keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Yksinkertaisia kynsikoristeluja IsaDoralla

Olen nyt niin innoissani Wet n Wildin huikeasta kynsikoristelukilpailusta, jossa on palkintona New Yorkin matka, että innostuin taas itsekin koristelemaan kynsiäni. Mikä voisikaan olla piristävämpää näin marraskuussa kuin unelmoida New Yorkista!Sain jo aiemmin syksyllä ystävältäni tämän IsaDoran kynsien koristeluun tarkoitetun Nail Art -siveltimen. Hän oli saanut sen kaupan päälle IsaDora-ostostensa mukana, eikä hänellä ollut sille käyttöä.

Minä olin tosi iloinen, sillä minulta on puuttunut kynsien koristeluun tarkoitettu sivellin. Minulla on kyllä muutamia kynsienkoristelun erikoislakkoja, mutta tämä sivellin laajentaa koristelumahdollisuuteni ihan uudelle tasolle. Nyt pääsen maalailemaan mm. kukkia, joita minulla ei ole tähän mennessä ollut oikein kunnolla mahdollista tehdä. 


IsaDoran siveltimessä on hyvin kapea, napakka pää, ja sen kanssa koristeluun voi käyttää ihan mitä tahansa tavallista, tarpeeksi pigmenttistä kynsilakkaa. 

Tämäntyyppisiä koristelusiveltimiä ei mielestäni oikein myydä tavallisissa kaupoissa, IsaDorallakin tämä on pelkkä kaupanpäällinen. Toki varmaan tavallisiakin meikkisiveltimiä voisi käyttää kynsien koristeluun, mutta en tiedä oikein millaisia etsiä. Lisäksi ne eivät saisi olla ainakaan luonnonkarvaa, sillä ne eivät varmaankaan kestä kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta.


Ilokseni IsaDoran siveltimen mukana tuli myös pieni koristeluopas, jossa on koristeluesimerkkejä IsaDoran eri kynsilakoilla.

Minulta löytyy aika paljon IsaDoran kynsilakkoja, joten voin suoraan toteuttaa osan näistä koristeluista ihan identtisinä. Tietysti tästä saa ideoita muillakin kynsilakoilla tehtäviin koristeluihin. 

Erityisesti tykkäsin iloisen värikkäistä Confetti-pilkkukynsistä. 


Halusin heti tehdä jotkut yksinkertaiset koristelut, ja valitsin pohjalle IsaDoran kevään 2013 Bella Vita -kokoelmasta mintunvärisen Pistacchio -kynsilakan (saatu blogin kautta testattavaksi). 

Pistacchio on hyvin kylmä minttu, joka menee vähän harmaaseen. 


Minusta siihen sopii kauniisti kontrastina lämmin kulta. 

Tässä yksinkertaisessa koristelussa en kuitenkaan käyttänyt vielä IsaDoran sivellintä, vaan suoraan Color Clubin Art Club -koristelulakkaa. Siinä on hyvin samanalainen pitkä, kapea kärki kuin IsaDoran siveltimessäkin.

En ole varma pystynkö edes kovin paljon vaativampiin koristeluihin kuin nämä kaksi viivaa, mutta olin iloinen näistäkin. Onneksi olen itse yksinkertaisen tyylin ystävä kynsikoristeluissa, joten tyydyn hyvin vähään. Lisäksi Pistacchio on niin kaunis jo omalta väriltään, ettei sitä edes huvita peittää runsaiden koristeluiden alle!

4 kommenttia:

 1. Ihanan raikas tuo mintun värinen lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Minulla on ollut ennestään Essien klassikko Mint Candy Apple, mutta se on jonkin verran sinisempi ja vaaleampi kuin tämä IsaDoran Pistacchio. Pistacchio on hieno, vähän harmahtava minttu, joten se sopii kevään lisäksi talveenkin! :)

   Poista
 2. Mintulle sopii kulta kaveriksi niin hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on ihana yhdistelmä! Tässä tapauksessa vielä kun minttu on kylmää sävyä ja kulta lämmintä, tulee hieno kontrasti. Kyllä mintun kanssa silti hopeakin käy hyvin! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)