sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lushin joulu 2013

Yksi ihana jouluun liittyvä asia ovat Lushin joulutuotteet. 






Lushin Helsingin Asematunnelin myymälässä on sekä valmiita joulupaketteja että yksittäisiä joulutuotteita. Samoja saa Lushin nettikaupasta täältä

Lush kutsui kosmetiikkabloggareita jo hyvissä ajoin ennen joulua tutustumaan tämän vuoden jouluihanuuksiin.  






Angel's Delight on yliluonnollisen kaunis joka joulun suosikkisaippua. Se tuoksuu hedelmäiselle ja kimaltaa pastelliväreissään kauniisti. 






Oma jouluinen suosikkini on kultainen Snowcake. Se sisältää manteliöljyä, joten se on kosteuttava ja tuoksuu miedosti marsipaanille.

Muita Lushin joulusaippuoita ovat tänä vuonna sitruksinen vaaleansininen Snow Globe, hedelmäboolilta tuoksuva Mr Punch ja japanilainen ylang ylangilta tuoksuva Noriko. 

Sain Lushilta näytteen tuosta Norikosta. En pitänyt sen itämaisen pistävästä tuoksusta, vaikka se sisältääkin mm. ihoa hoitavaa tofua. Uutuudesta ei ollut nyt kilpailijaksi ihanan pehmeäntuoksuiselle Snowcakelle! 






Lushille on tullut myös runsaasti jouluisia kylpypalloja. 

Suomessa monilla ei ole kylpyammetta, mutta kylpypalloja voi käyttää myös esim. jalkakylpyyn. 

Tässä on viime joululta tuttu Father Christmas, joka näyttää kylvyssä tältä:






Aluksi se on vaaleanpuna-valkoinen, mutta muuttuu sitten punaiseksi ja jopa vihreäksi. 







Ja katsokaas näitä suloisia pikkukavereita. 

En ole varma, että lukisiko tuossa kyltissä että "Adoptoi minut!", mutta sellainen olo kyllä tuli kun näin nämä söpöilijät. Miten tällaisen Pingviini-kylpyvaahdon edes raaskii käyttää?






Glamouria jouluun kaipaaville Lushilta löytyy myös mm. gitterinen Star Light, Star Bright -kylpysula, joka tuoksuu pirteästi limelle ja inkiväärille.  






Itse olin tosi iloinen tämän joulun uutuudesta, Rose Jam -suihkugeelistä, joka tuoksuu ruusulle ja sisältää kosteuttavaa Argan-öljyä. Siinä pitäisi olla myös ihoa kirkastavia Goji-marjoja.

Sain tätä suihkugeeliä Lushilta minipullon testiin. Tuoksu ei ollut niin raikkaan ruusuinen kuin ajattelin, vaan ennemminkin nimenomaan se Rose Jam, ruusuhillo. Todella mehevä ja hyvä kyllä!






Yksi Lushin joulujutuista, joka tuoksuu aivan syötävän hyvälle on Let the Good Times Roll -tuoreputsari/kuorinta. Se on tehty maissijauhosta, polentasta ja popcornista.

Let the Good Times Rollin pitäisi sopia kuivalle iholle. Kasvojeni iholle se tuntui vähän karkealta, mutta tuoksu on kyllä ihana. Mukavaa jouluhemmottelua silti puhdistaa tällä ihoa!







Vielä yksi ihastuttava herkkujuttu jouluun, eli Kultainen Fun muovailuvaha/saippua/shampoo/kylpyvaahto. 

Kultainen Fun tuoksuu aivan mielettömän hyvälle hunajalle, samalle kuin Lushin suosituin saippua Honey, I Washed the Kids. 






Lushiin on tullut jouluksi myös special-meikkijuttuja. Santa Baby on superkiva raikkaan punainen huulivoide ja Santa's Lipscrub Coca colan ja kirsikan makuinen huulikuorinta. Nam!







Sitten vielä joulun - joka joulun! - ykköstuote eli Snow Fairy -suihkugeeli. Se tuoksuu hedelmäkarkeille ja sisältää glitteriä ja on aivan, aivan ihana!

Tämän vuoden uutuus on Snow Fairy Sparkle -hierontapala, joka tuoksuu Snow Fairylle ja jättää ihon hopeisen kimaltavaksi. 

Lisäksi Lushin nettikaupassa oli eksklusiivisessa myynnissä pari päivää sitten Snow Fairy -parfyymi. Siis miettikää mikä keksintö! Ei ihme että Lushin nettikaupassa koettiin ennennäkemätön ostosryntäys, kuvitelkaa nyt!






Snow Fairy -vaahtokylpyjä saa aikaan Magic Wand -taikasauvalla, joka on uudelleenkäytettävä. Vaaleanpunaisen vaahtokylvyn sillä saa huiskuttamalla sitä muutaman kerran lämpimässä vedessä.

Niin ihania juttuja taas jouluksi!

