lauantai 23. marraskuuta 2013

Muotiperjantai; Luksuslaukkuliikkeiden jouluikkunat

Olin ajatellut aloittaa tämän jouluhössötyksen vasta joulukuussa, mutta en nyt sitten maltakaan enää odottaa. 


Esplanadin puiston jouluvalot sytytettiin nimittäin Helsingissä viime perjantaina ja puisto oli niin häikäisevän kaunis keskellä pimeää marraskuuta, että minun oli vain pakko ottaa valokuva. 

Dark nights, bright lights, niin kuin COS-vaateketjun liikkeen näyteikkunassa sanottiin.


Samalla ihastelin Luikkarin jouluikkunaa, johon oli ilmestynyt hauskoja hanhia avaamassa lahjapaketteja. 

Louis Vuittonin jouluikkunan yleisilme oli punainen, kun taas lähellä italialaisella laukkukauppa Furlalla oli sinistä teemaa. 


Furlankin ikkuna näytti aivan mahtavalta värikkäine joulupalloineen ja laukkuineen. 

Ihanaa kulkea Espaa kun siellä on näin kaunista katseltavaa!


Kulman takana Espasta Fabianinkadulla englantilainen ihana Mulberry luotti jouluikkunassaan Lontoon mieleen tuovaan tyyliteltyyn Queen's Guardin sotilaaseen ja punaiseen Bayswater-laukkuun. 


Yksi ilmiö mikä marraskuisesta Helsingistä on vielä mainittava, on tämän kuuluisan vihreä-valkoisen kyltin ilmestyminen Espalle.

Starbucks on nyt ollut auki reilun viikon, keskiviikosta 13.11.2013 asti. Ja yhä vain jonot ovat Akateemisen kirjakaupan tuulikaappiin asti, joten olen vain tyytynyt kulkemaan ohi ja odottamaan että ruuhka vähenisi. Mutta ensi viikolla varmasti testaan Vanilla Latten!

4 kommenttia:

 1. Onpas söötti hanhi-ikkuna :-). Näköjään aika samanlaisissa ajatuksissa liikumme, tein nimittäin viikolla pienen Espapostauksen joka ajastettuna putkahtaa ilmoille huomenna.

  Ihanaa viikonloppua sinulle! Saataispas jo ripaus lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin LV:n jouluikkuna oli tänä vuonna ehdottomasti paras, herttainen idea. :)

   Minusta meillä on muutenkin usein samoja aiheita, mikä on superkivaa. Ihanaa löytää joku, joka on kiinnostunut ihan samanlaisista asioista. Saan usein blogistasi kivoja vinkkejä mitä kannattaisi nähdä tai hankkia. Olen tosi iloinen että pidät sitä!

   Edellisen kerran oli muuten toisinpäin: olin ajatellut kirjoittaa Kivilahtien muotihuutokaupasta, mutta juttu venyi, ja sitten huomasin että sinäkin olit kirjoittanut siitä. :)

   Samoin, mukavaa viikonloppua! Itse suuntaan tänään Outlet-messuille, joten saattahan olla että jos tämä telepatia toimii loppuun asti, niin nähdään siellä! Tänään olisi myös Aleksin joulukadun avajaiset. :)

   Poista
 2. Kannattaa maistaa myös joulumakuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myy vinkistä, niin tietenkin. Olen vähän hölmö: tietysti joulumaut ovat nyt varmaan jo myynnissä, joten nythän kannattaisi keskittyä niihin, kun niitä kerrankin saa. :)

   Ihanaa kun Starbucks on täällä! Ensi viikolla kyllä poikkean sisään. Tähän asti vaan jonon pituus on masentanut minut, vaikka kuulinkin että se liikkuisi kuitenkin suhteellisen nopeasti, ja jos ottaa kahvinsa New Yorkin tapaan to go, ei kahvilan tungoskaan haittaa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)