tiistai 26. marraskuuta 2013

Bernerin kosmetiikan ystävämyynti 26.-27.11.2013

Heissuli ystävät,

nyt on kivaa piristystä Helsingin marraskuuhun, sillä kosmetiikan maahantuoja Berner pitää ystävämyyntiä ti 26.11.- ke 27.11.2013 alusvaateliike Patrician tiloissa (Unioninkatu 18).


I was there tänään, ja oli kyllä oikein kunnon vanhan ajan alennusmyyntitunnelmaa kun naiset tungeksivat edullisen kosmetiikan äärelle. Asiakkaita itseään ja myyjiäkin nauratti. 

Merkkejä olivat mm. Clarins, Gatineau, Sensai, IsaDora, Mavala ja Sally Hansen sekä tuoksujen puolelta mm. Chloé. Myös Beyoncen ja Lady Gagan nimikkotuoksuja oli myynnissä. Itseäni kiinnosti etukäteen eniten Clarins.

Ostin keväällä Bernerin vastaavasta ystävämyynnistä Clarinsin luomiväripaletteja 10 eurolla, ja sama viime joulun 2012 ruskea-kultainen Odyssey -luomiväripaletti oli nytkin alennuksessa. Sen lisäksi oli tarjolla mielestäni joulun 2011 hopeanharmaata Smokey Passion -palettia ja muutamia Face Paletteja ainakin Odyssey-kokoelmasta.

Itse en ostanut kuitenkaan nyt meikkejä, vaan sorruin tähän Clarinsin kesän 2013 Splendours-kokoelman vartaloöljyyn hintaan 10 euroa. Niin täysin turhaa, mutta what can I say: marraskuussa ihminen on heikko tällaiselle kultaiselle, kesästä muistuttavalle kimallukselle. 

Clarinsin vartaloöljyn hinta on ollut uutena n. 44 euroa, joten siihen hintaan en olisi kyllä öljyä ostanut. Alennus tässä oli nyt kuitenkin n.  77 %.  


Sensain Lasting Treatment Rouge -huulipunat ovat selvästi poistumassa valikoimasta, sillä niitä näkyi alennusmyynneissä jo kesällä.

Bernerillä oli niitä ainakin kolmessa sävyssä, joista valitsin persikkaisen hohtavan LT 14 Fuji Kasane. Ennestään minulla oli alennusmyynneistä ostettuna LT 08 Kousome, joka on huomattavasti voimakkaampi ja oranssimpi.    


Tässä vielä swatchit, eli ylempänä uusi ostos LT 14 Fuji Kasane ja alempana LT 08 Kousome (OMG näitä nimiä, en ymmärrä yhtään mitä ne tarkoittavat). 

Hinta Sensain Lasting Treatment Rougeilla oli Bernerin alennusmyynnissä 2,50 euroa, kun normaalihinta on ollut n. 30 euroa. Eli alennus n. 92 %. 

Jestas, osaankohan nyt laskea oikein? Ehkä kannatti vähän tungeskella.


Viimeinen ostokseni oli vasta kassalla kun huomasin korin, jossa oli Sally Hansenin Maximum Growth Cuticle & Nail Treatment -kynsinauhaöljykyniä.

Tykkään sivellä kynsinauhat öljyllä tällaisella kynämäisellä tuotteella ennen lakkausta suojaamaan niitä. Yleensä olen käyttänyt LCN:n kyniä joita olen ostanut Tallinnasta Kaubamajasta. Olettaisin, että niissä on parempi tuo pää, joka on huopamainen, kun taas Sally Hanseneissa näyttäisi olevan sivellin. 

Mutta hei, Sally Hansenit maksoivat euron joten päätin kokeilla. Normaalihinta n. 7 euroa, joten alennus 86 %.


Ystäväni osti vain kaksi tällaista euron tuotetta, eli Clarinsin Multi-Active Skin Renew -seerumin ja Mavalan punaisen 185 Moscow -kynsilakan. 

Huvikseni laskin vielä alennusprosentin Mavalan kynsilakallekin, eli sen normaalihinta on 5,20 euroa, ja alennus 81 %.

Not bad. Etukäteen tuossa Bernerin mainoskyltissä luvattiin jopa - 50 %:n alennuksia, mutta kaikki ostoksemme olivat vielä reilusti alle sen. 

