torstai 21. marraskuuta 2013

Candy Shop Kosmetiikkakioski

Kosmetiikan nettikauppa ja maahantuoja Candy Shop kutsui pikkujoulutunnelmissa bloggaajia tutustumaan avaamaansa putiikkiin eli Kosmetiikkakioskiin Helsingissä (Lönnrotinkatu 9).







Ikkunassa on Candy Shopin menestystuotteita, Pai Skincarea sekä suloinen minijoulukuusi. 






Vaikka karkkikauppa on nimetty Kosmetiikkakioskiksi, hyvin siellä on esillä koko Candy Shopin valikoima.






Joulutähti loistaa hunajaisten Burt's Bees -huulirasvojen yläpuolella. Amerikkalainen Burt's Bees kuuluu Candy Shopin valikoimaan.

Burt's Beesilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia, vaikka monet sen tuotteista ovat luonnollista alkuperää. Tuotteiden luonnollisuusaste on merkitty prosentteina pakkauksiin. 






Candy Shopin uutuuksiin kuuluvat Dr. Bronner'sin saippuat. Itse olen nähnyt näitä USA:ssa, joten superkivaa että näitä saa nyt Suomestakin! Candy Shopin idea on nimenomaan tuoda Suomeen harvinaisia, maailmalla suosittuja laadukkaita kosmetiikkasarjoja.

Dr. Bronner'sin saippuat ovat myös julkkisten käytössä, esim. Gwyneth Paltrow on nähty kaupassa Dr. Bronnersin palasaippuan kanssa.

Dr. Bronner'sin saippuat perustuvat saksalais-juutalaiselle saippuanvalmistusperinteelle, jonka Dr. Bronner toi Yhdysvaltoihin 1929.

Candy Shop myy palasaippuaa ja nestemäisiä saippuoita. Noita kuvassa ylempänä näkyviä öljymäisiä nestesaippuoita voi muun lisäksi käyttää mm. siveltimien pesuun. Tuoksut ovat ruusu, laventeli ja piparminttu.

Alempana näkyy käsisaippuoita. Katselin niiden incia, ja siinä oli mm. ruskeaa sokeria ja erilaisia öljyjä, joten ajattelin että ne olisivat kivan kosteuttavia. 






Laventeli-käsisaippuoista oli tarjous, jossa sai jättimäisen 700 ml:n tonkan pienemmän hinnalla 14,90 euroa. Laventelilla pitäisi olla rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus.

Tartuin innoissani tarjoukseen, sillä olen nyt ryhtynyt suosimaan tällaisia vähän laadukkaampia käsisaippuoita. Olen huomannut että ne ovat kuiville käsille parempia, ja lisäksi niitä on ilo käyttää.

Dr. Bronner'sin saippuapulloissa on hirveästi pientä tekstiä, ja jos sitä lukee tarkasti sieltä pitäisi kuulemma löytyä mm. erilaisia julistuksia Jumalasta! 






Tässä Candy Shopin omistaja, Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja Heidi Valtonen esittelee Candy Shopiin ensi viikolla tulevien joulupakettejen kuvia. 

Niitä tulee hiustuotemerkki Percy & Reedilta ja Pai Skincarelta.  






Percy & Reed on lontoolaisten julkkiskampaajien Paul Percivalin ja Adam Reedin vuonna 2011 perustama merkki.

Heidi kertoi käyneensä Lontoossa kaksikon hiussalongissa. Vaikka se on ylellinen, siitä on yritetty tehdä mahdollisimman kotoisa ja helpostilähestyttävä. Julkkisasiakaslista on kuulemma vaikuttava.

Percy & Reedilta on tulossa jouluksi mm. ohuille ja latteille hiuksille sopiva paketti, johon sisältyy heidän kuivashampoonsa. Luulenpa, että kipaisen hakemassa sellaisen itselleni Candy Shopista ensi viikolla.

Percy & Reed on tullut nyt muuten myyntiin myös Kickseihin.  






Erityisesti herkälle iholle kehitetyn Pai Skincaren tuotteet ovat Candy Shopin suosituimpia.  Niistä mm. Pai Chamomile & Rosehip kasvovoide (34 euroa) on palkittu Trendi-lehden vuoden valintana 2013.  






