torstai 28. marraskuuta 2013

Kicksin joulukalenterit ja muut kosmetiikkajoulukalenterit

Sunnuntaina alkaa vihdoin joulukuu!

Kirjoitin vuosi sitten samasta aiheesta, eli Kicksin joulukalenterista ja Batisten kuivashampoosta, jota olin silloinkin ostanut Kicksistä. Batisten kuivis on vakio-ostokseni sieltä, sillä sitä ei tietääkseni myydä muualla.

Nytkin siis ostin taas kuivista, ja sain samalla mainoksen Kicksin joulukalenterista.
Marraskuun alussa ihmettelin, kun viime vuoden juttuuni tultiin paljon Googlen kautta hakusanoilla "Kicksin joulukalenteri". Silloin minulle selvisi, että Kicks oli julkaissut tälle vuodelle myös ensimmäistä kertaa Suomessa ihan oikean kosmetiikkajoulukalenterin, joka sisälsi Kicksin oman merkin tuotteita. Sen hinta oli 45 euroa ja se myytiin loppuun ainakin täältä Helsingistä jo muutama viikko sitten. 

Onneksi Kicksillä on myös tälle vuodelle perinteinen alennusjoulukalenteri, josta me kaikki pääsemme hyötymään. Joka päivä joulukuussa on joku Kicksin tuote vähintään - 30 %:n alennuksessa. 

Parhaat päivät ovat mielestäni tänä vuonna 7.12., jolloin on - 50 %:n alennuksessa Make Up Storen suosittu Cover All Mix -peitevoidepaletti, 9.12. sama alennus Bliss Fabulous Foaming Face Washista, 10.12. Juicy Couturen Viva la Juicy - 30 %, 16.12. Seche Seche Vite kynsilakan pikakuivattaja - 50 %, 17.12. Ralph Lauren Big Pony Women Pink -hajuvesi - 30 % ja 21.12. Nicki Minaj Pink Friday -hajuvesi - 30 %. Jouluaattonakin ovat kaupat auki, ja sen päivän joulukalenterituote on Britney Spears Fantasy -hajuvesi.   

Viime vuoden kalenterissa oli myös paljon tuoksuja, ja yhteisiä olivat ainakin Viva la Juicy ja Britney Spears Fantasy -hajuvedet, joka ei silloin ollut kyllä jouluaaton tuote. Jouluaaton alennus oli viime vuonna Calvin Kleinin CK Shock -hajuvedestä. Seche Vite oli myös viime vuonna joulukalenterituotteena. 

En nyt kyllä ole mitenkään aivan superinnoissani tuosta Kicksin alennusjoulukalenterista. Mielestäni Kicks pystyisi parempaankin, eli sieltä löytyisi kiinnostavampiakin tuotteita joita laittaa alennukseen. Erityisesti kaipaisin kalenteriin lisää meikkejä ja kynsilakkoja. Kicksin oman tuotelinjan tuotteitakaan ei ole alennuksessa yhtään.

Olisin halunnut tälle vuodelle itselleni ihan kunnon kosmetiikkajoulukalenterinkin. En tosin kyllä todellakaan tarvitse lisää kosmetiikkaa. Suomessa ei tietääkseni ole myöskään myynnissä kuin Kicksin ja The Body Shopin kalenterit. Body Shopin kalenteri (65 euroa) voisi toisaalta olla oikein kiva.

Maailmalla myydään ainakin Sephorassa Benefitin Countdown to Love -joulukalenteria. Kynsilakkamerkki Ciatélla on kynsilakkajoulukalenteri. Vähän kuin Kicksillä, kosmetiikkaketju Bootsilla on myös oma joulukalenterinsa. Englantilaisella tavaratalo Selfridgesillä olisi myös luksusjoulukalenteri. Sitä ehkä eniten himoitsisin, sillä se sisältää lähinnä selektiivisen kosmetiikan näytekokoja L'Orealin yhtiöiltä (Lancome, YSL, Kiehl's...). Se myytiin kuitenkin loppuun hyvin nopeasti. 

Eräänlaisesta kosmetiikkajoulukalenterista kävisi myös Kickseissäkin jouluksi myytävä Estee Lauderin Blockbuster Make Up Set 110 euroa (arvo 495 euroa). Se sisältää 16 luomiväriä, 2 poskipunaa, 3 huulipunaa, huulikiillon, kynsilakan, Supreme-hoitovoiteen, silmänrajauskynän, Sumptuous Extreme Mascaran ja silmämeikinpoistoaineen.  

Pidän kovasti Estee Lauderin meikeistä, ne ovat tosi laadukkaita ja hyviä. Availemalla Blockbuster Settiä pikkuhiljaa ennen joulua olisi sekin varmaan ihan hyvä joulukalenteri!

6 kommenttia:

 1. Heh, mäkin muuten tulin noilla hakusanoilla tänne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, aika hauska! :) Mä vaan ihmettelin alkukuusta että onpa ihmiset alennusten perään kun Kicksin joulukalenteri niin kiinnostaa. Sitten vasta kuulin tuosta oikeastikin kosmetiikkajoulukalenterista ja ymmärsin. Mahtava idea kyllä, toivottavasti näitä tulisi ensi vuodeksi monilta merkeiltä vielä paljon lisää. L'Orealin talo voisi ainakin tehdä omansa vaikka Stockalle a la Selfridges! :)

   Poista
 2. Kicksillä on ihan loistavat noi alennukset, harmi, kun ei löydy täältä peräkylästä. :( Toi Estee Lauderin setti kuullostaa tajuttomalta. Onkohan kyseessä tää sama vai vähän muunneltu: https://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0620700 Törmäsin vaan tuohon, kun olin ostoksilla Gardenissa, tuossa pitää vaan ostaa joku Estee Lauderin tuoksu, että salkun voi lunastaa tuohon hintaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä Kicksin joulukalenterissakin on kyllä hyvät alennukset sellaiselle, joka on vaikka muuten päättänyt ostaa ko. hajuveden, niin nyt sen saakin - 30 - 50 %:n alennuksellla. Niin moni on minulle kehunut tuota Viva la Juicya, että täytyy varmaan käydä vielä tuoksuttelemassa että tykkäisinkö. Nicki Minajin Pink Fridayn jo ostin syksyllä Kicksistä, kun yhdellä työkaverillani oli se ja se oli ihanan hedelmäinen ja leikkisä. Minulla se on nyt vapaapäivien tuoksuna. :)

   Minusta tuo Garden Pharmacyn Estee Lauder setti näyttää aivan samalta kuin Kicksin Blockbuster. Myös Sokoksella näin niitä myynnissä. Jestas, on kyllä hyvä hinta kun Estee Lauderin meikit ovat tosi laadukkaita. Olen nyt ihastunut sekä EL:n luomiväreihin että huulipuniin, ja tuossa saisi 3 huulipunaakin. Estee Lauderin tuoksuja en ole kyllä tuoksutellut vaikka minulla on muutama testerikin, ehkä nyt pitää. :)

   Poista
 3. Batisten kuiviksia saa Sokoksilta ja Emotioneista nykyään myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon vinkistä, en tiennytkään! Ihan mahtavaa, kun ennen olen joutunut menemään niiden perässä aina Kicksiin. Suosikkini on tuo Batiste XXL Volume, hyvä kun sitä saa nyt siis Sokokseltakin! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)