sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

OPI Birthday Babe -kynsilakka ja kynsikoristelut


Tein kynsitarroilla ekat kynsikoristeluni ever ja olen aivan innoissani!

Pakotin jopa miehen ottamaan kuvan, jotta näkisitte koko "komeuden". Lisäksi julkaisen sen näin jättikokoisena, jotta kaikki varmasti näkee:Eikö olekin kauniit, olen itse niin ylpeä näistä!

Pohjalla käytin kynsilakkana OPI Birthday Babea, joka on kaunis, hopeaan shiftaava helmiäinen.

Perjantaina oli vaatteetkin noin sävy sävyyn, eli valkoinen paita ja vedenvärinen hailakka huivi.

Olen ostanut tyylikkään ja hienovaraisen Birthday Baben joulukuussa 2009 kaikista maailman paikoista Queens Mallista, New Yorkista. Melkoinen kokemus oli pohjoisen tytölle tuo Queens. It's da hood babies! 

Näyttelijä Lucy Liu on kotoisin Queensista, ja Sex And the Cityssa on hauska jakso (Coulda, Woulda, Shoulda), jossa Lucy Liu imitoi Samanthalle tyypillistä New York City girlia Queensista: "Look, bitch, don't start with me, 'right". Luulen, että oikea termi tälle on Banji, joka tarkoittaa a girl who is ghetto. Siis kaikkea mäkin tiedän. :) 

No mutta, takaisin näihin kynsikoristeluihin. Käytin ystävältäni Tukholmasta saamiani Broadway Nailsin Fashion Diva -tarroja (siis näähän on ihan New York -kynnet!). Paketissa oli kaksi arkkia ja yhteensä yli 150 tarraa, joista käytin siis nyt 4. Silti aloin jo heti surra, että nämä joskus loppuvat, niin hienot niistä tuli.

Tarrat oli tosi helppo irrottaa arkista ja laittaa kynnelle. Päälle vain kerros OPIn top coatia ja se oli siinä. Helppoa kuin mikä!


Ajattelin, että laitan vain muutaman tarran kynsille, ettei tule mitkään överikoristellut. Ihan tyylikkäät näistä mielestäni tuli, olin töissä ja kaikkea näiden kanssa.

Kestävyys on myös ollut erinomainen. Tarra tulee aavistuksen ylös kynnen pinnasta, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Nyt mennään jo neljättä päivää ja kynnet ovat edelleen aivan priimat.

Innostuin nyt ihan valtavasti näistä kynsikoristeluista ja aion tehdä näitä jatkossakin. Ehkä jopa kokeilen leimailujakin jossakin vaiheessa.


Tässä vielä kynnet auringossakin, missä näkyy tuo OPI Birthday Baben kaunis hopeinen hohto.

En ole vielä käyttänyt Birthday Babea synttäreinäni, mutta ensi kerralla on pakko, nimi on niin osuva. Birthday Babe on hyvin kaunis ja kuulas kynsilakka.

Ja vielä yksi kokonaiskuva uuden tummanharmaan trikoopaitani kanssa.

Pahoittelen tätä kuvien määrää, mutta olen vain nyt niin lapsellisen innoissani näistä! Kokeneemmat kynsiharrastajat saa ihan vapaasti nauraa, nyt ymmärrän, että tämä kynsikoristeluhan on oikeasti tosi inspiroivaa ja kivaa!

4 kommenttia:

 1. Voi kun toinen on innoissaan... ;D Siitä se nyt sit lähtee. Kohta huomaat miettiväs milloin missäkin kynsienkoristelu ideoita. ;)

  Nätit kynnet oot tehnyt ja toi Birthday Babe näyttää kauniilta.

  Nyt ei muuta kun leimailemaan, niin kohta oot myös kynsitaiteilija ja -bloggari. ;)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis lakka ja tyylikkään hillityt koristelut, pitääkin laittaa tilauslistalle tuo Birthday Babe. :)

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet! Yksinkertaiset mutta silti tyylikkäät eivätkä ns. liian hyökkäävät kun ei ole vain pelkkää koristelua koko kynsi. ;) Kynsitarroja pitäisikin kyllä hankkia että saisi nopeasti simppelit koristeet kynsiin. :)

  VastaaPoista
 4. Minna: Kiitos ihana, oot niin kiltti!

  Aion kyllä kokeilla leimailuitakin, kun mulla sattuu olemaan niitä Romantiquen siihen sopivia kynsilakkojakin jo valmiiksi :)


  Celia: Kiitos kovasti, niin nätisti sanottu! Toivottavasti löydät Birthday Baben jostakin, on kyllä kaunis ja nimenomaan hienovaraisen tyylikäs kynsilakka.

  Serrated B: Kiitos, kiitos! Ootte kyllä niin kivoja kun kehutte näitä aloittelijankin viritelmiä!

  Suosittelen kyllä ehdottomasti kynsitarroja. Oikein yllätyin kuinka helppoja ne ovatkaan. Tämän jälkeen yksiväriset kynnet varmaan näyttävät ihan tylsiltä, joten aion laittaa tarroja jatkossakin. Tosi helppo tapa saada viimeistellyt kynnet ja vähän jotakin specialia :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)