Suosittu on myös ollut kuvassa oikeassa laidassa ylähyllyllä näkyvä Rosehip Bioregenerate ruusunmarjaöljyseerumi (26 euroa). Sen pitäisi napakoittaa ihoa ja korjata esim. auringon aiheuttamia vaurioita.

Candy Shopilla on nyt muuten tarjous, jossa vähintään 40 eurolla Paita ostava saa kaupan päälle Pai Fragonia & Seabuckthorn käsivoiteen (20 euroa). 

Itse olen käyttänyt mm. ihanan kosteuttavaa ja täyteläistä Pai Avocado & Jojoba -päivävoidetta. Se sopii kuitenkin hyvin myös meikin alle ainakin kuivaihoisille.







Yksi Candy Shopin ylellisistä luonnonkosmetiikan merkeistä on hiustuotemerkki Rahua. 

Rahuan tuotteiden pohjalla on Amazonin sademetsässä kasvavista pähkinöistä saatava kultainen öljy. Sen uskotaan olevan alkuperäiskansan naisten paksujen, kiiltävien hiusten salaisuus.






Uutena kynsilakkamerkkinä Candy Shopissa on brittiläinen Rococo.

Rococo Nail Apparel on kahden sisaruksen vuonna 2009 perustama merkki. 

Rococon kynsilakat jakautuvat useisiin koostumuksiin, jotka näkee suoraan kynsilakan nimestä. Ei siis tarvitse arvailla onko kysymyksessä creme vai satin. 

Rococon kynsilakkojen hinta on 16 euroa pullo, ja niitä saa Candy Shopin lisäksi mm. Urban A:sta. 






Aiemmin Candy Shop myi toista ihanaa brittimerkkiä, Butter Londonia

Sen maahantuonti on nyt kuitenkin toimitusvaikeuksien vuoksi lopetettu. Candy Shopissa on kuitenkin varastoa vielä hyvin jäljellä, ja kaikki Butter Londonit ovat pysyvässä alennuksessa - 40 % eli n. 10 euroa pullo.






Uutuutena Candy Shopiin ovat tulossa ensi vuonna Lipstick Queen -merkin huulipunat. 

Lipstick Queen on erikoistunut nimenomaan erilaisiin huulituotteisiin. Huulipunia on 20 eri sävyä. 






Jokaisesta huulipunasta on vielä olemassa kevyempi Saint-versio ja pigmenttisempi Sinner-versio.

Tässä Heidi esittelee Lipstick Queenin testereistä näitä kahta eri koostumusta. 






Pikkujouluissa jaetaan tietysti myös lahjoja, joten saimme valita suosikkimme Rococon kynsilakoista.

Minä otin tämän ihanan kirkkaan korallisen pinkin Hip-Hop, jota olin katsellut jo aiemmin. Se on koostumukseltaan creme. 

Rococon kynsilakat ovat varmaan markkinoiden ainoita, jotka tulevat näin kauniissa säilytysrasioissa. Erinomainen joululahjaideakin!






Lisäksi ostin Butter Londonilta jo pitkään himoitsemani aniliininpunaisen Primrose Hill Picnic. 

Rakastan muuten noita Butter Londonin kynsilakkojen nimiä, niiden käyttämisestä puolet ilosta on hauska nimi. Onneksi myös uusilla Rococo-kynsilakoilla on hyvät nimet.

Primrose Hill Picnicin vieressä on paras punaiseni, Butter Londonin Macbeth. 






Tässä vielä vertailukuvassa Rococo Hip-Hop ja Butter London Macbeth. Hip-Hop on vielä kirkkaampi puna-pinkki, mutta molemmat ovat kyllä samaa ihanaa pirteää korallia. 


Turkulaisille muuten iloisia uutisia, sillä Candy Shopin pop-up kauppa tulee joulun kunniaksi Turun Forumin kauppakeskukseen 29.11.-1.12.2013. Ja Helsingin Kosmetiikkakioskillakin vietetään pikkujouluja seuraavan kerran lauantaina 14.12.2013, joten silloinkin voi mennä jouluostoksille. Muuten Kosmetiikkakioski palvelee ti-pe klo 11-18 ja la klo 11-15.  

