keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Violettia inspiraatiota

Stockmannilla vietettiin viime viikolla 31.10.-9.11.2013 Kauneuden juhlaa -kosmetiikkatapahtumaa (blogijuttuni siitä täällä).


Tapahtuman mainoskuvan tausta oli inspiroiva violetti, joten innostuin itsekin meikkailemaan pitkästä aikaa sillä. 


Hieno lämmin violetti on tässä Clarinsin Enchanted -paletissa, joka on kesän 2012 kokoelman nimipaletti. 

Itse ostin tämän luomiväripaletin Clarinsin maahantuojan Bernerin alusvaateliike Patrician tiloissa keväällä järkkäämästä alennusmyynnistä. Hinta oli 10 euroa, kun normaalisti se on varmaan n. 50 euroa.

Intia-teemaisen Enchanted-kokoelman mainoskuvassa aikoinaan violettia oli käytetty alarajauksessa, kun taas yläluomi oli meikattu kullalla ja ruskealla.  


Tässä nopeassa arkiaamun meikissä huiskaisin vain koko silmäluomelle violettia, mustat rajaukset ja voilà.

Tähän lämpimän liilaan silmämeikkiin olisi kyllä ihanasti sopinut myös vaikka violettiin menevä tai kylmä fuksia huulipuna, niin kuin näin eilen Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraana olleella, vähän 1960-luvun tyyliin pukeutuneella tietokirjailija Maaretta Tukiaisella. Valitettavasti päiväni oli kuitenkin aivan liian kiireinen sellaiseen hienosäätöön.  


Innostuin myös lakkaamaan kynteni pitkästä aikaa violetilla.

Tämä on paras violettini, China Glazen Let´s Groove syksyn 2009 Retro Diva -kokoelmasta.

Let's Groove on pehmeän samettinen violetti kynsilakka. 


China Glaze teki peräkkäisinä vuosina kaksi loistavaa kynsilakkakokoelmaa: syksyllä 2008 Rodeo Diva ja syksyllä 2009 Retro Diva.

Ihanan Let's Grooven lisäksi minulla on Retro Divasta myös tumman viininpunainen Short and Sassy ja melkein mustanpunainen Thunderbird. 

Muita kauniita siinä kokoelmassa olivat violetti Stella ja viininpunainen Skate Night. Ne ovat kuin asteen vaaleammat versiot noista Let's Groovesta ja Short and Sassysta. 


Kuten huomaatte, tykkään kaikenlaisista kausikokoelmista kovasti. Minusta on viehättävää, kun meikkeihin tai kynsilakkoihin liittyy joku tarina ja lookki, ne eivät ole vain pelkkiä tuotteita. Muistelen sitä aina jälkikäteenkin kun käytän niitä.

10 kommenttia:

 1. Kaunis! Enchantedin violetti on kyllä kauneimpia mitä on. En olekaan kokeillut sitä vielä itse ihan koko luomelle, täytyy korjata tilanne, näyttää niin hyvältä! Odotan, että Clarinsilta tulisi seuraava värikkäämpi kausikokoelma, viimeisimmät pari ovat olleet luomivärien suhteen vähän turhan neutraaleja, vaikkakin kyllä kovin nättejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hain pitkään sopivaa energistä ja lämmintä violetin sävyä luomivärikokoelmistani, kun innostuin tuosta Stockan mainoskuvasta. Sitten muistin tuon Enchantedin violetin. Se on juuri sopiva, tarpeeksi voimakas yksinäänkin käytettäväksi. Täytyy kokeilla tehdä vielä se Enchanted-kokoelman mainoskuvan meikkikin joku kerta, missä violettia on käytetty pelkässä alarajauksessa. Näyttää varmasti tosi hyvältä silläkin tavalla. :)

   Clarins on tosiaan mennyt jo pitkään varmalla ruskealla ja kultaisella värimaailmalla. Ehkä nyt jouluksikaan ei mitään väri-iloittelua nähdä, mutta ensi kevät voisi olla hyvä aika tuoda taas vähän lisää väriä peliin! :)

   Poista
 2. Rohkea, nätti väri luomilla <3. Niin ja Maarettan tyyli on jo pitkään ollut persoonallisen kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Itse olen niin vaihtelunhaluinen ja reipas meikkailija, että minulle tällainen violetti on oikeastaan ihan turvaväri ja neutraali silmämeikki. Kun käyttää vain yhtä sävyä, tulee meikistä kuitenkin tarpeeksi kevyt myös päiväkäyttöön. Ja se on myös tosi nopea tehdä, mitä arvostaa kyllä aamukiireessä. :)

   Maaretta Tukiainen ei ollut minulle lainkaan ennestään tuttu, mutta ihailin tv-ohjelmassa hänen 1960-luvun tyylistä kampaustaan, asuaan ja raikasta meikkiään. Luulin että se 60-luvun tyyli oli joku ainutkertainen juttu hänellä vain tätä ohjelmaa varten, mutta kun googlasin häntä, huomasin että hän taitaa muutenkin käyttää aika usein tuontyylistä kampausta ja vaatteita. Minustakin se näytti oikein kivalta! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja ihan tuo China Glaze!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. China Glazen Let's Groove on ehdottomasti paras violeteista kynsilakoistani, aivan ihana samettinen tumma violetti. Parhaalta se näyttää melkein aivan lyhyissä kynsissä, mutta sietää nyt näitä vähän pidempiäkin. Tosi kaunis kynsilakka! :)

   Poista
 4. Voi ei. Kymmenen euroa? Onko mun nyt mentävä Bernerin ystävämyyntiin, joka on kohta? On.

  Komppaan täysin tuota kausilook-fiilistelyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ajattele, Clarinsin laatua siihen hintaan. Ostin samaan hintaan myös toisen myynnissä olleen luomiväripaletin, viime joulun ruskea-kultaisen Odysseyn. Sekin on tosi hyvä! Lisäksi Clarinsin kesä- ja joulukokoelmien hohdepuuterit olivat samassa 10 euron tarjouksessa, oikea hintahan niilläkin on varmaan yli 50 euroa.

   Onko Bernerin ystävämyynti kohta? Ihan mahtavaa! Onko se taas Patricialla vai jossain muualla? Sillä onko munkin päästävä sinne? No on, vaikka en kyllä tarvitsisi yhtään enempää meikkejä! :)

   Kausikokoelmat ovat kyllä suurin heikkouteni. Vaikka mulla riittää meikkejä enemmän kuin yksi nainen voisi koskaan tarvita, aina kun uudet kausikokoelmat pamahtavat kauppoihin inspiroidun. Ja nautin kyllä myös ostosteni käyttämisestä jälkeenpäin, kun muistan mihin lookkiin ne kuuluivat ja saan siitä myöhemminkin meikkausideoita. Hirveän hyvä keksintö kosmetiikkafirmoilta saada asiakkaat ostamaan! :)

   Poista
 5. Stella ja Let's Groove <3 Diilatkaa joku mulle noita ystävämyynnin halpoja paletteja, pliis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minun pitää varmaan hankkia myös Stella jos se on yhtä ihana kuin Let's Groovekin. Jos niitä enää vain saa mistään, sillä omat Retro Divani olen ostanut niihin aikoihin kun kokoelma ilmestyi vuonna 2009. Ehdottomasti yksi China Glazen parhaita kokoelmia! :)

   Ihan mieletöntä jos siellä Clarinsin ystävämyynnissä on taas niitä silmämeikki- ja kasvopaletteja noin halvalla. Täytyy vähän kysellä missä ja milloin se on, niin minäkin voin mennä. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)