sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Gossip Girlin Serena eli Blake Lively on L'Orealin uusi kauneuslähettiläs

Ladies, nyt L'Oreal Paris on osunut napakymppiin: se on julkistanut uuden kauneuslähettiläänsä, joka on näyttelijätär Blake Lively eli Serena van der Woodsen Gossip Girl -sarjasta.

En voisi kuvitella parempaa naista L'Orealin mainoskasvoksi, paitsi ehkä Gossip Girlin Blair Waldorfin eli näyttelijä Leighton Meesterin. Täydellisemmäksi tämä muuttuisi vain jos nämä New Yorkin Upper East Siden seurapiirikaunottaret olisivat L'Orealin kauneuslähettiläinä yhdessä!Serena eli Blake Lively (anteeksi, että kutsun häntä koko ajan Serenaksi, en varmaan vain ikinä pääse yli hänen roolistaan tänä Manhattanin kuvitteellisena It Girlina) on joka tapauksessa loistava valinta yksinäänkin.

Serenastahan on sanottu Gossip Girl -kirjoissa, että "she was the girl every boy wants and every girl wants to be".

Serena on täydellinen, American Golden Girl.

Gossip Girl -sarjassa se oli tosin useammin Serenan paras ystävä Blair, joka leikki erilaisilla meikkilookeilla. Blairilla olemme nähneet oranssia poskipunaa, harmaata luomiväriä, pinkkiä huulipunaa sekä tietenkin Chanelin huulikiiltoa. Serena on ennemminkin tunnettu vaaleista, pitkistä hiuksistaan, kullanruskeasta ihostaan ja au naturel upeudestaan. 

Hyvin silti Serenalle sopii tumma smokey eyeskin kuten kuvassa. Serenallehan sopii kaikki, kuten Gossip Girl -kirjoissa sanottiin: "She looked good in anything. She was gifted with the kind of coolness that you can't acquire by buying the right handbag or the right pair of jeans.". Se ei silti tarkoita etteikö Serenan käyttämä huulikiilto tai luomiväri myisi. Remember, every girl wants to be her!

L'Oreal luonnehtii 26-vuotiasta, syntyjään kalifornialaista Blake Livelya näin: "Hän on kokonaisen sukupolven kauneusikoni kullanvivahtavine hiuksineen, valoisine katseineen ja tyrmäävine hymyineen.". L'Oreal käyttää Blake Livelysta adjektiivia "sädehtivä", ja samaa minäkin sanoisin. Serena loistaa ikään kuin sisäistä, kultaista valoa. Erinomainen valinta kauneuslähettilääksi!

Aiemmin Karl Lagerfeld on valinnut Blake Livelyn Chanelin Mademoiselle-laukun kasvoksi. Blake Lively on myös Guccin Premiere-tuoksun mainoskasvo. 

Muita L'Orealin kauneuslähettiläitä eli Beauty Ambassadoreja ovat Julianne Moore, Freida Pinto, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Beyoncé Knowles, Lara Stone, Hugh Laurie, Laetitia Casta ja Jane Fonda.


Kuvan lainasta kiitos L'Orealille!

6 kommenttia:

 1. Ääni Leighton Meesterille! "Serenassa" ärsytti Gossip Girlissä se yksi ja sama ilme (tihrusilmät, etuhampaat ulkona ja "eheheh"-nauru) mutta ah "Blair" <3. Toki onhan "Serena" näyttävä ja upea ilmestys, mutta "Blair" iskee minuun kyllä huomattavasti enemmän :).

  (Chuck Bassin naaman kun näkisi vielä isoissa mainoskuvissa jollakin brändillä niin oooh <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin suosikkini Gossip Girlissa on ehdottomasti Blair. Queen B:hen on jotenkin helpompi samaistua, Serena on niin ylivoimaisen täydellinen. Blairin eli Leighton Meesterin kasvoilla saisi kyllä varmasti hyvin myytyä meikkejä tai vaikka asusteita, samoin kuin Chuck Bassin, niin karismaattinen mies. Ihana! :)

   Poista
 2. Hmmph... En oikein osaa suhtautua näihin kauneuslähettiläisiin, kun kaikki kuvat mitä heistä näkee on Photoshopattu ihan epäluonnollisiksi. Sama pätee tuohon tämän merkinnän kuvaan, ei tuollaista ihoa ole olemassa. Ehkä joskus joku merkki luottaisi tuotteisiinsa niin paljon, että laittaisi markkinointimateriaaleihin käsittelemättömät kuvat. Lorkku ei näköjään vieläkään luota omiin tuotteisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en aina ihan ymmärrä tuota Beauty Ambassador -kuviota, kun ainakin tänne Suomen suuntaan nämä kauneuslähettiläät näkyvät lähinnä mainoskampanjoiden kasvoina. Serenan eli Blake Livelyn ensimmäinen mainoskampanja L'Orealille on kai odotettavissa ensi vuonna.

   Minusta tuo Serenan/Blake Livelyn kuva on kyllä aivan ihana, vaikka ihon virheet onkin tietysti photoshopattu pois. Mutta ilme ja asento on charmantti, ja Serenalla oli Gossip Girl -sarjassa ensimmäisellä tuotantokaudella vielä vähän samantyyppinen lierihattu. :)

   Voi, voi, itsekin tiedän ettei esim. näistä bloggailukuvista saa millään yhtä hienoja ja täydellisiä kuin mainoskuvat. Niissä valot ovat niin kirkkaat ja armottomat ja kontrastit niin suuret, että varmaan pakostakin kuvia joutuu muokkaamaan, jottei tulisi ihan inhorealismia. Mutta superhyvä idea kyllä, olisipas tosi mielenkiintoista nähdä, jos joku medrkki uskaltaisi julkaista täysin käsittelemättömiä kuvia. Vaikka ripsarista! Ammattilaistasoisisilla meikkimerkeillä siihen voisi olla varmaan varaakin. :)

   Poista
 3. Nätti tyttö, hyvä stailaus ja onnistunut kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, minusta Blake Lively on tosi kaunis ja kuva aivan ihana! Ajatella, että hänestä saa noin tyylikkään ja kauniin kuvan. Mutta kyllä on ollut kuvaajallakin silmää, asento ja ilme ovat ihan poikkeuksellisen hienot. Hyvä L'Oreal! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)