10 kommenttia:

  1. Rahuan tuotteet on ihania! :) PAIta on pitänyt testata jo pidemmän aikaa. Ehkä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse vielä kokeillut Rahuaa, mutta alkoi kieltämättä kiinnostaa tuon erityisen pähkinöistä saatavan öljyn vuoksi. Pakkauksetkin ovat aika upeita ja glamour, harvinaista luonnonkosmetiikassa. :)

      Itse olen käyttänyt tosiaan Pain Avocado-Jojoba kasvovoidetta ja tykännyt kovasti. Minulla on myös tuo kuuluisa ruusunmarjaseerumi, mutta sitä en ole vielä avannut. Harmittaa, että en huomannut kuin vasta nyt että se olisi sopinut hyvin korjaamaan auringon iholle aiheuttamia vaurioita, eli olisi ollut varmaan erinomainen suoraan kesän jälkeen. No, ei ole varmaan myöhäistä nytkään, tai viimeistään sitten keväällä sen voi ottaa käyttöön. :)

      Poista
  2. Kylläpä olisi kiva kokeilla noita Pain kasvotuotteita! Percy&Reedin muotovaahtoon ehdinkin jo ihastua päätä pahkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että Pain kasvovoiteet ovat aika hyviä, sen verran palkittuja ja pidettyjä ne ovat. Aion itse ostaa jatkossakin Pain Avocado-Jojoba kasvovoidetta, niin paljon siitä pidin. Se onnistui pitämään ihoni tosi hyvässä kunnossa viime talvena, ei tullut pintakuivuutta yhtään niin kuin yleensä. Minulla on myös Pain kuuluisa ruusunmarjaseerumi, mutta sitä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Testasin Candy Shopissa myös tuota kaupanpäällisenä nyt olevaa käsivoidetta, ja sekin vaikutti ihanan kosteuttavalta. Eli nyt olisi kyllä hyvä aika ostaa Paita. :)

      Luulen että käyn itse ostamassa tuon Percy & Reedin ohuille ja lättänille hiuksille tarkoitetun joulupakkauksen, sillä siinä oli mukana myös kuivashampoo, jota haluaisin kokeilla. Etsin aina uutta hyvää kuivista, ja nyt sen saisi kätevästi paketissa vähän edullisemmin muiden tuotteiden mukana. Kiva kuulla että olet tykännyt Percy & Reedista! :)

      Poista
  3. Lipstick Queenin punat vaikuttaa ihanilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, ihan mahtavaa että Candy Shop tuo Suomeen tällaisia uusia, maailmalla menestyneitä hienoja merkkejä. Minusta Lipstick Queenin idea kuulosti aivan loistavalta: pelkkiä huulipunia! Monen naisen tärkein meikki! :)

      Poista
  4. Oih, nuo Lipstick Queenit alkoivat heti kiinnostaa!! :) Mukavat pikkujoulut teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet itsekin oikea Lipstick Queen, joten tämä on varmasti sun juttu! :)

      Onneksi Candy Shopin Heidillä oli jo noita testeripakkauksia Lipstick Queenin huulipunista, niin päästiin vähän ihastelemaan. Pigmentti oli kyllä vaikuttava, ja pakkaukset kaunista art decoa. Sen lisäksi että liikeidea pelkkiä huulipunia on aivan loistava! :)

      Parempia pikkujouluja ei varmaan ole kuin kosmetiikkapikkujoulut! :)

      Poista
  5. Dr. Bronner'sia, ainakin palasaippuoita saa myös Helsingin Stockalta. :) Mulle tuli tuossa jokunen boxi sitten LivBoxin myötä tuosta laventelista näytepala, ja samoihin aikoihin satuin käymään Stockalla niin bongasin niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva tietää että sitä saa Stockalta, olisivatkohan ne nimenomaan Candy Shopin maahantuomia. En ole itsekään huomannut niitä Stockalla, mutta tosi kätevää, jos ihastun tuohon käsisaippuaan niin sieltä saa helposti lisää. :)

      Nyt kun sanot, niin hämärästi muistankin että LivBoxissa olisi tosiaan ollutkin mukana joku Magic Soap, en vain tajunnut nyt yhdistää sitä tähän Dr. Bronner'siin, kun itse olen nähnyt USA:ssa vain noita isoja käsisaippuapulloja, ja tunnistin vain ne. Kiinnostavaa kyllä päästä kokeilemaan, onko saippua maineensa arvoista! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)