maanantai 4. marraskuuta 2013

Wet n Wild etsii kilpailussaan Suomen taitavinta kynsitaiteilijaa!

Nyt on kyllä mahtavia uutisia kaikille kynsikoristelun harrastajille:

Wet n Wild -kynsilakkamerkki järjestää yhdessä kosmetiikan nettikauppa Pretty.fi:n kanssa nyt marraskuussa kilpailun, jossa etsitään Suomen taitavinta kynsitaiteilijaa. 

Pääpalkinto kilpailussa on aivan huikea, matka New Yorkiin kahdelle joulukuussa. Voittaja pääsee New Yorkissa matkaseuralaisensa kanssa bileisiin, jossa on mukana Wet n Wildille meikkikokoelman tehnyt laulaja Fergie. Lisäksi kilpailussa 5 eniten yleisöääniä saanutta osallistujaa palkitaan Wet n Wild -tuotepalkinnolla.

Kyllä Suomen kynsilakkapiireissä nyt varmasti kohistaan. Aivan uskomaton palkinto! Siis miettikää, ihan mieletöntä: New York!

Kilpailun säännöt ovat seuraavat:


Kilpailuun voi osallistua lataamalla kuvan itse lakkaamistaan kynsistä, joissa on käytetty vähintään kahta (2) Wet n Wild -kynsilakkaa. 

Kilpailuun voi osallistua Pretty.fi -verkkokaupan Facebook -sivulla:  https://www.facebook.com/www.pretty.fi/app_377343925732228.  

Kilpailusta voi lukea lisää myös: https://www.facebook.com/wetnwildsuomi 

Kilpailuaika päättyy 22.11.2013.

Pääpalkinnon voittajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Muuten kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat.


Sain itse kilpailusta tiedon sähköpostilla, joka alkoi "Hei kynsikoristelun innokas harrastaja!". Tämä nauratti minua, sillä vaikka haluaisin ehkä olla innokas harrastaja, taitoja minulla ei juurikaan ole, vaikka näin mahtavan kilpailun vuoksi olisin kyllä valmis yrittämään.

Sen sijaan toivon, että seuraavat lempparikynsiblogieni taitavat omistajattaret lähtisivät kilpailuun mukaan: 

Shiny Nail Art 
Better Nail Day
Rakkaus Kynsiin
Passion for Nails
Korukynsillä
Kunsii
SanNails
Shiny & Glossy
Jos edes kynnet
Bambi Likes to Polish

Nämä leidit tekevät hienoja, tyylikkäitä kynsiä, jotka ovat usein kuitenkin tarpeeksi yksinkertaisia niin, että niitä voisi kuvitella itsekin matkivansa.


Toivon nimittäin, että Wet n Wild -kilpailu voitetaan paitsi taidoilla, myös sellaisilla kynsillä, jotka ovat toteuttamiskelpoiset meille ihan tavallisillekin harrastelijoille, ja joista voi saada ideoita ja inspiraatiota.

Ja tietenkin ilmoittaudun myös vapaaehtoiseksi matkaseuraksi mukaan New Yorkiin jos joku vain haluaa!

Mitään aihetta kilpailussa ei ole ymmärtääkseni annettu. Itse ehkä lähtisin hakemaan inspiraatiota jostakin New Yorkiin liittyvästä tai sitten yksinkertaisesti vain paljon blingiä Fergien ja bileiden kunniaksi. 

Itselläni on jo valmiiksi muutamia Wet n Wild -kynsilakkoja. Niitähän myydään ainakin Seppälässä ja tietysti tuolla Pretty.fi:ssä. Hinnat ovat aika edullisia, n. 4-5 euroa. Fergie Collectionin kynsilakat ovat vähän kalliimpia, 6,95 euroa.

Näillä minun Wettiksen kynsilakoillani ei kyllä mitään ihmeellisiä koristeluja vielä tehdä. Valikoimistani löytyy kaksi viininpunaista Burgundy Frost -kynsilakkaa (toinen saatu blogin kautta), musta Black Creme (saatu blogin kautta) sekä ihanat kimaltavan glitteriset Kaleidoscope ja Halucinate

Eli jos aikoisin tosissani kisaan mukaan, pitäisi ensin varmaan mennä Seppälään Wet n Wild -ostoksille!

9 kommenttia:

 1. Oi, olen olettu kun mainitsit mut :) Pitäsköhän sitä sitten alkaa väkertää. Meinasin jo etten jaksa, kun tuli mailia tuosta kilpailusta, mutta ehkä sitä kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, totta kai, tykkään blogistasi valtavasti ja sinulla on aina tosi kauniita kynsiä ja koristeluita! :)

   Kyllä New Yorkin matkan vuoksi kannattaa yrittää, ihan mielettömän upea palkinto. En olisi uskonut että Suomessa voisi edes olla missään kilailussa näin hienoa palkintoa, ehdottomasti vain mukaan. Superkivaa jos voittaisit! :)

   Poista
 2. Oijoi, hienoon joukkoon olen päässyt, kiitos <3 Mulla ei ole yhtään wettiksen lakkaa mutta tänään kyllä pyörittelin pulloja käsissäni seppälän hyllyllä....vielä ei tarttunut mitään mukaan mutta ehkä innostun kuitenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietysti, sullahan on aina niin hienoja ja tyylikkäitä kynsiä! :)

   Minua jännittää että onkohan siellä Seppälässä enää jäljellä yhtään Wet n Wildin kynsilakkoja, niin mahtava kilpailu tämä on. Päätin että itsekin lähden huvikseni mukaan New Yorkista unelmoiden, vaikka ei minulla varmaan mitään mahdollisuuksia olekaan. Mutta pelkkä suunnittelu ja toteuttaminen on jo hauskaa! :)

   Poista
 3. Oi kiitos mainitsemisesta! Multa taitaa kyllä kisa jäädä väliin kun ei oikein ehdi/voi kynsiä värkkäileen työharjottelun takia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Of course, aina ihastelen sun hienoja koristeluja! :)

   Voi ei, koska olisin aika varma että olisit tässä vahvoilla. Mutta ymmärrän totta kai, työ on paljon tärkeämpää kuin tällaiset hupsuttelut. Mutta New Yorkista on hauskaa haaveilla! :)

   Poista
 4. Njääh, nyt vasta luin sun postauksen sniiif! :( Eipä ois kyllä multakaan löytynyt yhtä wettiksen lakkaa hyllystä... Kiitos kauniista sanoista kuitenkin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, koska sulla olisi varmasti ollut hyvät mahdollisuudet menestyä kilpailussa. Mutta onneksi Korukynsillä-blogin Lunalii voitti, olen tosi iloinen hänen puolestaan. Palkinto meni joka tapauksessa lempparikynsiblogeihini. :)

   Wet n Wildin kaikki kynsilakat olivat muuten ainakin täällä Helsingin Seppälöissä alennuksessa 3 euroa kappale ennen kilpailua, tosi hyvä juttu. Ja Wettishän helpotti kilpailun sääntöjäkin kesken kilpailun sillä, että riitti että käytti yhtä Wet n Wildin kynsilakkaa. Lunalii kuitenkin käytti alkuperäisten sääntöjen mukaisesti kahta, mikä oli reilua niiden kannalta, jotka olivat osallistuneet alkuperäisten sääntöjen mukaisesti kahdella. Ihanaa kun hän voitti! :)

   Poista
  2. Sanos muuta, on kyllä ihan mahtavaa tuo Lunaliin voitto :).

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)