19 kommenttia:

 1. Itse sorruin kolmeen Clarinsin luomiväripalettiin,ja Odyssey-kasvopalettiin. Tuntui käsittämättömältä että kaikki neljä sai neljällä kympillä! Vähän kaduttaa etten katsonut kaikkia paletteja läpi,mutta aamukymmeneltä ryysis oli niin järkyttävä että ostin ne mitkä käteen sain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olitkin hyvin apajilla heti klo 10. Itse olin n. 12 aikaan, ja silloin Clarinsin luomiväripaletteja ei ollut jäljellä enää kuin kahta erilaista, ja Face Paletteja oli vain kaksi yksittäistä kappaletta. Myyjätkin arvelivat, että ne loppuisivat vielä saman päivän aikana. :)

   Harvoin Suomessa kyllä näkee tällaista aitoa alennusmyyntiryysistä. En oikein keksi mitään muuta tuoteryhmää kuin selektiivinen kosmetiikka mikä aiheuttaisi vastaavaa hulluutta. Ihan hauskakin kokemus. En ole kyllä koskaan aiemmin tullut tönityksi alennusmyyntilaarin äärestä pois. Ihan kuin jostain elokuvasta! :)

   Poista
 2. Ei, mä en kestä! Noin halpaa! Itse olen menossa huomenna aamulla, onkohan siellä enää mitään jäljellä. Kun kuulemma tänään illan suussa oli Clarinsit melkein loppu. Että tuokohan ne täydennyksiä, hope so!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä halpaa, paljon isommat alennukset kuin mitä luvattiin. Kiva tietysti näin päin. :)

   Ainakin eilen myyjät sanoivat että Clarinsin luomiväripaletteja ja Face Paletteja ei olisi tulossa enempää, ja ne alkoivat tosiaan huveta jo silloin eilen tiistaina 12 aikaan. Mutta olihan siellä paljon muutakin kivaa, en tosin itse enää käynyt tänään katsomassa tilannetta. :)

   Aika menestykseltä vaikutti tämä Bernerin ystävämyynti tällä kertaa. :)

   Poista
 3. Odysseyn olisin halunnut, harmi ettei sitä ollut enää kun kävin työpäivän jälkeen. Smokey Passionia oli vielä, mutta sen ostin jo keväällä. Sensain huulipunista oli korillinen The Lipstickiä, ostin yhden. :) Kultaöljy olisi ollut ihana turhake, mutta nekin oli ehtinyt loppua. No, sain Maridermiä ja Clarinsin kasvovoiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, kun silloin tiistaina 12 aikaan niitä oli vielä useampi jäljellä. Vika Odyssey Face Palette tosin meni silloin kun minä olin siellä. Olisin ehkä itsekin harkinnut sen ostamista jos olisin ehtinyt napata sen. 10 euron hinta on kyllä edullinen tästä laatutasosta. :)

   Odyssey olisi kyllä varmasti sopinut sulle hyvin. Siinä on aivan ainutlaatuinen se lehtikultaa muistuttava sävy. Ei nyt mikään helpoin mahdollinen käytettävä, mutta kun sen saa silmäluomille levitettyä, todella hieno. Harmi että ne olivat ehtineet jo loppua. :)

   Itseäni ei Smokey Passion niin kiinnostanut, kun kylmät, harmaat värit eivät sovi minulle niin hyvin. Näyttäisi vähän siltä että Clarinsin kesäkokoelman 2013 Splendours luomiväripaletteja ei olisi jäänyt aleeseen. Viime keväänä ystävämyynnissä myytiin Enchanted kesäkokoelmaa 2012.

   Itse en nähnytkään ollenkaan niitä Sensain The Lipstickejä, vaan noita Lasting Treatment Rougeja. Harmi, harmi!

   Ymmärsinkin että Mariderm olisi kokonaan poistumassa valikoimista, eli tämä olisi jonkunlainen loppuunmyynti. Hyvä että löysit kuitenkin edes jotain kivaa! :)

   Poista
 4. Minäkin kävin siellä ryysäilemässä illalla, silloin olivat tosiaan Sensait ja kultöljyt jo loppuneet, ja lopulta ostin itselleni vain Clarinsin rajauskynän ja Sally Hansenin kynsilakan. Vähän tietty harmittaa, että sitä missaa monta kivaa juttua, kun ei pääse heti aamusta, mutta toisaalta tungosta oli ihan riittävästi nyt illemmallakin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika huvittavaa se tungos, klo 12 aikaankin oli ihan järkyttävä ruuhka, ei meinannut päästä liikkeessä eteenpäin ollenkaan. Kaikkia silti vähän naurattikin se homma, niin epätyypillistä Suomessa tuollainen alennusmyyntihysteria. :)

   Sensain huulipunat olivat kyllä niin käsittämättömän halpoja, että en hirveästi ihmettele, että olivat jo illalla loppuneet. Clarinsin kultaöljyjäkään ei jäänyt kuin ihan muutama pullo silloin klo 12 aikaan, ne olivat siinä samalla pöydällä missä tuoksutkin.

