torstai 7. huhtikuuta 2011

IsaDora Smashy Cerise ja Sugar Rose -kynsilakat

Edullisemmista merkeistä IsaDoran Wonder Nail -kynsilakat ovat suosikkejani.

IsaDoran kynsilakoissa on kivat ja pirteät värit, hyvä levittyvyys ja ne kestävät pitkään. Myös IsaDorien leveä Wide Brush -sivellin sopii kynsilleni, tosin pienemmille tassuille se voi olla liian leveä.

Yhtä hyviä ovat kyllä myös toisen vastaavan ruotsalaisen merkin Viva la Divan kynsilakat, mutta niitä ei saa Suomesta. Tukholmassa niitä myydään ainakin Åhlensilla, joten jos satutte käymään siellä, suosittelen tarkistamaan valikoiman, sillä Viva la Divan kynsilakat ovat vähän halvempia kuin IsaDorat. IsaDorat maksavat 8 euroa ja Viva la Divat noin 5,50 euroa.  

IsaDoran kynsilakkoja myydään Suomessa ainakin Stockmannilla, Sokoksella ja Kickseissä.

Itse olen ostanut suurimman osan IsaDoran kynsilakoistani Kicksistä, sillä Kicks Clubin jäsenenä sinne saa tasaiseen tahtiin - 20 %:n alennusseteleitä. Kahdenkymmenen prossan alennuksella IsaDoran kynsilakoille jää hinnaksi 6,40 euroa. En ole pitkään aikaan tilannut Opeja tai China Glazeja tms. ulkomailta, mutta varmaan ne tulevat kyllä postikuluineenkin vielä tätäkin edullisemmaksi. Ulkomailta kynsilakkoja on kannattavaa tilata vain aina niin monta kerrallaan, eikä sävyjä välttämättä ole mahdollisuutta nähdä livenä ennen tilausta, joten hutejakin voi tulla.

Kicks clubilaiset saavat muutenkin aika usein erikoistarjouksia Kicksin tuotteista ja lisäksi ostoksista kertyy vähän bonusta, joka hyvitetään bonus-shekillä. Kotiin saa myös muutaman kerran vuodessa Kicksin mainoslehden. Ihan hyvät edut siis! Kicks Clubin jäsennyys on ilmainen ja siihen voi liittyä Kicksin myymälöissä tai netissä.119 Smashy Cerise on yksi suosikkivärejäni IsaDoran kynsilakoista. Se on hehkuva, todella kaunis aniliininpunainen kynsilakka. Ajattelin jopa, että se olisi kaikkien aikojen suosikkini, kunnes törmäsin IsaDoran 635 Sugar Roseen. 


Sugar Rosessa on sama värin hehku kuin Smashy Cerisessä, mutta se on lämpimämpi ja oranssimpi, kun taas Smashy Cerise menee enemmän siniseen ja kylmälle puolelle.

Kumpikin ovat kyllä todella kauniita, kirkkaan ja heleän värisiä. Ne ovat minun varmat go-to kynsilakkani aina kun kaipaan jotakin pirteää ja iloisenväristä!


J.K. Stockkan Hulluilla Päivillä oli muuten katalogin ulkopuolelta tarjouksessa IsaDoran uudet Eye Focus Single -luomivärit 7,95 euroa, kun normaali hinta on 11,40 euroa. Tarjouksessa näyttivät olevan muut sävyt kuin kevään Fanciful-kokoelman uutuudet vaaleanvihreä Bonbon Mint, vaaleanliila Lilac Daydream ja vaaleansininen Blue Sky. Liiloja löytyi kuitenkin tarjouksestakin Lilac Delight ja Metal Mauve. Minulla on noista Eye Focus -luomiväreistä vaaleanvihreä Bonbon Mint, ja ainakin se on laadultaan oikein hyvä.  

4 kommenttia:

 1. Mullakin on kaksi Isadoran kynsilakkaa. Valkoinen crackle ja Frost Rose tmv. Yksi huulikiilto ja luomivärikin löytyy... blogissani onkin niistä kuvia käytössä. ;D Oon itse ainakin tykänny merkistä.

  Täällä Kouvolassa ei ole Kicksiä... :( Voihan se olla, että ensi vuonna se tänne tulee. ;) Uusi suuri kauppakeskus aukeaa tänne. JEE!!! :D

  VastaaPoista
 2. Hei Minna! Kävinkin jo sun blogissa kurkkimassa sun IsaDoria :) IsaDora on kiva arkinen, mutta tasalaatuinen merkki.

  Voi harmi, että Kicks ei ole vielä Kouvolaan saapunut, vaikka Kouvola on musta aika isokin kaupunki eli ihan hyvin vois olla. Mutta Sokoshan siellä kai ainakin on :)

  Aika kivasti Kicksin myymälöitä alkaa muuten olla muuallakin Suomessa kuin pääkaupunkiseudulla. Kävin kesällä mm. Vaasassa ja sielläkin oli Kicks. Toivotaan tosiaan, että se pian saapuu myös Kouvolaan!

  VastaaPoista
 3. Joo, Kouvolassa oli Sokos 90-luvulla, mut lopetti joskus -97? -98? Nyt se tuli takas 2009 syksyllä. :) Petyin vaan karvaasti, kun Make Up Store ei tullu Kouvolan Sokokselle. :( Gosh on valikoimissa, mutta on paljon surkeammin edustettuna kuin silloin Emotionissa oli... *murisee* Mutta... on se silti mukavaa, kun on se Sokos täällä Kouvolassa. :)

  Mä vähän luulen, että Kicks tulee sitten uuteen kauppakeskukseen, sillä tänne on tullu jopa Vila ja KappAlh. ;)

  VastaaPoista
 4. Minna: Mä olen käynyt siellä Kouvolan Sokoksella siis viimeksi varmaan silloin 97-98 :) En edes tiennyt, että se on ollut välillä sieltä poissa. Mutta siis ilmeisesti siellä oli ainakin Emotion tässä välissä. Emotionissa voikin olla paljon paremmat valikoimat kuin Sokoksen kemppariosastolla.

  Varmaan tarjonta siellä Kouvolassakin tulee lisääntymään koko ajan kun sieltä on kuitenkin loppujen lopuksi niin lyhyt matka Helsinkiin. Yksi mun parhaista ystävistä on sieltä kotoisin ja se on vain yksi hujaus kun hän on siellä junalla ja taas takaisin :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)