Itselläni on joulutilaus lähdössä Englannin Lushiin, jonka nettikaupasta tilaaminen tulee edullisemmaksi postikulujenkin kanssa suurilla tilausmäärillä. Siellä on myös vähän suurempi valikoima erilaisia kylpypalleroita, joita tilaan perinteisesti kummipojilleni joululahjaksi. 

Itse aion viettää ihanaa joulua Rose Jam ja Snow Fairy -suihkugeelin sekä Snowcake -saippuan kanssa.   

14 kommenttia:

  1. Minäkin olen kokeillut tuota Lushin Snow Fairy-suihkugeeliä ja se on kyllä aivan ihanan tuoksuinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se on niin aito hedelmäkarkki, että en ole koskaan tuoksuttanut missään kosmetiikkatuotteessa vastaavaa. Ei mikään ihme, että se on Lushin suosituin tuote aina jouluisin! :)

      Poista
  2. Olen ostanut Snow Fairya jo varastoon,ja aion kyllä ostaa vielä lisää! Ehdin myös tilaamaan Snow Fairy-ja Rose Jam-tuoksut-olen niistä aivan onnessani! Nyt pitää vain jaksaa odotella että ihanuudet tulevat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on jättipulloa Snow Fairysta vielä viime joululta jäljellä, ja olen kyllä ihan huoletta käyttänyt sitä vuoden ympäri, niin ihana se on. :)

      Iloinen yllätys oli myös tuo Rose Jam, kun viime joulun muut suihkugeelit Ponche ja Twilight eivät olleet niin mieleeni. Mutta Rose Jamista tykkään myös tosi paljon, oikein hyvä. :)

      Itseäni houkuttaa tilata Snow Fairy -parfyymia, jota näyttäisi vielä olevan Englannin nettikaupassa jäljellä. Suomen ostoryntäyksestä myöhästyin. :)

      Poista
  3. Vitsit noi pingviinit ovat sulosia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on vähän sellaisia söpöjä rassukoita, jotka todella tekisi mieli adoptoida kotiin. En kuitenkaan ostanut, kun olin ihan varma, etten kuitenkaan raaski käyttää niitä kylpyyn, niin suloisia ne ovat. :)

      Poista
  4. Oon ehkä universumin ainoa, joka ei ole koskaan nuuskutellut Snow Fairya vaikka KAIKKI puhuu siitä! Virhe pitää korjata ja suunnitteilla onkin blogikollegan kanssa tehdä ekskursio Lushin liikkeeseen tulevalla viikolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi: et ole ainoa, en ole minäkään nuuhkinut Snow Fairya, enkä sen pahemmin mitään muutakaan Lushin tuotetta. :D Pitää varmaan jossain vaiheessa yrittää korjata tämä puute. :D

      Poista
    2. Mahtavaa Sissi, tosi kivaa että menette tutustumaan Lushin joulu-uutuuksiin. Ja tietenkin Snow Fairy klassikkoon, olen ihan varma että Lumikeiju hurmaa teidät. :)

      Ja Jonna H: ehdottomasti kannattaa, jos vain tykkää karkkisista ja hedelmäisistä tuoksuista. Ja jouluisin ne kyllä sopivat kaikille! :)

      Kissis: Superkivaa että saitte ne Snow Fairy -parfyymit, luulen että aion itse tilata myös Englannista, sen verran houkuttelevalta kuulostaa. :)

      Poista
  5. Mä lähden juuri joulun alla Lontoossa käymään, ja aion kyllä vierailla paikallisessa Lushin liikkeessä. Onkohan silloin hyvät alennusmyynnit, kun eikös Briteissä alemyynnit ala jo ennen aattoa?

    PS. Ostin "matkalakaksi" melkein puhtaasti nimen perusteella Butter Londonin British Racing Greenin... Luulen, että säkin tykkäisit tästä sävystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanaa Elisa! Siellä Lushilla on varmaan vaikka mitä, kun Suomen Lushin valikoimakin on näissä joulutuotteissa niin hyvä. :)

      Voi hyvin olla, ja sehän olisikin mukavaa jos joulutuotteita ja -paketteja saisi jo alennuksella. Luulisin muutenkin että siellä on halvemmat hinnat kuin Suomessa, kun ainakin Brittien nettikauppa on huomattavasti edullisempi kuin Suomen.

      Butter London kuulostaa tosi hyvältä, kivaa! Itse ostin viime viikolla Candy Shopista pitkään haaveilemani aniliinin Primrose Hill Picnicin, ja kokeiltuani sitä kynsiin olin aivan ihastunut sen kiiltoon ja kestoon. Tykkään Butter Londoneista valtavasti, plussaa on myös myrkyttömyys, ne eivät edes haise kovin voimakkaasti kynsilakalle. Eli niitä kannattaa varmaan hamstrata Englannista myös jos ovat siellä edullisempia.

      Ihanaa matkaa sulle! :)

      Poista
  6. Tilasin juuri tuota Snow Fairya. En ollut koskaan kuullutkaan siitä, mutta nyt nähdään liitynkö hehkuttajien joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että tykkäät, jos tykkäät hedelmäkarkeistakin. Snow Fairy on tosi ihana! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)