   Ystävämyynti oli nyt niin suosittu, että seuraavalla kerralla täytyy varmaan harkita että menisi heti alusta. Nyt en osannut oikein varautua tuollaiseen tungokseen, kun viimeksi keväällä se ei ollut yhtään niin paha. Sana oli selvästikin levinnyt. :)

   Katsoin itsekin niitä Clarinsin rajauskyniä. Vaikuttivat tosi laadukkailta, minua olisi kiinnostanut se ruskea kultaisella kimalteella. Kuuden euron hinta tuntui vain vähän paljolta, kun vieressä oli euron-kahden tuotteitakin. :)

   Keväällä ostin ystävämyynnistä Sally Hansenin päällyslakkaa, nyt harmitti että sitä ei ollut tällä kertaa myynnissä. Kiva kun löysit mieleisen kynsilakan. :)

   Poista
 5. Joskus on niin väärin, että asuu täällä maalla. Näihin myynteihin ei tule niin lähdettyä. :( Nytkin Sensain punat olisi kyllä kiinnostaneet. :D Hyviä löytöjä olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla on kuules kyllä muita etuja, kuten rauhaa ja hiljaisuutta. Tuolla Bernerin ystävämyynnissä oli aikamoinen sirkus, en ole oikein koskaan ennen nähnyt Suomessa vastaavaa. Melkoinen alennusmyyntikokemus! :)

   Itse odotin vähän, että Sensailta olisi ollut muutakin kuin pelkkiä huulipunia. Mutta millainenhan hysteria silloin olisi syntynyt jos olisi myyty vaikka kasvovoiteita tai puhdistustuotteita tuollaisilla alennuksilla, silloin olisin kyllä itsekin hyökännyt niiden kimppuun. :)

   Poista
 6. Eih, taas olen väärässä kaupungissa ystisten aikaan! Viime kerralla taisin juuri ystiksiä edeltävänä päivänä lähteä kotimatkalle Helsingistä...

  Ehkäpä sitten ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tosi huono tuuri! Eikä näistä ystävämyynneistä nyt edes niin paljon ennen ilmoiteta, että olisi helppo suunnitella matkoja kauempaakin. Mutta hyvä että ystis oli sentään kaksipäiväinen, niin useammallakin oli mahdollisuus päästä. :)

   Toivotaan että ensi keväänä olisi taas ystävämyynti, tämä on niin superkiva ja hyvät alennukset! :)

   Poista
 7. Piipahdin siellä minäkin, harmi kun ei törmätty ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten kivaa kuulla, samoissa paikoissa on taas liikuttu. Toivottavasti löysit jotain kivaa hyvällä alennuksella! :)

   Poista
 8. Kivoja löytöjä teit! Kävin itse eilen illalla hieman ennen viittä pyörähtämässä ja silloin tarjonta oli jo selvästi huventunut. Itseäni olisi eniten kiinnostanut nimenomaan Sensai, joten lähdin lopulta tyhjin käsin. Mutta säästyipä ainakin rahat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi kevällä oli kyllä mielestäni vielä jotenkin paremmat valikoimat, vaikka silloin ei ollut kai esim. Sensaita. Mutta Clarinsin luomiväripaletteja ja Face Paletteja oli hyvät määrät, ja itse olin erityisen iloinen Sally Hansenin päällyslakoista joita muutenkin käytän. :)

   Mutta kivaa oli nytkin, ensi kerralla pitää varmaan mennä vain heti ystävämyynnin alettua, kun nyt oli kyllä aikamoinen ruuhka ja tungos jo klo 12 jolloin itse olin. :)

   Toivotaan että ensi kerralla tulisi Sensailta jotakin muutakin vielä alennukseen kuin vain noita huulipunia, olisi tosi kivaa. :)

   Poista
 9. Ostin minäkin vaikka mitä, täällä näkyy hankintani http://siameselipstick.blogspot.com/2013/11/hamstrausta-bernerin-ystavamyynnista.html Mutta Sensain huulituotteet oli myyty jo eilen loppuun, nyyh :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, ihanaa että ostoksesi ovat jo blogissasi. Pitää mennä heti kurkkimaan. Olen itse niin suuri alennusmyyntihaukka, että saan suurta iloa myös siitä jos joku toinen on tehnyt hyviä löytöjä ja hankintoja. :)

   Sensain huulipunissa ei nyt ollut mitään aivan mahtavia sävyjä ainakaan enää silloin jäljellä kun minä olin tiistaina klo 12 aikaan, joten ei syytä suruun. :)

   Poista
 10. Kiitokset kaikille kommenteista, niin hauskaa lukea teidän ostoksistanne! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)