :) Koralli näyttää ihanalta!

  Hyvää pääsiäistä sinullekin. :)

  VastaaPoista
 4. Hei typsyt!

  Pahoittelen, että vastaan kommentteihinne vasta nyt, olin vähän pääsiäislomailemassa...

  Minna: Nuo Jelly Kiss -huulipunat on ihanan vaivattomia. Huulikiillon helppous, mutta enemmän pigmenttiä, joten kivan kevyitä. Sopivat hyvin näin kevääseen, tykkään itse niistä nyt kovasti!


  Maijuemilia: Tuo Coral Punch on aika kirkas ja melko punainen. Eli jos etsit persikkaista sävyä, se ei kyllä välttämättä sovi :(

  Noista Jelly Kisseista nudehko Bare Blisskaan ei ole varsinaisesti persikkainen, vaikka onkin huomattavasti hillitympi kuin Coral Punch. Jelly Kissit eivät muutenkaan ole kovin kermaisia koostumukseltaan, vaan ennemminkin sellaisia kevyen voidemaisia. Persikkaiseen huulipunaan voisi sopia sellainen paksumpikin kunnon huulipunakoostumus, mutta kevääksi ja kesäksi nuo Jelly Kissit ovat tietysti ihanan keveitä.

  Tietysti suosittelen joka tapauksessa tarkistamaan IsaDoran tulevasta kesäkokoelmasta Jungle Fever Bronzing Make-Up talven Glitzy-kokoelmasta uudelleen julkaistun oman suosikkini, Perfect Moisture Lipstick 160 Golden Glitzin, joka on ihana lämmin vähän persikkainen kulta-glitter. Jos maltat vähän odotella, niin pitäisi löytyä kaupoista tietojeni mukaan toukokuun puolivälissä :)


  Serrated B: Ihana tuo, että säkin "olet oleskellut" IsaDoran hyllyllä. Mäkin käyn siellä ja kyllä vähän muillakin hyllyillä säännöllisesti ihailemassa ja testailemasssa. Olen Helsingin keskustassa töissä, niin kaikki kaupat on kätevän lähellä :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. golden glitz on kyllä tosi nätin näkönen :) täytynee itsekin mennä "oleskelemaan" noille isadoran tiskeille sitten ensi kuun puolella :D

  VastaaPoista
 7. Maijuemilia: Sinne vaan, toivottavasti tekisit kivoja löytöjä :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)